Hasvik, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

verian - fajn místo, dost často jsme tam potkávali tuleně

nevím, jestli půjdou vidět ty dvě tulení hlavy napravo (slabší zoom)

[citace]Je to tak na 50%, plánujeme ještě Simča, takže se uvidí. A nebyl by to špatný nápad se vidět v Brně. Pokud půjdeme tak až po 13:00, dopoledne nejde .[/citace]

My tam ideme na 09:00, potom chceme ešte do Ravenu. Takže poobede sa už nestretneme.:-(

Toto je trošku ďalej, ale tiež výborné miesto

A ke´d to ide, tak tam jazdia kolóny!:-D

to Lacoh, toto je potom kolona,když to jede zpět. Tehdá jsem tam napočítal 14 lodí.

[citace]lacoh napsal: Je to tak na 50%, plánujeme ještě Simča, takže se uvidí. A nebyl by to špatný nápad se vidět v Brně. Pokud půjdeme tak až po 13:00, dopoledne nejde .

My tam ideme na 09:00, potom chceme ešte do Ravenu. Takže poobede sa už nestretneme.[/citace]

Jen nezapomeň že Raven se přestěhoval do Kr.pole, má poloviční prodejní plochu a ti nejlepší pracovníci tam již nepracujou.

from 007 krivanek. Čauky Davide, kam že se Raven přestěhoval? Ve Slatině už není?

[citace]007krivanek napsal:

Jen nezapomeň že Raven se přestěhoval do Kr.pole, má poloviční prodejní plochu a ti nejlepší pracovníci tam již nepracujou. [/citace]

Dík za upozornenie. Vieme o tom a práve preto sa tam chceme pozrieť.

[citace]lacoh napsal: Toto je trošku ďalej, ale tiež výborné miesto[/citace]

TOP místo a trochu blíž !:-P

[citace]fridass napsal: from 007 krivanek. Čauky Davide, kam že se Raven přestěhoval? Ve Slatině už není?[/citace]

Raven je od prosince 2012 přestěhován do Kr.Pole (obchodní dům Futurum,1.posch.) Není pravda, že má 1/2 prodejní plochy než ve Slatině. Prodejní plocha je 800m2 a kluci, co prodávali ve Slatině, prodávají i v této nové prodejně. Je tam kulturnější prostředí.

Raven zavřel prodejnu v Praze. To je pravda.

[citace]Banjoboy napsal:

TOP místo a trochu blíž ![/citace]

Máš pravdu, len neviem prečo to prezentuješ úlovkami našej partie? Svoje z toho miesta nemáš?:-D:-D:-D

Pripájam na ilustráciu.

[citace]Banjoboy napsal:

Prodejní plocha je 800m2 a kluci, co prodávali ve Slatině, prodávají i v této nové prodejně. Je tam kulturnější prostředí.

[/citace]

Včera sme sa tam zastavili cestou z veľtrhu. Je to síce o niečo menšie ako pôvodné priestory, ale plne s tebou súhlasím.

To lacoh:

Hele,seš nějakej divnej. Samo, že z tohoto místa mám a je X fotek, ale moje prezentace TOP místa, byla reakcí na tvoje uváděná místa. Já se nepotřebuji chlubit cizím peřím. Tady nejde o to, čí jsou to ryby, konec-konců to ani nebyla tvoje posádka, ale Lubošova. Prezentoval jsem místo TOP, kde se sejde nejvíc úlovků bez rozdílu rasy a náboženství a ne majitele! Stále si hraješ na něco jako "moje-tvoje"! Doposud jsem myslel, že jsme všichni po celá ta léta, co na Bakkan jezdíme a nejen tam, byli jedna partia (česko-slovenská). Spletl jsem se v tobě a ani se už nedivím, že právě tato partia (Luboš a spol) upřednostnila letos společný pobyt a rybolov na Bakkanu se mnou a verianem. A úplný konec-konců, štika, kterou jsi se prezentoval v této diskusi na foto z Rašelin, patřila taktéž Lubovi, jako lovci. Jak stárneš, tak ztrácíš nejen takt, ale i glanc a eleganci dobrého kamaráda, který býval většinou nad věcí a měníš se v intenzivního rejpala. Co tím sleduješ? To jsi fakt už přehnal! Ne díky, nikdy jsem nemusel a ani teď nemusím!

Halo chlapci (lacoh & banjoboy), citam si tu dake stuchanice, ja sa hlavne tesim na stretnutia s Vami a u Bena a na dalsie skvele zazitky. Tak do videnia s pozdravom "uz mas zabrusene haciky?" ;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.