Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

To Hyse :  :-)  Dnes zase na chate , snad už zajtra konečne...a "teraski" idem na teho prcka  :-)

Dám si s tebou na dálku. Ať se to uklidní. Cink :-D

Dám si s tebou na dálku. Ať se to uklidní. Cink 😀
 O.K. Tak teda cink do Prahy :-)

No chlapi si tu cinkaji na dalku a je to to jedine co se da v tomto case delat.Nebo ne?

Ti otuzilejsi to zkouseli vedle ve Valsfjordu a privezli pul bednicky bednickovych dorsu.Ale podminky byly fakt tezke.

A ti nejotuzilejsi se ve vecerni snehove vanici dockali zaslouzeneho uspechu.Hned u vyjezdu/dale se v devitce vetru nedalo/ u druhe melcinove tyce prisel dors 114cm a 14kg.Uvidime,jaka bude odpoved cesko-slovenskych lovcu na tuto nemeckou vyzvu.

A po krasnem dorsovi jeste neco na zlehceni.Vypipat to jeste neumim

Tak dnes konečne na vode. Chlapi neco pochytali , ale fotky sa mi vkládat nechce. Potože já sem nechytil nic.....:-( :-) :-) :-)

Po dobre vykonanej práci - zaslúžená večera a zajtra sa to pokúsime vylepšiť.

Tak dnes konečne na vode. Chlapi neco pochytali , ale fotky sa mi vkládat nechce. Potože já sem nechytil nic…..:-( :-) :-) :-)

Skoda.Mohl jsi rict a ja bych je zverejnil I kdyz jsem taky nic mimoradneho nechytil

Prave aprilove pocasi se na nas zase vyradilo.Chvilku slunecno,pak snehova bourka a pak klidna voda.Ale jezdit se dalo a to je zaklad.Vyjel jsem dnes s Ryzakovcema a na Hyte jsme nechali jednu lod.Ryby jim braly a nachytali plnou bednu.Jedinou skorometrovku vsak meli v mobile,odkud jsme ji nemohli stahnout.Ja s Alesem jsme je opustili a zkouseli jsme kelery za Tarvou.Nasli jsme je.Vetsinou vsak jenom salatovky do 70cm.Skoda,ze Lacova parta nedala foto,protoze pochytali krasne ryby.

Dnes byl ale den zvlastnich ulovku.A to vsechno je z nasi zahradky.Zitra vyjizdim s Jankovou prazskou partou a doufam,ze keleri budou pri chuti

Tak ten dasik nema chybu. Dase jsem jeste taky nechytil. Krasne a hlavne zajimave ulovky.

Ahoj dedo tak už viem prečo ju voláte naše zahrádka. Skoro jak v zoologickej.

Dnes byl ale den zvlastnich ulovku.A to vsechno je z nasi zahradky.Zitra vyjizdim s Jankovou prazskou partou a doufam,ze keleri budou pri chuti
Dedi prosím co to je za potvoru jinak zajímavé úlovky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.