Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Je sobota večer a tá nasledujúca by mala byť už na Bakkane. Skoro všetko nachystané. Tak sa už len za pár.
Odpovědět
Je sobota večer a tá nasledujúca by mala byť už na Bakkane. Skoro všetko nachystané. Tak sa už len za pár.
Tak to me tesi.Myslel jsem si,ze tu budou sami Svedove
Odpovědět
Dn es jeste foukala nejaka 6- 7ka a tak jsem lovce poslal do fjordu.Ani jsem necekal,ze budou mit takove uspechy.Vcera si prebrali lode a dnes ve fjorde zkouseli sve vybaveni.
Odpovědět
Nebyly to zadne obludy,ale na povetrnostni podminky -super.Zitra nam hlasi dobre pocasi,takze udelame spolecny vyjezd.Verim ,ze zpravy budou bohatsi
Odpovědět
Vcera za silneho vetru jsem jim nemohl poradit nic jineho,nez schovat se do fjordu.Ale za chvili vyrazime na spolecny vyjezd.Drzte nam palce.Pocasicko je slunecne,nejvice nam hlasi 4m/s tak at nam kousou.Jedemeeee
Odpovědět
Co s tim prosimte delas?
Ahoj, sbírám to kamarádce, která vyučuje na UK parazitologii. Ani netušíte jak se jí rozzáří oči když takové brouka dostane
, kytka u ní nemá šanci :)) Pokud bude zájem, mohu dát dohromady článek o základních parazitech norských ryb. Takze kdyz najdu nejakeho zvlastniho brouka/mimo tohoto druhu/Tak jej mam nalozit do slivovice a uchovat pro vedecke ucely?Docela by me potesily rozzarene zenske oci.A hlavne dej dohromady clanek o tech tulenich cervech /ci co to je/ co proziraji celou populaci tresek okolo norskeho pobrezi.
Pokud budou brouci, beru všema deseti :). Článek písnu, bohužel to je tak jediné co s tím zmůžeme, do budoucna to vypadá s rybama ještě hůř :(
Odpovědět
Do lokality Bakkan Wahl byla přidána webkamera filetárná/přístav
A video natočené dronem.
https://www.youtube.com/watch?v=raohh7UE_B8
Odpovědět
Tak to me tesi.Myslel jsem si,ze tu budou sami Svedove
A my tam budeme v nedeľu poobede, takže s Ľubomírovou partiou nás tam bude spolu 15.
Odpovědět
Do lokality Bakkan Wahl byla přidána webkamera filetárná/přístav
A video natočené dronem. <iframe src="https://www.youtube.com/embed/raohh7UE_B8?feature=oembed" width="840" height="473" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
Odpovědět
Krasny slunecny den a mirny vitr zarucoval prijemnou jizdu a krasne pohledy na more a pobrezi.Nikdy vsak nezarucuje aktivitu ryb.Prvni zastavka byla na Hytte a uz v prvnich driftech prisly zabery.Prekvapive zacali brat keleri.
Odpovědět
Po chvili se vsak objevily I obecnacky.Nebyly to zadne trofejky.Velikost se pohybovala od 60 do 90cm a jen jedna atakovala metrovou hranici
Odpovědět
K polednimu jsme se prestehovali k majaku,ale tu jsme ve dvou driftech nemeli ani zaber.Proste nastala poledni pauza.Projeli jsme se az k Husoyi,ale vitr zcela utichnul a v nulovem driftu prichazely zabery jen sporadicky.Vyzkousel jsem I keleroviste za Tarvou,ale mimo jedineho kelirka cca 90cm se ani na 150m hloubce nikomu zrat nechtelo.
Chlapi se pobavili na 43-ce za Tarvou se salatovkami a pak jsme se znovu vratili na Hyttu.Tady uz aktivita ryb byla viditelne lepsi a tak aspon jakasi spokojenost po prijezdu byla.
Krasny slunecny den ,ale aktivita ryb byla mizerna.Zitra nas ceka stejne pekne pocasi a ja jedu se Svedy zkusit kelery.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...