Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Ve spolupraci s Dukem jsme odstranili problem a konecne jsem i ja prihlaseny.Dnes jeste mozna stihnu Brno a zitra dopoledne jedemeeee
Odpovědět
Ve spolupraci s Dukem jsme odstranili problem a konecne jsem i ja prihlaseny.Dnes jeste mozna stihnu Brno a zitra dopoledne jedemeeee
Když se chce, tak všechno jde. ;)
Tak já jdu ještě předelat tohle vlákno, ať máš všechno nachystaný. Teď už sem nic nepište, za chvilku nahodím nové/porkačující téma.
Odpovědět
Dedo, jsem zvědav, kdy ti najednou takový kusy. Nejčastěji to bývá koncem května.
Odpovědět
Koncem března,začátkem dubna najížděj pěkný obecný..ale i jednoskvrnky..
Odpovědět
Já myslím, že Děda pěkně skreje prožene. Zítra by se mohl přihlásit.
Odpovědět
Tak jsme jsme tady.Cesta byla pohodova.Jeli jsme pres mosty do Malmo.Kontrola v Dansku probehla jen formalne a po prohlidnuti pasu jsme vyrazili smer Malmo.Ve Svedsku nam zbezne prohledli I kufr,ale po vysvetleni,ze jedeme na ryby nam jen poprali stastnou cestu.Do Norska jsme pres Svinesundsky most prejeli absolutne bezkontaktne a na Bakkan jsme dorazili vcera vecer po 26 hodinove ceste
Odpovědět
Pocasi bylo celou cestu dobre,jen ve Svedsku v noci trochu mlha a v Donbase zbytky snehu a mensi snehova prehanka.Na trajektu do Brekstadu nas to poradne vyhoupalo a jelimanovci nevylezli ani z auta
Odpovědět
Tak PARÁDA, že jste v pořádku dorazili. Těším se na další příspěvky.
Odpovědět
Privitali jsme se s Bennem a rychle jsme se snazili zaspat.Dnes po vybaleni veci jsme se vychystali naa vodu az v 10,00 ,protoze od rana dost foukalo .Vitr neustaval,tak jsme vyjeli aspon k sadkam vyzkouset naradi.Hned pri prvnim driftu jsem si chytil otviraci rybu sezony.Bohuzel jak se rika prvni vyhrani z kapsy vyhani.Dlouho jsme pak nemeli ani zaber.Zkoseli jsme I vlacit a tu jsme byli uspesnejsi.Prvni tresku v zivote si chytil I novacek Lubo
Odpovědět
Pres znacne nepriznive pocasi jsme vydrzeli na vode 8 hodin a po filetovani jsme vsichni poradne unaveni.
Odpovědět
Ja jeste dovarim "vrcharsku fazulnicu" a odeberu se za ostatnimi do hajan.Zitra bude zase dost spatne pocasi,tak se povenuju pracovnim povinnostem,ale pozitri je predpoved skvela,tak pokud se nezmeni provetrame Melstein
Odpovědět
Dedo, asi už spinkaš. Ale zaslúžene. My sme už celí nažhavení a 16.4. po obede, skôr k večeru sme tam. Slovensko - Česka výprava, ktorá Bakkan miluje a sme tam skoro ako doma. Ubytovanie "Slon", tak nám na to dohliadni, pretože o deň neskôr príde partia na čele s lacoh + 7 a začne poriadna rybačka na akú sme na Bakkane zvyknutí. Tešíme sa.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...