Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

A na závěr opět něco s Dědové zahrádky. Pozná někdo o jakou rybku se jedná?

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Žeby hranáček zakrslý ? 🙂

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Hranáč sežraný?? 😀

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Sakra, vy jste rychlí. Ano je to hranáč. Polaci se na nich dnes pásli a sezobávali je z chaluh.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Krasne ryby. Jen mi moji melcinku moc nevychytejte 😅😅😅😅

Velka gratulace a vsechny zdravim

Lipenak
    Účastník
    (192 odpovědí)

Když se koukám na ty krásný fotky a úspěch lovu na žížaly (zoomy) a vzpomněl jsem si jak asi před čtyřmi možná pěti lety byla nedůvěra některých k této nástraze a já jí měl už v oblibě, což je jedno z obrovských mých těšení na Norsko, že zase se něco našlo čemu ryba a hlavně polaci neodolají. Každý rok si něco zase nového najdu, ale žížaly mám vždycky a jsem rád, že jsou v oblibě i u ostatních rybářů a ne, že jsem někomu dělal reklamu na nesmylnou nástrahu jak bylo někdy prezentováno. Gratuluji lovcům a závidím tu krásnou rybařinu která mě čeká zase až za rok.

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Zdravím.

Vše zabaleno a zítra ráno odjezd směr Bakkan a v úterý jsme tam.

Tak nám tam nechte nějaké ryby ať máme co chytat

Dedo145 vezeme ti nějaké dárečky z Prahy.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Krasne ryby. Jen mi moji melcinku moc nevychytejte 😅😅😅😅 Velka gratulace a vsechny zdravim

Tam jsme dnes řádili úplně nejvíc, sorry. A za chvíli tam jedeme znovu.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ty tam vychytej ty maly a na me tam tam zbydou ty 1m++++

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Sim uz prozradil jak jsme dopadli pridnesnim vyjezdu a cestou nazpet jsme potkavali lode,ktere se chvalily svymi ulovky

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Chlapci z KNCL dnes meli posledni vyjezd,Objeli trasu na Melstein a paradne zachytali.Bohuzel pri navalu zaberu na udici zapomeli na zabery z kamery.Takze jen posledni vyrad.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dědo čekám na to, syp to sem!

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

O co mene fotili,o to vice byla prikladne jejich priprava na pobyt na Bakkanu.Jidelnicek je toho dukazem.Pro jistotu si privezli 2 profi kuchare aby se menu dodrzelo.Z vlastni zkusenosti muzu potvrdit,ze neprohloupili a strava/sam jsem ochutnal/ byla vynikajici.Louceni s Bakkanem probihalo podle tradic a tricko pro nejlepsiho rybare si zaslouzene odnesl Jirka .

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dalsi louceni probehlo s plzenaky.Jejich posledni den se nesl v duchu kazdodenni tradice.Zajezd na Melstein se jim vydaril a i kdyz vetsinu ryb pustili nazpet do vody,tak je aspon poradne zdokumentovali.Nejvetsi polka 96cm a dors ve stejne mire.Samozrejmne vse na vlacku od 7 do 35m.Jednoskvrnka chycena na 55 metrech se zada do knihy rekordu

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Louceni bylo dlouhe,protoze dnes mel Vasek narozeniny,takze pred vyhlasenim nejlepsiho rybare nam prisla jeste mila povinnost zablahoprat mu a odevzdat male darecky.Ubehlo to strasne rychle a tato skvela parta uz odjizdi,Tesim se opet za rok nashledanou a preji jim stastnou cestu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...