Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Valasi se dnes loucili s vodou.Nechteli uz zadny dlouhy vyjezd,tak jsme zkusili Hyttu a vyslo to paradne.byli tam najeti dorsaci a od prvniho driftu se tahal jeden za druhym/tedy nekdy I po trech kusech/.
. Nám se halik vyhákl přímo před přístavem..tam jsou na tý placce...a utrhl ...se u majáku...nataženej trojhák...tam jsou taky na 30-40m..a vloni kluky tahal hodinu po Zoo..pak se jim urval...!,Pre Petra (dedo 145), aké trofejky boli doposiaľ na Bakkane? Zatiaľ čo to sledujem, tak je veľmi málo halibutov. Je pre to dáky názor?
Ahoj Lubo.Zatim se hybeme v techto cislech.Dors 127,keler 120,halibut 135 ,polak 90.Halibuty zatim slabe,ale dnes Druzina polska prisla o trofejku,ktera jim potrhala vsechno naradi a podle odhadu mohl mit halik okolo 60kg ale nepodarilo se jim ho dostat do lodi.
Odpovědět
Chlapci z Marianek se zasili do vedlejsiho fjordu a nasli tam slede.Pod nimi nachytali spoustu keleru a obecnacek,ale jak to byva v tom navale prace nestihli fotit
Vyvrcholeni prislo asi ve tretim driftu a dorsak mel 120cm a 15kg.A tu mame celou partu,ktera se s nami dnes louci
Už byla prázdná..? Před vytřením by měla 17-18kg..!
Odpovědět
Opet neskutecne mnozstvi ryb a doufam,ze nam to jeste vydrzi.Zitra jedu na rodinny vylet s kutnohorcema,takze budeme bavit deti.Mozna se pri tom I neco pekneho ulovi
28.5. večer sem s bráchem u tebe. Nepotřebuješ něco přivézt? Pošli mail, nebo SZ a přání bude vyplněno. Těšíme se!
Odpovědět
Dědo 145 volal, že jsou už dva dny bez internetu. Chyba není u Benna, ale u operátora. Ozve se hned, jak to spustí.
Odpovědět
Dědo 145 volal, že jsou už dva dny bez internetu. Chyba není u Benna, ale u operátora. Ozve se hned, jak to spustí.
Tak uz to jede.Bude to tezke dohnat ztracene reporty,ale snad mi to prominete.Udalo se toho strasne moc a nejde to udelat konsistentne,takze dam tkzv. reporty bez komentare.Ryby byly absolutne pasivni,jak to v obdobi uplnku byva,ale neco se prece jen pochytalo
Odpovědět
Prece jen to neni pantomima,takze aspon par slov.Slovenska parta boduje kazdy den/I kdyz to jeste neni to prave orechove/,Marianky mi uz odjely a Kutna hora ma mimo par krasnych ulovku trochu pech a nemuzou se trefit do vetsiho hejna.
Odpovědět
Za ty dva dny bez internet v tom mam absolutni zmatek,takze na rozloucenou aspon neco z nasi zahradky
Odpovědět
Zitra najizdi spousta novych hosti,takze na more se dostanu az odpoledne/snad/ a doufam,ze se zase vratime do kolobehu pravidelnych zprav
Odpovědět
Dedo já si osobně myslím, že to vůbec nevadí, protože vše je ok. Dobré zprávy , krásné ryby, počasí takže máš u mě velkou jedničku s hvězdičkou
Odpovědět
Ahoj všem. Kde přesně na Bakkanu najdu to tříhlavňové dělo? Byl jsem tam minulý rok a nějak jsem ho minul.
Odpovědět
Ahoj všem. Kde přesně na Bakkanu najdu to tříhlavňové dělo? Byl jsem tam minulý rok a nějak jsem ho minul.
Hned po vyjezdu z trajektu se das z Brekstadu smerem na Botngard a na druhem kruhaci uz jsou sipky /smerem doprava/ na Austrat.Dovedou te az k muzeu.
Odpovědět
Muzeum-
https://mapy.cz/turisticka?x=9.7158743&y=63.7045785&z=15&source=osmp&id=11977236
Odpovědět
Dnes se mi uplne vyprazdnil kemp.Vsichni odjeli a zustala jen rodinka s detmi a chlapci od Dunaje.Ti si udelali jen dvouhodinkovy vyjezd aby si nachytali cerstve masko na HALASZLE a ted jej dokoncuji.Zitra nevarim,protoze prave madarske halaszle je opravdu pochoutka.
Odpovědět
Rano ma byt supr pocasi,takze jedeme na trip okolo Husoya
.Novi lovci z KNCL to jest Kostelec nad Cernymi lesy jedou Melstein,tak uvidime jak se bude darit.Rodina parta dodala jen toto foto takze si myslim,ze o budoucnost mame postarano
Odpovědět
Pred chvili jsme skoncili ve filetarne.Vylet okolo Husoya se vcelku vydaril.Na pilkr v hloubkach a hranach malo ,ale na vlacku vynikajici vysledky.Kluci slovenski se do toho opreli uz od rana.Objeli jsme spoutu vynikajicich mist,ale rybky moc nepapaly.
Vse zachranily melciny a polaci jako nohy
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...