Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,273 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,274)
  • Autor
    verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

Dnes opět vítr na 7 až odpoledne hlásí 5m/s, takže to vypadá na klidný den někde u komína. Zítra , to ale vypadá na celodenní rybačku vítr jen 3-5 m/s. 😀 a jasno8-)

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Koukám na webovku a na Bakkanu se filetuje, tak hoši pochlubte se!

verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

Tak jsme z vody na chatě a po hnusném začátku (vítr 6m/s a 2st.C) to vyústilo ve slušný den. Na vláčku jsme dostali krásného 113cm a 14,5kg Halíka a taky 112 cm/ a 10kg velkého Kelera. (Benn říká , že je to největší Keler, chycený zatím v této sezóně.) K tomu ještě zopár pěkných obecňaček a zase jsem vytvrdli ve filetárně do 21:00.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

Tady je ten největší Keler a jeho šťastný lovec:-D:-D:-D:-D:-D

verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

Ještě jednou Halík 113cm/14,5 kg

Hokynar
    Účastník
    (81 odpovědí)

verian napsal:

Tak jsme z vody na chatě a po hnusném začátku (vítr 6m/s a 2st.C) to vyústilo ve slušný den. Na vláčku jsme dostali krásného 113cm a 14,5kg Halíka a taky 112 cm/ a 10kg velkého Kelera. (Benn říká , že je to největší Keler, chycený zatím v této sezóně.) K tomu ještě zopár pěkných obecňaček a zase jsem vytvrdli ve filetárně do 21:00.

Je vidět, že když se povede počasí,tak ryby tam jsou. Tak ať to vydrží a ještě hodně takových ryb.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

No, pěkná podívaná. Dnes “Za 19”, už se na to klepu.8-O

verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

Step napsal: No, pěkná podívaná. Dnes “Za 19”, už se na to klepu.

Taky se dočkáš, nám to už odkrajuje poslední dny… ještě 3x na vodu a balíme a pak znovu čílso přes 365… to jsou šoky:-D:-D

Dnes voda jako olej, tak uvidíme co se chytne???;-)

verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

Hokynar napsal: verian napsal:

Tak jsme z vody na chatě a po hnusném začátku (vítr 6m/s a 2st.C) to vyústilo ve slušný den. Na vláčku jsme dostali krásného 113cm a 14,5kg Halíka a taky 112 cm/ a 10kg velkého Kelera. (Benn říká , že je to největší Keler, chycený zatím v této sezóně.) K tomu ještě zopár pěkných obecňaček a zase jsem vytvrdli ve filetárně do 21:00.

Je vidět, že když se povede počasí,tak ryby tam jsou. Tak ať to vydrží a ještě hodně takových ryb.

Děkujeme za přání, ještě potřebujeme 3 Halíky a máme splněno:-D:-D:-D:-D

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

S těma halíkama mě nedrážděte!!! Já ještě žádnýho nechyt. 🙁

A asi letos zase žádnýho nechytím, když vy je tam tak vybíráte.

:-S:-D:-D

Jen jim dejte na prdel, aspoň je vidět, že tam ryba je. Nějak se s tím poperem.

verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

To Step: dnes žádný Halík, ale dva pěkní Keleři . Jeden 100 cm/ 7 kg a jeden 115cm/10 kg. K tomu pár normálních obecňaček , nějaká jednoskvrnka a dva mníci. Jinak voda jako olej a dopoledne žádná sláva.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Připichl jsem toho 100cm.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

2Harty já taky ne. Proto jedu na podzim na Senju. A budu ta sedět a čekat jak kdybych čekal na kapra.:-D

Lubomir
    Účastník
    (285 odpovědí)

Ojedinele Kelery, aj ked velmi pekne tak necakane vzrusili mojich partakov, ze niektori ani nemohli spat a niektori od rana chodili s celovkami, aby si prisvietili na ich ranny lov. Tak teda vyrazame uz o 05.00 hod. Je to vzrusujuce. Jasne, ze pre kazdeho inak. Tak teda hura na ne v nekonecnom ocakavani ojedinelych zazitkov.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

My sme v nedeli měli největší úspěch ve fjordu. Podařilo se dvě bedny vydolovat.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Ale sem tam se podařili i “trofejky” 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,274)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...