Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
To Hyse : :-) Dnes zase na chate , snad už zajtra konečne...a "teraski" idem na teho prcka :-)
Odpovědět
Dám si s tebou na dálku. Ať se to uklidní. CinkO.K. Tak teda cink do Prahy :-)![]()
Odpovědět
No chlapi si tu cinkaji na dalku a je to to jedine co se da v tomto case delat.Nebo ne?
Odpovědět
Ti otuzilejsi to zkouseli vedle ve Valsfjordu a privezli pul bednicky bednickovych dorsu.Ale podminky byly fakt tezke.
Odpovědět
A ti nejotuzilejsi se ve vecerni snehove vanici dockali zaslouzeneho uspechu.Hned u vyjezdu/dale se v devitce vetru nedalo/ u druhe melcinove tyce prisel dors 114cm a 14kg.Uvidime,jaka bude odpoved cesko-slovenskych lovcu na tuto nemeckou vyzvu.
Odpovědět
A po krasnem dorsovi jeste neco na zlehceni.Vypipat to jeste neumim
Odpovědět
Tak dnes konečne na vode. Chlapi neco pochytali , ale fotky sa mi vkládat nechce. Potože já sem nechytil nic.....:-( :-) :-) :-)
Odpovědět
Po dobre vykonanej práci - zaslúžená večera a zajtra sa to pokúsime vylepšiť.
Odpovědět
Tak dnes konečne na vode. Chlapi neco pochytali , ale fotky sa mi vkládat nechce. Potože já sem nechytil nic…..:-(![]()
![]()
![]()
Skoda.Mohl jsi rict a ja bych je zverejnil I kdyz jsem taky nic mimoradneho nechytil
Odpovědět
Prave aprilove pocasi se na nas zase vyradilo.Chvilku slunecno,pak snehova bourka a pak klidna voda.Ale jezdit se dalo a to je zaklad.Vyjel jsem dnes s Ryzakovcema a na Hyte jsme nechali jednu lod.Ryby jim braly a nachytali plnou bednu.Jedinou skorometrovku vsak meli v mobile,odkud jsme ji nemohli stahnout.Ja s Alesem jsme je opustili a zkouseli jsme kelery za Tarvou.Nasli jsme je.Vetsinou vsak jenom salatovky do 70cm.Skoda,ze Lacova parta nedala foto,protoze pochytali krasne ryby.
Odpovědět
Dnes byl ale den zvlastnich ulovku.A to vsechno je z nasi zahradky.Zitra vyjizdim s Jankovou prazskou partou a doufam,ze keleri budou pri chuti
Odpovědět
Tak ten dasik nema chybu. Dase jsem jeste taky nechytil. Krasne a hlavne zajimave ulovky.
Odpovědět
Ahoj dedo tak už viem prečo ju voláte naše zahrádka. Skoro jak v zoologickej.
Odpovědět
Dnes byl ale den zvlastnich ulovku.A to vsechno je z nasi zahradky.Zitra vyjizdim s Jankovou prazskou partou a doufam,ze keleri budou pri chutiDedi prosím co to je za potvoru jinak zajímavé úlovky
Odpovědět