Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Moc hezké fotky, krásný pokoukání.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nejak jsme vypadli z hlavniho menu.Ale nevadi hned to napravime.Dneska zase krasny ,temer letni den.Se Svedy jsem vyjizdel az o pul devate.Rano mne pozadali,aby jsme nejdrive zkusili obecnacky,tak jsem musel zmenit trasu.Vyjizdeli jsme za uplneho klidu na vode I na nebi.To byva vzdy zle znameni.Neni drift,nejsou ryby.Asi po hodince postavani na miste se prece jen rozfoukal jemny vanek,lode se daly do pohybu a hned to bylo na zaberech znat.Vydrzeli jsme na Hytte asi do pul dvanaste a lovci uz meli skoro plnou bednu dorsu.Jenom jeden mel okolo metru,vsechno ostatni do 80cm a mensi se vsechny pousteli.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Okolo obeda jse vyrazili na 43-ku machytat nejake navnady na mnicky a mezi kelirky se svedum podarila taky metrovka dorsak.Bohuzel jsem mel zrovna problem s navijakem,tak jsem to nestihnul zaznamenat.Po nachytani navnadovych kelirku jsme se zacali presouvat k Asenu a cestou jsme zkusili 160-ku na Storflui.Keleri tam byli.Nic svetoborneho,jenom okolo 80cm.Chlapi po dvou driftech vsak odmitli poslusnost,protoze s jejich vybavenim se na takovych hloubkach chytat neda.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pokracovali jsme na Asen na mnikoviste.Z pocatku se nam moc nedarilo,ale pak se silnejicim severnim vetrikem zacali mnicci kousat.Po par mensich okolo metru prisel zaber ktery znamenal pro Svedy velky uspech.Byla to zatim jeho zivotni ryba,120 cm na lehky vlacak je super uspech.Zajimave je ,ze v 60m jame nebrali,ale na 45m hrane bylo zaberu dost,

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nemohl jsem je z mnikoviste dostat,ale cas uz pokrocil,tak jsem jim slibil,ze se jeste zastavime u majaku vyzkouset nejakeho dorsika.Vitr uplne ustal a lode s nulovym driftem prakticky nemely sanci.Vzdali jsme to,ale chlapci od Karla jeste vydrzeli a Poseidon se jim odmenil peknou dorskou.Zitra nas ceka podobne pocasi,tak uvidime co se z toho vyklube

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Jako vždy vyčerpávající report. Jak ty to všechno stíháš? Já mám pocit, že poslední měsíc nestíhám vůbec nic – od rána až do pozdního odpoledne na eshopu, a večer až noc (do pozdního rána snad už  ne) tady na stránkách.

Tak to je už snad ten pověstný “olej”. Větru nesmí být ani moc, ale ani málo (osobní zkušenost). Otázka do diskuze…

Kolik je podle Vás ideální vítr a drift pro úspěšný rybolov?

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Dedo pekne si to uzivate. Krasne ryby a velka gratulace lovcum.

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

To počasí je opravdový balzám na duši. Rybačka snů.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Video z lnoňského srpna.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Krásné video

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Parádní video.Měli by jste ho používat jako prezentaci této lokality.Já už se nemůžu dočkat až tam budeme.Těch 78 dní bude ještě dlouhejch.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Jako vždy vyčerpávající report. Jak ty to všechno stíháš? Já mám pocit, že poslední měsíc nestíhám vůbec nic – od rána až do pozdního odpoledne na eshopu, a večer až noc (do pozdního rána snad už ne) tady na stránkách. Tak to je už snad ten pověstný „olej“. Větru nesmí být ani moc, ale ani málo (osobní zkušenost). Otázka do diskuze… Kolik je podle Vás ideální vítr a drift pro úspěšný rybolov?

Dedo nádherný report přeju další štěstí v rybolovu ahoj

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dneska vas reportem asi nenadchnu.Ale vzdy pisu jen pravdive zpravy,takze dnes to bude kratke.Jedine 2 pozitiva dnesniho dne bylo krasne pocasi a bezproblemovy prijezd Alese a jeho party.Report z dnesniho dne se da shrnout do jedne vety.Jak jsme rano vyjeli,tak jsme se vecer vratili.Dnes poprve za dobreho pocasi,co se nepodarilo chytit rybu,ktera by stala za fotku.

Doufam,ze zitra se situace zlepsi.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Urcite se zlepsi situace. Keleri na Storfue cekaji 😅😅😅

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

K rybolovu patří i nechytit, kdyby brali pořád stejně, tak by nás to ani nebavilo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(183)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...