Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,396. až 1,410. (celkem z 2,992)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Qwuiddo: aby tě ty mapičky nemátly jako mne, odbočka je až těsně před Botngardem !!! Nějakých 10 km od Bakkanu!!

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Nevíte, co je to za chorobu? Sedím tu, úplně jsem rezignoval, nevím co mám dělat dřív, už si všechno píšu, pak to nemůžu najít, posrala se mi forma na odlévání, každá fotka z Bakkanu mne přivádí do stavu, že se klepu jako ratlik. Teď bude dráždit z Bakkanu “Naki” a spol. To se nedá. Pafka promine, ale vůbec mne neuklidňuje, že jedeš až po nás. “Za 12”. :-D:-D

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Franta napsal:

To Beda,

nevis prosim kde jsou dobry mista u ostrova Husoya?

Dik.

F.

Tady máš ty místa, bývalo to top.

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Beda napsal:

Franta napsal:

To Beda,

nevis prosim kde jsou dobry mista u ostrova Husoya?

Dik.

F.

Tady máš ty místa, bývalo to top.

Bedo,

dekuji, mrkneme tam, ale dnes to asi nepujde, vitr je na 10m/s.

Uvidime zitra.

Hezky den preji vsem:-)

F.

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Ať se zítra zadaří.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 STEP

Je to pánská forma horečky omladnic 🙂 🙂 🙂

Večer jedu na chalupu, všechno vybalím, zkontroluju, znova promažu, zaeviduju, pomazlím se s tím a pak se budu utěšovat, že vy všichni už budete doma, až já budu vyjíždět 😀 🙂 😀

Nic jiného se s tím dělat nedá 🙁 🙂

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

halóóóóó Bakkan,nějaké info a fotečky prosím vložit. Za 2 dny vyrážíme. Jsem dost překvapen,že žádné příspěvky nedává respi. Celý rok,jak jeden z mnoha, vlákno Bakkan drží při životě.

indy
    Účastník
    (157 odpovědí)

Dneska hodně foukalo tak jsme vyrazili do civilizace nakupovat a vydali jsme se na kopec, ale v půlce jsme to vzdali 😀 v sedm jsme ve dvou lodích vyrazili na vodu a byla to bída, občas jen nějaká malá obecňačka a dva keleři a jeden polack 😡

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Dneska jedna parta vyrazila směr most na přívlač ze břehu. Ryby nikde. Když napíšu, že nachytali hov…, tak nelžu a posílám foto.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

to Indy, to je škoda,že jste to vzdali.Aspoň by přibyly podpisy do deníku pod vrcholem Koppanu. Stojí to za to,ten pohled je…

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Nevíte někdo, co je to za tvora?

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Vláčku ze břehu z tohoto místa jsme taky byli nuceni podstoupit.

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Zdravim z Bakkanu,

dnes celkem neni o cem psat,

na vodu jsme vyrazili az kolem 15h, bo foukal dopoledne dost vetrik.

Projeli jsme vodu od majaku u vetrniku az k majaku Kvaloya a nic moc, ryby se obcas objevuji, ale velmi mala hejna, lapli jsme 4x obecnou 55cm, kellera do 60, jednoskvrnku, polaka cca 45cm.

Pak nejakou drobotinu, ktera sla zpet do vody.

Nevim jak to zde vypada v jinem obdobi a jak to zde vypadalo v milulych letech, ale nebyt par vyjezdu na Melstein tak bych byl z teto lokality dosti zklaman.

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Matty napsal:

Dneska jedna parta vyrazila směr most na přívlač ze břehu. Ryby nikde. Když napíšu, že nachytali hov…, tak nelžu a posílám foto.

Kdybys tam ještě někdy šel chytat, tak popojdi ještě cca 150-200m směrem do prava na skaly. Sice se tam moc dobře nestojí ale je tam hned pod nohama hloubka. Jako nástrahu je dobré použít sleďoví návazec a menší gumu nebo malého pilkra. Na velké nástrahy jsme tam nikdy nic nechytli.

Loni jsme tam nachytali pytel sleďů na rybí salát.

MartinZ
    Účastník
    (18 odpovědí)

Matty napsal: Nevíte někdo, co je to za tvora?

To je sumýš (taky se mu říká mořská okurka, děti tomu říkají “to hovno na dně”)

Třeba tady je na fotce na dně

http://index.divetheocean.net/cz/detail/79-pink-sea-cucumber-holothuria-edulis-sumys-jedly

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,396. až 1,410. (celkem z 2,992)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(179)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...