Díky Naki za příspěvek. Je to jak píše verian (Jarda+Eva). Jsme smíšená posádka - viz foto z 23.2. před Stailinem - zleva banjoboy,staňa,eva a jarda. Jezdíme v této sestavě od r.2010 (Lauvsnes), 2011,2012 a letos zase na Bakkan Wahl. Jarda nás pro letošek nazval pracovně HIFT. Já jsem tam jezdil ještě před tím několik let se slováky (lacoh) z Blavy,kluci z Piešťan,...atp. Vždy to byla jedna velká a dobrá partia, měli jsme společná trička, čepice se jmény, vlajkami CZ a SK a ročníkem Norway Fishing a tak jsme se i prezentovali. My taky slivovicí a slováci borovičkou. I nyní (2011,2012 a 2013) se u Bena se slováky vždy termínově scházíme a fungujeme tam společně jako mezinárodní a sranda team. Vzhledem ke komfortu ubytování a rybaření s ženami splečně na lodi, volíme nyní svoje zázemí. V přístavu a v campu spolupracujeme na všech úrovních, zkušesti z lovu nevyjímaje. Moře je živel a nikdy nikdo neví, kdy bude potřebovat radu nebo pomoc.
Bakkan nám přirostl k srdci a jak je vidět i z komentářů od evy i naše rybářky si to plně užívají a jsou rybářsky aktivní za jakéhokoliv počasí, pokud nám tedy počasí dovolí vyrazit na vodu. Dá se říct, že už jsme sehraná lodní posádka. Letos s námi jede i "Lubomír","janci" a Milan, všichni vášniví vláčkaři ze Slovenska. Zkoušíme pro nás nové a nové způsoby vláčení na moři, no a tím se bavíme a prostě si to užíváme a budeme i letos.
Tolik na dovysvětlenou, pokud tě to zajímá. Proto i ta má citová reakce na diskusní invektivy od lacah. Známe se již bez mála 30 let a moc mě to od něho mrzelo. Ale život jde dál a já doufám, že na těchto stránkách už budou ode mne jen samá pozitiva i něco zajímavějšího.
U Michala Simča (sim) jsem si objednal novou navigaci Garmin 620 s 3D pohledem nad vodou i pod vodou ("námořníkovo oko") a dalšími vychytávkami, tak se těším, jak to bude od 21.4. fungovat a jak nám to usnadní vyhledávání ryb na moři. A můj život je "o tom". Zdravím všechny nadšence zdravého mořského rybolovu.