Hasvik, NO
temperature icon -8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Veľké ryby sa nehladajú ľahko , ale vždy sa nejaká nájde...115 cm / 16.2 kg.  Možno ešte niečo zajra.

Dědo, já tě doplním krásnou fotkou metrového kelera, o kterém jsi psal. Tak by to mělo vypadat, čerstvá ryba z vody rovnou na fotku.

Dědo krásné ryby a ten salátový keler je super. :-) :-)

Dědo Ďasíkové jsou taky nádherní, tento rok snad budu chytat i na maso u dna. Tato ryba mi ještě chybí :-)

Dědo, já tě doplním krásnou fotkou metrového kelera, o kterém jsi psal. Tak by to mělo vypadat, čerstvá ryba z vody rovnou na fotku.

A  bylo jich vice.Takze se nam uz zacinaji aktivizovat a je to parada.Dnes jsme se probudili do letniho dne.Vitr nula a slunicko pali .

Zatim vyjelo malo lodi,protoze kazdy dospava vcerejsi dlouhe filetovani.Krasne pocasi ma vydrzet az do vecera,tak uvidime co tato zmena udela s rybami.

Dnes se obzvláště těším na report, sleduji počasí a měli byste si dobře zachytat. Doufám, že to bralo.

Dnes nám přálo štěstí a chytli jsme na vláčku pěkné kousky. Za zmínku stojí keller 90 cm a a jednoskvrnka 70 cm. Jinak celé dopoledne bezvětří a nutné vláčet.

Předvčerem jedna trofejní metrovka treska obecná a krab zamotaný do pletenky i s pilkrem 180 g. No a k tomu jeden dnešní malý štítník.

Nemci dnes nespolupracovali,protoze udili minidorse a nase party se uz vyjadrily.Zitra vyrazim na vodu I ja abych donutil rybare k poradne dokumentaci.Pocasi bude slusne a ryby zacinaji kousat,tak doufam,ze to bude veselejsi.

Ty ryby brali na tu červenou chobotnici?

krasny den a krasne ulovky.Ja jsem zase zkousel mnicky podle nemeckych predstav,ale okolo Husoye jsem prohazel hloubky od 100 do 300 m a vysledek byl nulovy

Uz mam jizdni rad trajektu na Husoyu v malicku,ale muze vas prekvapit I  nehlasena lod

A nakonec neco z nasi zahradky

To je Ďas?

To je Ďas?

To bude rejnok...těžko říct podle fotky jaký ale tipl bych si rejnok hladký...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!