Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,273 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,274)
  • Autor
    JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

verian – fajn místo, dost často jsme tam potkávali tuleně

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

nevím, jestli půjdou vidět ty dvě tulení hlavy napravo (slabší zoom)

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Je to tak na 50%, plánujeme ještě Simča, takže se uvidí. A nebyl by to špatný nápad se vidět v Brně. Pokud půjdeme tak až po 13:00, dopoledne nejde .

My tam ideme na 09:00, potom chceme ešte do Ravenu. Takže poobede sa už nestretneme.:-(

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Toto je trošku ďalej, ale tiež výborné miesto

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

A ke´d to ide, tak tam jazdia kolóny!:-D

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

to Lacoh, toto je potom kolona,když to jede zpět. Tehdá jsem tam napočítal 14 lodí.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

lacoh napsal: Je to tak na 50%, plánujeme ještě Simča, takže se uvidí. A nebyl by to špatný nápad se vidět v Brně. Pokud půjdeme tak až po 13:00, dopoledne nejde .

My tam ideme na 09:00, potom chceme ešte do Ravenu. Takže poobede sa už nestretneme.

Jen nezapomeň že Raven se přestěhoval do Kr.pole, má poloviční prodejní plochu a ti nejlepší pracovníci tam již nepracujou.

fridass
    Účastník
    (111 odpovědí)

from 007 krivanek. Čauky Davide, kam že se Raven přestěhoval? Ve Slatině už není?

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

007krivanek napsal:

Jen nezapomeň že Raven se přestěhoval do Kr.pole, má poloviční prodejní plochu a ti nejlepší pracovníci tam již nepracujou.

Dík za upozornenie. Vieme o tom a práve preto sa tam chceme pozrieť.

Milan Pokorný
    Člen
    (206 odpovědí)

lacoh napsal: Toto je trošku ďalej, ale tiež výborné miesto

TOP místo a trochu blíž !:-P

Milan Pokorný
    Člen
    (206 odpovědí)

fridass napsal: from 007 krivanek. Čauky Davide, kam že se Raven přestěhoval? Ve Slatině už není?

Raven je od prosince 2012 přestěhován do Kr.Pole (obchodní dům Futurum,1.posch.) Není pravda, že má 1/2 prodejní plochy než ve Slatině. Prodejní plocha je 800m2 a kluci, co prodávali ve Slatině, prodávají i v této nové prodejně. Je tam kulturnější prostředí.

Raven zavřel prodejnu v Praze. To je pravda.

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Banjoboy napsal:

TOP místo a trochu blíž !

Máš pravdu, len neviem prečo to prezentuješ úlovkami našej partie? Svoje z toho miesta nemáš?:-D:-D:-D

Pripájam na ilustráciu.

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Banjoboy napsal:

Prodejní plocha je 800m2 a kluci, co prodávali ve Slatině, prodávají i v této nové prodejně. Je tam kulturnější prostředí.

Včera sme sa tam zastavili cestou z veľtrhu. Je to síce o niečo menšie ako pôvodné priestory, ale plne s tebou súhlasím.

Milan Pokorný
    Člen
    (206 odpovědí)

To lacoh:

Hele,seš nějakej divnej. Samo, že z tohoto místa mám a je X fotek, ale moje prezentace TOP místa, byla reakcí na tvoje uváděná místa. Já se nepotřebuji chlubit cizím peřím. Tady nejde o to, čí jsou to ryby, konec-konců to ani nebyla tvoje posádka, ale Lubošova. Prezentoval jsem místo TOP, kde se sejde nejvíc úlovků bez rozdílu rasy a náboženství a ne majitele! Stále si hraješ na něco jako “moje-tvoje”! Doposud jsem myslel, že jsme všichni po celá ta léta, co na Bakkan jezdíme a nejen tam, byli jedna partia (česko-slovenská). Spletl jsem se v tobě a ani se už nedivím, že právě tato partia (Luboš a spol) upřednostnila letos společný pobyt a rybolov na Bakkanu se mnou a verianem. A úplný konec-konců, štika, kterou jsi se prezentoval v této diskusi na foto z Rašelin, patřila taktéž Lubovi, jako lovci. Jak stárneš, tak ztrácíš nejen takt, ale i glanc a eleganci dobrého kamaráda, který býval většinou nad věcí a měníš se v intenzivního rejpala. Co tím sleduješ? To jsi fakt už přehnal! Ne díky, nikdy jsem nemusel a ani teď nemusím!

Lubomir
    Účastník
    (285 odpovědí)

Halo chlapci (lacoh & banjoboy), citam si tu dake stuchanice, ja sa hlavne tesim na stretnutia s Vami a u Bena a na dalsie skvele zazitky. Tak do videnia s pozdravom “uz mas zabrusene haciky?” 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,274)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...