Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,354)
  • Autor
    dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Nejak na nás padla únava , tak aspoň neco z dedovej zahrádky. (práca našeho kuchára)

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kuchar zamachroval a blahoprejeme mu ke krasnemu ulovku,ktery byl pusten zpet do vody.Kluci nachytali hodne ryb,ale podle nich nestala zadna za foceni.

Dnes  jsme se opet vzbudili do zasnezeneho rana.Rozloucil jsem se s Ryzakovci a preju jim stastnou cestu

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

S Jankovou partou jsme se vydali na zapad,kde uz lovily slovenske lode.Zrovna pri setkani s nimi tahali salatove kelery.Zkusili jsme to vedle nich,ale mimo nekolika mensich dorsu a par salatovek se nic neujalo,tak jsme po kratke snehove bource vyrazili na 43-ku.Plno malych kelirku davalo nadeji,ze se mezi nimi objevi I neco vetsiho.V prvnim driftu jsme meli zabery na obou lodich.Vytezilo se z toho asi 5 dorsu okolo 90cm

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kdyz pri tretim driftu zabery prestaly,tak jsme se stehovali za Tarvu na keleroviste.Stale okolo nas prechazely snehove bourky,ale dulezite bylo,za s nimi neprisel silnejsi vitr.Keleri se nachazeli az skoro u dna a Janko si udelal poradnou rozcvicku,kdyz tahal 2 kousky ze 160m.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zrala do rekordu je ryba z posledniho driftu.Bezvouska 58cm je jedna z nejvetsich,ktere jsem tady videl.Spokojeni s peknym vyletem jsme se vraceli k domovu.Dnes vysel krasny den a nachytali vsichni.Jen ty fotky z fileterny uz se mi prici zverejnovat’.

Skodaze se vice nefoti na lodich.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Jo jo Petře, s focením na lodích máme také problémy. Velmi málo rybářů na vodě fotí. Fotky z filetárny pak většinou stojí za prd, to s tebou musím souhlasit. Třeba se to letos zlepší. I když je to asi jen zbožné přání. Mějte se tam hezky a dobrou sezónu. My zahajujeme za 10 dní. 🙂

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

SLOVACI NA NOHY. Vyzva pro party,ktere ze Slovenska nebo prilehlych krajin v nejblizsi dobe vyjizdeji na Bakkan.Mareckovi se podarilo vyrobit soucastky a zprovoznil muj nahradni Kaigen.Potreboval bych jej privezt.Prosim ozvete se mi .

Pokud nekdo vlastnite nepojizdny Kaigen Bannax 500 a mate v planu jej vyhodit,tak bych vas poprosil o jeho dodani na soucastky.

Pokud je chyba ve vasem Banaxu jen strhnuty hnaci element/multak vam pri zatizeni preskakuje a netaha/je to opravitelne a muzeme vam pomoct.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes byl ale den zvlastnich ulovku.A to vsechno je z nasi zahradky.Zitra vyjizdim s Jankovou prazskou partou a doufam,ze keleri budou pri chuti

Dedi prosím co to je za potvoru jinak zajímavé úlovky

Nejsem znalec hlavonozcu,ale predpokladam,ze jde o nejaky druh kalmara.Pokud nekdo ze zkusenych oceanologu z te bidne fotky urci o jaky druh jde budu mu vdecny

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na co to chytili a kde? Podobné chytáme na Maledivách a tam jim říkají Kalamar.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vedle ve Valsfjordu na pilkr.jsem presvedceny,ze rod je Kalmar,ale druh si netroufnu urcit.

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

Ahoj Dedo 145 a na jakých hloubkách ty kalamáry chytli

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ahoj Dedo 145 a na jakých hloubkách ty kalamáry chytli

Cca na 40m

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

krasne pocasi ,krasne ulovky a slaba spoluprace nasich rybaru pri dokumentovani.Co si nevyfotim ja tak nemam.Bohuzel jsou I takove situace a ja to neovlyvnim.Vcera se taky nachytaly krasne ryby ,ale fotky jsem hledal zbytecne a dnes se situace opakuje.

Takze jen to co jsem pri uklizeni filetarny a ostatnich povinnostech stihnul.Nastesti tu mame Nemce,kteri se radi vyfoti se svymi ulovky

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Podarilo se mi I zachytit nektere ulovky slovenske party.

Dalsi uz bylo na stolech.Chytilo se hodne keleru okolo metru,jeste par metrovek dorsu a plne stoly bednovych ryb,Zitra jeste zvysujeme pocet lodi a poustime na vodu Silver Vikinga pro pujcovani neubytovanym hostum.Uz musime parkovat nahradni lode v dalsim pristavu/ve Valsfjordu,protoze nas  pristav uz je plny.A dnes mi potvrdil Benn,ze do 15,5 bude dalsi Kverno a do pulky cervna jeste jedno.Zacina tu byt super vybava.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

SLOVACI NA NOHY. Vyzva pro party,ktere ze Slovenska nebo prilehlych krajin v nejblizsi dobe vyjizdeji na Bakkan.Mareckovi se podarilo vyrobit soucastky a zprovoznil muj nahradni Kaigen.Potreboval bych jej privezt.Prosim ozvete se mi . Pokud nekdo vlastnite nepojizdny Kaigen Bannax 500 a mate v planu jej vyhodit,tak bych vas poprosil o jeho dodani na soucastky. Pokud je chyba ve vasem Banaxu jen strhnuty hnaci element/multak vam pri zatizeni preskakuje a netaha/je to opravitelne a muzeme vam pomoct.

Zkusim zopakovat,protoze  mne to dost tlaci

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...