Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Veľké ryby sa nehladajú ľahko , ale vždy sa nejaká nájde...115 cm / 16.2 kg. Možno ešte niečo zajra.
Odpovědět
Dědo, já tě doplním krásnou fotkou metrového kelera, o kterém jsi psal. Tak by to mělo vypadat, čerstvá ryba z vody rovnou na fotku.
Odpovědět
Dědo Ďasíkové jsou taky nádherní, tento rok snad budu chytat i na maso u dna. Tato ryba mi ještě chybí :-)
Odpovědět
Dědo, já tě doplním krásnou fotkou metrového kelera, o kterém jsi psal. Tak by to mělo vypadat, čerstvá ryba z vody rovnou na fotku.
A bylo jich vice.Takze se nam uz zacinaji aktivizovat a je to parada.Dnes jsme se probudili do letniho dne.Vitr nula a slunicko pali .
Zatim vyjelo malo lodi,protoze kazdy dospava vcerejsi dlouhe filetovani.Krasne pocasi ma vydrzet az do vecera,tak uvidime co tato zmena udela s rybami.
Odpovědět
Dnes se obzvláště těším na report, sleduji počasí a měli byste si dobře zachytat. Doufám, že to bralo.
Odpovědět
Dnes nám přálo štěstí a chytli jsme na vláčku pěkné kousky. Za zmínku stojí keller 90 cm a a jednoskvrnka 70 cm. Jinak celé dopoledne bezvětří a nutné vláčet.
Odpovědět
Předvčerem jedna trofejní metrovka treska obecná a krab zamotaný do pletenky i s pilkrem 180 g. No a k tomu jeden dnešní malý štítník.
Odpovědět
Nemci dnes nespolupracovali,protoze udili minidorse a nase party se uz vyjadrily.Zitra vyrazim na vodu I ja abych donutil rybare k poradne dokumentaci.Pocasi bude slusne a ryby zacinaji kousat,tak doufam,ze to bude veselejsi.
Odpovědět
krasny den a krasne ulovky.Ja jsem zase zkousel mnicky podle nemeckych predstav,ale okolo Husoye jsem prohazel hloubky od 100 do 300 m a vysledek byl nulovy
Odpovědět
Uz mam jizdni rad trajektu na Husoyu v malicku,ale muze vas prekvapit I nehlasena lod
Odpovědět
To bude rejnok...těžko říct podle fotky jaký ale tipl bych si rejnok hladký...A nakonec neco z nasi zahradky
To je Ďas?
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...