Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
A na závěr opět něco s Dědové zahrádky. Pozná někdo o jakou rybku se jedná?
Odpovědět
Sakra, vy jste rychlí. Ano je to hranáč. Polaci se na nich dnes pásli a sezobávali je z chaluh.
Odpovědět
Krasne ryby. Jen mi moji melcinku moc nevychytejte 😅😅😅😅
Velka gratulace a vsechny zdravim
Odpovědět
Když se koukám na ty krásný fotky a úspěch lovu na žížaly (zoomy) a vzpomněl jsem si jak asi před čtyřmi možná pěti lety byla nedůvěra některých k této nástraze a já jí měl už v oblibě, což je jedno z obrovských mých těšení na Norsko, že zase se něco našlo čemu ryba a hlavně polaci neodolají. Každý rok si něco zase nového najdu, ale žížaly mám vždycky a jsem rád, že jsou v oblibě i u ostatních rybářů a ne, že jsem někomu dělal reklamu na nesmylnou nástrahu jak bylo někdy prezentováno. Gratuluji lovcům a závidím tu krásnou rybařinu která mě čeká zase až za rok.
Odpovědět
Zdravím.
Vše zabaleno a zítra ráno odjezd směr Bakkan a v úterý jsme tam.
Tak nám tam nechte nějaké ryby ať máme co chytat
Dedo145 vezeme ti nějaké dárečky z Prahy.
Odpovědět
Krasne ryby. Jen mi moji melcinku moc nevychytejteVelka gratulace a vsechny zdravim
Tam jsme dnes řádili úplně nejvíc, sorry. A za chvíli tam jedeme znovu.
Odpovědět
Sim uz prozradil jak jsme dopadli pridnesnim vyjezdu a cestou nazpet jsme potkavali lode,ktere se chvalily svymi ulovky
Odpovědět
Chlapci z KNCL dnes meli posledni vyjezd,Objeli trasu na Melstein a paradne zachytali.Bohuzel pri navalu zaberu na udici zapomeli na zabery z kamery.Takze jen posledni vyrad.
Odpovědět
O co mene fotili,o to vice byla prikladne jejich priprava na pobyt na Bakkanu.Jidelnicek je toho dukazem.Pro jistotu si privezli 2 profi kuchare aby se menu dodrzelo.Z vlastni zkusenosti muzu potvrdit,ze neprohloupili a strava/sam jsem ochutnal/ byla vynikajici.Louceni s Bakkanem probihalo podle tradic a tricko pro nejlepsiho rybare si zaslouzene odnesl Jirka .
Odpovědět
Dalsi louceni probehlo s plzenaky.Jejich posledni den se nesl v duchu kazdodenni tradice.Zajezd na Melstein se jim vydaril a i kdyz vetsinu ryb pustili nazpet do vody,tak je aspon poradne zdokumentovali.Nejvetsi polka 96cm a dors ve stejne mire.Samozrejmne vse na vlacku od 7 do 35m.Jednoskvrnka chycena na 55 metrech se zada do knihy rekordu
Odpovědět
Louceni bylo dlouhe,protoze dnes mel Vasek narozeniny,takze pred vyhlasenim nejlepsiho rybare nam prisla jeste mila povinnost zablahoprat mu a odevzdat male darecky.Ubehlo to strasne rychle a tato skvela parta uz odjizdi,Tesim se opet za rok nashledanou a preji jim stastnou cestu.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...