Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Jsem rád, že jste v pořádku na místě. Pozdravuj kluky a ať se daří.

Hruza,snih,dest,kroupy a narazovy vitr.Jeliman to dnes zkusil a vyjel do ZOO.Po par driftech a nekolika  malych dorskach se vratili nakomplet promoceni.Nemci ani holandane nevyjeli vubec.

Ja jsem se s Mareckem venoval priprave dalsich lodi.Prvni  Garmin uz nahradil stary Huminbird a dalsi uz je v priprave na spusteni na vodu.Dalsi lode pripravujeme na lakovani .

Jdeme dnes co nejdriv spat,protoze predpoved na zitra nam slibuje vhodne podminky jen do 10,00 hod.

Tak nam drzte palce aby aspon 4 hodinky pocasi vydrzelo

Držím palce a zdravím z rovníku.

dnes se nam predpoved umoudrila a vypada to,ze se bude dat jezdit cely den.Cekame na svitani a za chvili hrr na ne.

Uz se tesim na fotecky Dedo 😅😅😅😅

Tak Petře, ať se daří a těším se na Tvé reporty :-) :-)

Tak ať se daří...a těšíme se na tvoje  zprávy a fotečky..!

Dnes byl den jak vymalovany.Vstaval jsem sice ve dve rano ,abych nachystal celodenni stravu pro nase lovce a budil jsem je v 6.00.Zacali jsme klasicky u majaku .Rano v 7,00 tam byly vsechny nase lode.Ryby brali,ale jejich velikost nas neuspokojovala.Max. velikost okolo 80cm.

Vyjel jsem s Jelimanem na hledacskou vypravu.Navstivil jsem vsechna znama jarni mista z minuleho roku,ale krome par bednickovych dorsu a nejakeho toho kelera /vetsinou salatovky/ jsme zadny velky uspech nezaznamenali.

Kdyz uz to vypadalo na slusnou rybu,tak to byla jen treska podseknuta za ocas.Za Tarvou na kelerovisti se nam podarilo chytit dva krasne polaky z hloubky 100m.Jirka byl aspon trochu spokojen se svou 90-kou a Lubos se tesil z prvnich okouniku v zivote.

Jeliman je absolutne nespokojen,protoze ani tato ryba nebyla nad metr.Kralem dnesniho lovu se stal nas dobry kamarad Kurt se svou matickou 14kg.Konstatovali jsme po debate s nemeckymi rybari,ze skreje jeste nenajely v plne parade.Z ulovenych dorsu jsou tak v 10.procentnim zastoupeni.My vsak nezoufame ale doufame.Zitra se bude dat jezdit dopoledne,tak uvidime co se ulovi.

Dedo zkuste fjord, někde musí být schovaný.

Ono to prepukne až sa na obzore ukážu lode so sieťami ...8-)

Konečně jsem přihlášen, tak vás můžu všechny pozdravit. Dědo, Jeliman nebude spokojen dokud nechytí rybu velkou, jak je on sám.

Kluci, přeji vám dobré počasí a spoustu úlovků.

Konečně jsem přihlášen, tak vás můžu všechny pozdravit. Dědo, Jeliman nebude spokojen dokud nechytí rybu velkou, jak je on sám. Kluci, přeji vám dobré počasí a spoustu úlovků.

Neboj,dneska si I Jeliman prisel na sve a dokonce si s nami/zcela vyjimecne /dal stamprlicku jemneho destilatku  :D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!