Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Svedove a chlapci z DL vyjeli na noc,takze muzeme ocekavat fotky az zitra vecer.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dobré ráno z Bakkanu, máme asi 20C a za chvíli vyrážím s Dedo na ryby. Dnes to vezmeme někam k Mellstainu. Vítr 2-3m/s, takže to vypadá na dokonalý drift.

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

hlavně už něco chyť 🙂

Mareček
    Účastník
    (116 odpovědí)

Dnes jsme vyrazili s Dedo na ryby a zažili fantastický rybolov, ryba za rybou. Začali jsme na Honzákovým plácku, který jsme vyčistili do poslení rybky. Chytali jsme všechno na 5-35m.

Ahoj Sim musím pochváliť tvoj výber farby dokonca aj igelitku máš červenú. Len tak dalej držím Vám palce.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Sime, Dedo krasny fotky / report, pekne to tam perete. Jooo kdyz je skvelej průvodce, tak to jde samo 🙂 Kdyz tak koukam na ty reporty i z ostatnich lokalit, tak mam dojem ze letos se chyta asi nejvic polaku co jsem kdy tady na diskuzi cetl. Bud je to tim, ze jich letos najizdi extremni mnozstvi, a nebo,  coz by byla lepsi varianta – a to ze jsme se je naucili chytat :-). Tak jen tak dal, at se dari. Jo a este dotaz. Snura vesus vlasec popripade kombinace, nebo je to fuk 🙂

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Když se koukám na ty krásný fotky a úspěch lovu na žížaly (zoomy) a vzpomněl jsem si jak asi před čtyřmi možná pěti lety byla nedůvěra některých k této nástraze a já jí měl už v oblibě, což je jedno z obrovských mých těšení na Norsko, že zase se něco našlo čemu ryba a hlavně polaci neodolají. Každý rok si něco zase nového najdu, ale žížaly mám vždycky a jsem rád, že jsou v oblibě i u ostatních rybářů a ne, že jsem někomu dělal reklamu na nesmylnou nástrahu jak bylo někdy prezentováno. Gratuluji lovcům a závidím tu krásnou rybařinu která mě čeká zase až za rok.

To Lipenak, Honzo souhlas 🙂

Barik
    Účastník
    (37 odpovědí)

Ja se mohu vyjadrit pouze k variante “snura” – mel jsme navin 150m Daiwa 0,16 a polaku jsem letos chytil opravdu asi nejvice v zivote.Az na jedno “upaleni” v tahu od slusne ryby(duvodu mohlo byt x) posledni den pobytu, jsem nemel sebemensi problem. Kvalitu snury nejlepe dokazuje zastaveni a uspesne zdolani polaka 85cm v chaluhovym kralovstvi na 6m.Ale byl to mazec…:-))

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tak jsme se vrátili z celodenního rybolovu. Deda dostal nápad přechutnat tramin červený. Moc hezké zakončení a hodnocení zážitků. Zdecháme tady na teplo a máme spálený šňupáky.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ráno jsme vyjížděli kolem 9h. Jasná, modrá obloha a moře s nulovým driftem dávalo tušit, že nachytat, bude dnes problem. Deda nenechal nic náhodě a vytáhl největší trumfy, kde nachytáme vždycky. Melstain byl jasnou volbou. Hned na první zastávce přišly záběry a ryby.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Deda byl jako průvodce nekompromisní. Furt jsme měnili vláčáky za pilkráky, podle toho jaká hloubka se pod námi nacházela.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Po cestě jsme potkali pár kamarádů, někteří byli hodně úspěšní. Rybou dne bude určitě tento halibut 20kg. Na zpáteční cestě zpět nás zaskočila ponorka, která se vynořila kousek od nás. Norsko, jak má být.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na Bakkanu se loví dnem i nocí. Krásné počasí a prostě pohoda.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Sime, Dedo krasny fotky / report, pekne to tam perete. Jooo kdyz je skvelej průvodce, tak to jde samo :-) Kdyz tak koukam na ty reporty i z ostatnich lokalit, tak mam dojem ze letos se chyta asi nejvic polaku co jsem kdy tady na diskuzi cetl. Bud je to tim, ze jich letos najizdi extremni mnozstvi, a nebo, coz by byla lepsi varianta – a to ze jsme se je naucili chytat :-). Tak jen tak dal, at se dari. Jo a este dotaz. Snura vesus vlasec popripade kombinace, nebo je to fuk :-)

Petře, je tady neskutečná pohoda, protože tvoje nástrahy na polaky jsou fakt dokonalý.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Jsem potesen a dobre se mi to cte, jelikoz uznani od takoveho rybare jako jsi ty vzdy potesi (i kdyz to trosku trvalo 🙂 )a dava mi  jistotu ze jdou veci spravnym smerem. Dnes tam k vam meli dorazit dalsi borci v cele s Kodlem ktery mel dodat dalsi  varku nastrah. Tak jim kdyztak dejte tipy kde to jde, verim ze si skvele zachytaji. Jo, co snura / vlacec. Myslim, jak pise Barik, ze to takovy vliv nema ale jsou rybari , kterych si moc vazim a ti tvrdi ze vlasec je lepsi, Ale ja chytam taky natvrdo vazu primo na snuru, Hlavne pro to ze kdyz to rafne nakej peknej polak tak se do toho muzu oprit, i kdyz nekdy se to fakt neda zastavit (nechci prijit o prut, chytam 40g). No hlavne ze kousou 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Šňůra nebo silon. To bude fakt hodně subjektivní. My jsme s Dedem udělali pěkné video a chytali jsme na šňůry s navazcem že silonu. Video postříháme a nechte se překvapit, co všechno uvidíte.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...