Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

Dnes opět vítr na 7 až odpoledne hlásí 5m/s, takže to vypadá na klidný den někde u komína. Zítra , to ale vypadá na celodenní rybačku vítr jen 3-5 m/s. :-D a jasno8-)

Koukám na webovku a na Bakkanu se filetuje, tak hoši pochlubte se!

Tak jsme z vody na chatě a po hnusném začátku (vítr 6m/s a 2st.C) to vyústilo ve slušný den. Na vláčku jsme dostali krásného 113cm a 14,5kg Halíka a taky 112 cm/ a 10kg velkého Kelera. (Benn říká , že je to největší Keler, chycený zatím v této sezóně.) K tomu ještě zopár pěkných obecňaček a zase jsem vytvrdli ve filetárně do 21:00.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tady je ten největší Keler a jeho šťastný lovec:-D:-D:-D:-D:-D

Ještě jednou Halík 113cm/14,5 kg

[citace]verian napsal:

Tak jsme z vody na chatě a po hnusném začátku (vítr 6m/s a 2st.C) to vyústilo ve slušný den. Na vláčku jsme dostali krásného 113cm a 14,5kg Halíka a taky 112 cm/ a 10kg velkého Kelera. (Benn říká , že je to největší Keler, chycený zatím v této sezóně.) K tomu ještě zopár pěkných obecňaček a zase jsem vytvrdli ve filetárně do 21:00.[/citace]

Je vidět, že když se povede počasí,tak ryby tam jsou. Tak ať to vydrží a ještě hodně takových ryb.

No, pěkná podívaná. Dnes "Za 19", už se na to klepu.8-O

[citace]Step napsal: No, pěkná podívaná. Dnes "Za 19", už se na to klepu.[/citace]

Taky se dočkáš, nám to už odkrajuje poslední dny... ještě 3x na vodu a balíme a pak znovu čílso přes 365... to jsou šoky:-D:-D

Dnes voda jako olej, tak uvidíme co se chytne???;-)

[citace]Hokynar napsal: verian napsal:

Tak jsme z vody na chatě a po hnusném začátku (vítr 6m/s a 2st.C) to vyústilo ve slušný den. Na vláčku jsme dostali krásného 113cm a 14,5kg Halíka a taky 112 cm/ a 10kg velkého Kelera. (Benn říká , že je to největší Keler, chycený zatím v této sezóně.) K tomu ještě zopár pěkných obecňaček a zase jsem vytvrdli ve filetárně do 21:00.

Je vidět, že když se povede počasí,tak ryby tam jsou. Tak ať to vydrží a ještě hodně takových ryb.[/citace]

Děkujeme za přání, ještě potřebujeme 3 Halíky a máme splněno:-D:-D:-D:-D

S těma halíkama mě nedrážděte!!! Já ještě žádnýho nechyt. :-(

A asi letos zase žádnýho nechytím, když vy je tam tak vybíráte.

:-S:-D:-D

Jen jim dejte na prdel, aspoň je vidět, že tam ryba je. Nějak se s tím poperem.

To Step: dnes žádný Halík, ale dva pěkní Keleři . Jeden 100 cm/ 7 kg a jeden 115cm/10 kg. K tomu pár normálních obecňaček , nějaká jednoskvrnka a dva mníci. Jinak voda jako olej a dopoledne žádná sláva.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Připichl jsem toho 100cm.

2Harty já taky ne. Proto jedu na podzim na Senju. A budu ta sedět a čekat jak kdybych čekal na kapra.:-D

Ojedinele Kelery, aj ked velmi pekne tak necakane vzrusili mojich partakov, ze niektori ani nemohli spat a niektori od rana chodili s celovkami, aby si prisvietili na ich ranny lov. Tak teda vyrazame uz o 05.00 hod. Je to vzrusujuce. Jasne, ze pre kazdeho inak. Tak teda hura na ne v nekonecnom ocakavani ojedinelych zazitkov.

My sme v nedeli měli největší úspěch ve fjordu. Podařilo se dvě bedny vydolovat.

Ale sem tam se podařili i "trofejky" :D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!