Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,273 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,274)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Naše parta to má dnes “Za 60”. Začínáme ladit blížící se cestu. Posílám jeden z tradičních snímků z Bakkanu.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To JAKABO,krásné kousky. Už týden se chystám, že sem dám pár obrázků našich úlovků a přidám krátký popis a mapku se souřadnicemi, kde se nám dařilo. Docela jsem byl zklamán loňským neúspěchem někerých návštěvníků Bakkanu, těm novým návštěvníkům chci pomoci se orientovat a s těmi zkušenými vyměnit naše informace za ty jejich.8-O:-D

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Prípravy finišujú, prasa zabité a spracované. Klobásky, jaternice, tlačenka,iné výrobky a pitný režim pripravené na cestu. Chýba doladiť len záverečné detaily zajtra u pivka.

Za 24. 😀

Milan Pokorný
    Člen
    (206 odpovědí)

Step napsal:

To Banjoboy, taky mám Garmin 620, námořníkovo oko se hodí na prohlédnutí místa, na dohledání spíš používám echolot. V současné době řeším stínítko na něj, byť je displej dobře čitelný, je často pocákaný mořskou vodou a utřít jej znamená rozhodit si obraz, jelikož je dotykový a vždy se podaří něco smačknout. No a nečistoty na obrazovce zase hází odrazy na slunci a displej znečitelňují. Jinak velmi dobrý. Teď řeším, jak odmazat část tras, které jsme projeli a na obrazovce jsou znázorněny přerušovanou čarou. Samozřejmě, že je používám při orientaci při další jízdě, ale některá místa už jsou čárkami za tři roky zahlcena. Až si ho ošaháš, třeba mi poradíš.

Zatím jsem s tím na moři nebyl, ale po prostudování návodu G620 jsem v menu INFORMACE našel podmenu pro práci s trasami, včetně jejich vymazání. Tak to zkus, já mám navi zatím prázdnou. Už brzy se začne plnit. 😛

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

OK dík.

Martin
    Účastník
    (28 odpovědí)

Zdravím, omlouvám se, že Vám vstupuji do této diskuze, ale potřeboval bych odkázat na někoho, kdo má zkušenost s rybolovem na nedalekém ostrově Garten. Díky moc, Kostik

vladov
    Účastník
    (95 odpovědí)

pre Kostik http://www.rybarcina.sk

Je tam ich kemp a sú tam doma

Martin
    Účastník
    (28 odpovědí)

Díky, Vlado. Akorát si říkám, že ti mně asi moc neporadí, když s nima nejedeme… 😀

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Kostik

Obrať se na uživatele vd ten tam jezdí 😉

Martin
    Účastník
    (28 odpovědí)

MifakM: jj, tomu už jsem psal, zatím se neozval. Díky. Mám ještě dotaz, viděl jsem někde v diskuzi, že jsi schopný vygenerovat námořní mapu jakékoliv lokality nebo se pletu? Mohl bych tě poprosit o ten Garten? Bylo by to super… Díky za info…

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Bohužel teď na to nemám čas a ještě k tomu mám nějaké nedodělky z minulého roku 😐

Je mi to líto, ale bohužel musím odmítnout 😕

Martin
    Účastník
    (28 odpovědí)

MifakM:

Nevadí, něco jsem stáhnul odsud: http://www.gislink.no , tak snad to bude stačit, nevypadá to špatně.

jan
    Účastník
    (88 odpovědí)

Kostik,hod si do vyhľadsavania Garten,tam najdeš nejaké informácie.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Koukám, že je to tu třeba trochu oživit.

Mám chvilku, tak sem dám první místo, které se nám jako nováčkům na Bakkanu v roce 2010 osvědčilo.

Na moře jsme se ostýchali a informací moc nebylo. Přejížděli jsme kolem majáku v plavební dráze a zkoušeli štěstí. Dva dny jsme měli pár záběrů, dalo to tak akorát na večeři. Třetí den se otočil vítr a začal foukat od moře (od sádek) směrem na kemp (na vrtule). Zároveň s větrem šel příliv. Pohybovali jsme se ve fialově ohraničeném koridoru a prochytávali na vláčku 20g pilkříky hloubky kolem 24 m a srázy z těch 20 m na 80 m. Najednou šli místní obecňačky kolem 60 cm, jednoskvrnky, mníci, prostě všehochuť. Ve směru šipek se do vyznačeného koridoru tlačí při přílivu proud vody a s ním i ryby.

Obrázek se nepovedl:-(

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Zase se nepovedl..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,274)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...