Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

HIFT nastupuje na Bakkan 21.4. okolo 11:00 a odjíždí 4.5. ráno:-P info pro lacoh a dalších

[citace]verian napsal: HIFT nastupuje na Bakkan 21.4. okolo 11:00 a odjíždí 4.5. ráno info pro lacoh a dalších[/citace]

Konečne aspoň jeden ktorý vie presný termín Vašeho pobytu!!!

:-D:-D:-D

Servus Lacika,

ne že bych nevěděl termín (napsal jsem ho vš´četně cesty), ale chtěl jsem ti trochu zaměstnat hlavu. Je vidět, že funguješ. U nás je plánovačem cesty "verian", tak to musí vědět. Tak, či tak, my se tentokrát spolu u Bena nesejdeme. Vy už budete dávno doma, když my budeme teprve vyrážet.

Předpokládám, že budeš průběžně z Bakkanu informovat, abychom si zalovili spolu s vámi i my z domova.

Čafky a pěkně si to užijte.

[citace]Banjoboy napsal: Servus Lacika,

ne že bych nevěděl termín (napsal jsem ho vš´četně cesty), ale chtěl jsem ti trochu zaměstnat hlavu. Je vidět, že funguješ. U nás je plánovačem cesty "verian", tak to musí vědět. Tak, či tak, my se tentokrát spolu u Bena nesejdeme. Vy už budete dávno doma, když my budeme teprve vyrážet.

Předpokládám, že budeš průběžně z Bakkanu informovat, abychom si zalovili spolu s vámi i my z domova.

Čafky a pěkně si to užijte. [/citace]

Já myslím , že se týden kryjeme??? ten od 21.4-26.4. nebo se mýlím?

?[/citace]

Já myslím , že se týden kryjeme??? ten od 21.4-26.4. nebo se mýlím?[/citace]

Však som to už písal, že aspoň jeden z vašej výpravy vie ako to je!

:-D:-D:-D:-E

[citace]lacoh napsal: ?

Já myslím , že se týden kryjeme??? ten od 21.4-26.4. nebo se mýlím?

Však som to už písal, že aspoň jeden z vašej výpravy vie ako to je! [/citace]

I ty Brute8-), ty to do nás valíš. Už se těším na tu borovičku. jsem rád , že se nemýlím. ;-)

Pozdravujem Evu, a prajem skoré uzdravenie.Zásoby Boro sú už nakúpené. Milan nemusí ani na laser, my mu zrak zaostríme. 8-O

[citace]lacoh napsal: Pozdravujem Evu, a prajem skoré uzdravenie.Zásoby Boro sú už nakúpené. Milan nemusí ani na laser, my mu zrak zaostríme. [/citace]

Taky si říkám , že musí existovat méně invazivní a přitom příjemnější metoda na zostření zraku. teď jsi mě navedl, dá se používat vně i vnitřně 8-O

Laco,kedy pracuješ ,keď si stále na vlákne.Potom to tak vyzerá s nami dôchodcami,nie a nie nám zvýšiť dôchodky.Za čo budeme chodiť do Norska?:-x:-(

My čo máme nadpracované dostatok nadčasov, tak nám náhradné voľno vyjde aj na výjazd do Nórska.:-D:-D:-D:-?

Koukám nové téma, to mě zajímá, kdo bude dělat na naše důchody a cesty na Bakkan:-|

Myslí , že si už teď musíme špórovat a rvát NOKy do strožochu:-(

Ale taky vím , že Laco pracuje ikdyž je na vláknu. Jedna obrazovka je Bakkan a druhá plánování ekonomických aktivit:-D

Pěkně si tam kluci kurizujete a plánujete borovičku. Ale bohužel se tentokrát na Bakkanu nesejdeme ani na hodinu. Cituji zprávu od Laca: "My budeme na Bakkane spolu s Piešťancami od 14.-26.3." Takže hoši, 3. měsíc je březen(marec) a my k Benovi dorazíme 21.4., tj. duben (apríl), tj. bez 5-ti dní o celý měsíc jsme tam později. Ale to nic, to se kluci spraví. Zdar.:-D:-D

[citace]Step napsal:

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

janci asi 14.4.- 26.4.

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

[/citace]

To Banjoboy: pozri si prvý príspevok na tomto vlákne. janci, HIFT a verian sú členovia tvojej partie. Ty si uviedol termín 19.4.-6.5 A posledný mužský člen, ktorý tu nie je zaregistrovaný nám oznámil Váš nástup 24.4. Tak neviem, kto v tom má hokej. 8-):-D

Borovička bude a to je hlavní:-D:-D:-D

Pokud to nezměníte, tak se tam na týden(5 dnů)sejdeme8-O

Vypadá to, že letos manželky všem Bakkaňákům zamezili přístup k pc, protože loni bylo vlákno Bakkan Wahl 2012 neustále v TOP a letos nic, člověk, aby ho zaprášený hledal někde v historii. Respi se rozhodl, že letos Bakkan vynechá a asi zanevřel i na net, aby se mu tolik nestýskalo :-?:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....