Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,273 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 1,274)
  • Autor
    verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

je mi smutno z toho čtení já jsem rybářka a těším se na lov

verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

hoši nechejte těch kecu a těšte se na zážitky eva

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

8-O8-)

Milan Pokorný
    Člen
    (206 odpovědí)

verian napsal: hoši nechejte těch kecu a těšte se na zážitky eva

Souhlas Evi, už je to pryč. Ukázal ti jarek mé nové vzory na lov Kelerů? Poslal jsem mu je na mail. S Lubem jsme domluveni, že toho na letošní výpravu vyrobím víc. Jsem zvědav, jak to bude fungovat 🙂

Jen aby to počasí vyšlo lépe, jak loni. Momentálně tam ještě vládne zima.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Banjoboy napsal: Nazdar diskutéři, Laco, veriane (Jardo), jani (Janko), sim a další.Neodolal jsem šeobecnému i konkrétnímu očekávání na jarní Bakkan Wahl vida vaši čilou diskusi. Náš tým je kombinovaný a jezdíme v této sestavě už několik let. A ženský nám dávají v rybařině “nafrak”, jsou to už prověřené “mořské vlčice” a bezva parťačky i do nepohody. Foto našeho teamu bude nejen na lavičce před Stailinem, ale i v akci na moři.Letos jedeme 19.4.-6.5.. Vloni, jak píše verian, se počasí nevydařilo (zřejmě většině z nás), z 12 dní jen 3 na moři a to jen na chvíli. Teď taky stříháme metr a vedeme přípravné diskuse.

Nějak se Vám v tom hoši nemůžu najít. to Banjoboy, tady píšeš o “veriane” jako o Jardovi, v posledním příspěvku jako o “Evi”. Je to pořád ten stejný? Jinak jsem projel celou diskuzi o Bakkaně, a nějaké informace o top lovných místech jsem tam nenašel. Já jsem tam byl vícekrát, pár hezkých ryb tam ulovil, a vždy jsme je prezentovali jako jedna výprava.

verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

Ahoj Naki, je to tak, stále stejný , pod Verian se skrýváme Jarda a Eva, takže někdy je u toho Eva a někdy Já. Většinou koukáme současně , žijeme Bakkanem. Už abychom tam byli. Jinak patříme do týmu viz diskuze výše nebo taky někdy pracovně nazván HIFT 😀

Jinak se omlouváme za případné nejasnosti.

Milan Pokorný
    Člen
    (206 odpovědí)

Díky Naki za příspěvek. Je to jak píše verian (Jarda+Eva). Jsme smíšená posádka – viz foto z 23.2. před Stailinem – zleva banjoboy,staňa,eva a jarda. Jezdíme v této sestavě od r.2010 (Lauvsnes), 2011,2012 a letos zase na Bakkan Wahl. Jarda nás pro letošek nazval pracovně HIFT. Já jsem tam jezdil ještě před tím několik let se slováky (lacoh) z Blavy,kluci z Piešťan,…atp. Vždy to byla jedna velká a dobrá partia, měli jsme společná trička, čepice se jmény, vlajkami CZ a SK a ročníkem Norway Fishing a tak jsme se i prezentovali. My taky slivovicí a slováci borovičkou. I nyní (2011,2012 a 2013) se u Bena se slováky vždy termínově scházíme a fungujeme tam společně jako mezinárodní a sranda team. Vzhledem ke komfortu ubytování a rybaření s ženami splečně na lodi, volíme nyní svoje zázemí. V přístavu a v campu spolupracujeme na všech úrovních, zkušesti z lovu nevyjímaje. Moře je živel a nikdy nikdo neví, kdy bude potřebovat radu nebo pomoc.

Bakkan nám přirostl k srdci a jak je vidět i z komentářů od evy i naše rybářky si to plně užívají a jsou rybářsky aktivní za jakéhokoliv počasí, pokud nám tedy počasí dovolí vyrazit na vodu. Dá se říct, že už jsme sehraná lodní posádka. Letos s námi jede i “Lubomír”,”janci” a Milan, všichni vášniví vláčkaři ze Slovenska. Zkoušíme pro nás nové a nové způsoby vláčení na moři, no a tím se bavíme a prostě si to užíváme a budeme i letos.

Tolik na dovysvětlenou, pokud tě to zajímá. Proto i ta má citová reakce na diskusní invektivy od lacah. Známe se již bez mála 30 let a moc mě to od něho mrzelo. Ale život jde dál a já doufám, že na těchto stránkách už budou ode mne jen samá pozitiva i něco zajímavějšího.

U Michala Simča (sim) jsem si objednal novou navigaci Garmin 620 s 3D pohledem nad vodou i pod vodou (“námořníkovo oko”) a dalšími vychytávkami, tak se těším, jak to bude od 21.4. fungovat a jak nám to usnadní vyhledávání ryb na moři. A můj život je “o tom”. Zdravím všechny nadšence zdravého mořského rybolovu.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Koukám, že se už situace uklidnila, taky jsem byl z příspěvků na posledních dvou stránkách trochu zmatený, fotky pěkný, ale TOP místo mi z toho moc jasný nebylo. 8-O:-D

To Banjoboy, taky mám Garmin 620, námořníkovo oko se hodí na prohlédnutí místa, na dohledání spíš používám echolot. V současné době řeším stínítko na něj, byť je displej dobře čitelný, je často pocákaný mořskou vodou a utřít jej znamená rozhodit si obraz, jelikož je dotykový a vždy se podaří něco smačknout. No a nečistoty na obrazovce zase hází odrazy na slunci a displej znečitelňují. Jinak velmi dobrý. Teď řeším, jak odmazat část tras, které jsme projeli a na obrazovce jsou znázorněny přerušovanou čarou. Samozřejmě, že je používám při orientaci při další jízdě, ale některá místa už jsou čárkami za tři roky zahlcena. Až si ho ošaháš, třeba mi poradíš. 😀

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Odečítač času nám dnes ukazuje ” Bakkan za 68″:-P

Milan Pokorný
    Člen
    (206 odpovědí)

To Step: Díky za tvou zprávu, v celém smyslu.

Jsem rád, že se ozývá někdo, kdo už G 620 používá. Ta rada o stínítku je praktická a člověk na to přijde, až když to potřebuje.

V pondělí 18.3. si k sim pro ni jedu. Říkal mi do telefonu,že ji také používá, vyjadřuje se o ní velice dobře. Tvoje zkušenosti s ním proberu, slíbil mi, že mně navi komplet předvede i s vychytávkami. Tak snad z toho budu dostatečně “moudrej” a její funkce zvládnu.

Podle odečítače času vidím, že na Bakkan přijedete po nás cca 14 dní, možná bude větší šance na halibuta?. Příští rok uvažujeme také o pozdějším termínu, dá-li bůh zdraví?

Díky za rady a snad někdy na revanš 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Proboha živého proč si ty ryby nekucháte na moři jako profící :-)ty vesty a to vybavení 🙂 mámo přijeli lufťáci ..humorná ukázka rybářů 🙂

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

kbfotoservis napsal: Proboha živého proč si ty ryby nekucháte na moři jako profící ty vesty a to vybavení mámo přijeli lufťáci ..humorná ukázka rybářů 🙂

Jako profíci? No vy asi profíci budete,podle videa v jiném vlákně.

Chytnout rybu v blízkostí sádek a honem pryč. To se pozná profík.

honza8
    Účastník
    (93 odpovědí)

Naki napsal: kbfotoservis napsal: Proboha živého proč si ty ryby nekucháte na moři jako profící ty vesty a to vybavení mámo přijeli lufťáci ..humorná ukázka rybářů 🙂

Jako profíci? No vy asi profíci budete,podle videa v jiném vlákně.

Chytnout rybu v blízkostí sádek a honem pryč. To se pozná profík.

a nejlépe do sítě:-S:-S

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

já na ryby nejezdím 🙂 já je lovím ,,:-) a neberu si sebou kraviny 🙂 ale vláčák ..:-D

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

kbfotoservis napsal: já na ryby nejezdím já je lovím ,, a neberu si sebou kraviny ale vláčák ..

Můžu ještě jednu otázečku????? Jak se do toho Norska dostanete,to mi prostě nejde do hlavy, když na ryby nejezdíte.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 1,274)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...