To lacoh:
Hele,seš nějakej divnej. Samo, že z tohoto místa mám a je X fotek, ale moje prezentace TOP místa, byla reakcí na tvoje uváděná místa. Já se nepotřebuji chlubit cizím peřím. Tady nejde o to, čí jsou to ryby, konec-konců to ani nebyla tvoje posádka, ale Lubošova. Prezentoval jsem místo TOP, kde se sejde nejvíc úlovků bez rozdílu rasy a náboženství a ne majitele! Stále si hraješ na něco jako “moje-tvoje”! Doposud jsem myslel, že jsme všichni po celá ta léta, co na Bakkan jezdíme a nejen tam, byli jedna partia (česko-slovenská). Spletl jsem se v tobě a ani se už nedivím, že právě tato partia (Luboš a spol) upřednostnila letos společný pobyt a rybolov na Bakkanu se mnou a verianem. A úplný konec-konců, štika, kterou jsi se prezentoval v této diskusi na foto z Rašelin, patřila taktéž Lubovi, jako lovci. Jak stárneš, tak ztrácíš nejen takt, ale i glanc a eleganci dobrého kamaráda, který býval většinou nad věcí a měníš se v intenzivního rejpala. Co tím sleduješ? To jsi fakt už přehnal! Ne díky, nikdy jsem nemusel a ani teď nemusím!