Hasvik, NO
temperature icon 12°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

To Qwuiddo: aby tě ty mapičky nemátly jako mne, odbočka je až těsně před Botngardem !!! Nějakých 10 km od Bakkanu!!

Nevíte, co je to za chorobu? Sedím tu, úplně jsem rezignoval, nevím co mám dělat dřív, už si všechno píšu, pak to nemůžu najít, posrala se mi forma na odlévání, každá fotka z Bakkanu mne přivádí do stavu, že se klepu jako ratlik. Teď bude dráždit z Bakkanu "Naki" a spol. To se nedá. Pafka promine, ale vůbec mne neuklidňuje, že jedeš až po nás. "Za 12". :-D:-D

[citace]Franta napsal:

To Beda,

nevis prosim kde jsou dobry mista u ostrova Husoya?

Dik.

F.[/citace]

Tady máš ty místa, bývalo to top.

[citace]Beda napsal:

Franta napsal:

To Beda,

nevis prosim kde jsou dobry mista u ostrova Husoya?

Dik.

F.

Tady máš ty místa, bývalo to top.

[/citace]

Bedo,

dekuji, mrkneme tam, ale dnes to asi nepujde, vitr je na 10m/s.

Uvidime zitra.

Hezky den preji vsem:-)

F.

Ať se zítra zadaří.

2 STEP

Je to pánská forma horečky omladnic :-) :-) :-)

Večer jedu na chalupu, všechno vybalím, zkontroluju, znova promažu, zaeviduju, pomazlím se s tím a pak se budu utěšovat, že vy všichni už budete doma, až já budu vyjíždět :-D :-) :-D

Nic jiného se s tím dělat nedá :-( :-)

halóóóóó Bakkan,nějaké info a fotečky prosím vložit. Za 2 dny vyrážíme. Jsem dost překvapen,že žádné příspěvky nedává respi. Celý rok,jak jeden z mnoha, vlákno Bakkan drží při životě.

Dneska hodně foukalo tak jsme vyrazili do civilizace nakupovat a vydali jsme se na kopec, ale v půlce jsme to vzdali :-D v sedm jsme ve dvou lodích vyrazili na vodu a byla to bída, občas jen nějaká malá obecňačka a dva keleři a jeden polack :-x

Dneska jedna parta vyrazila směr most na přívlač ze břehu. Ryby nikde. Když napíšu, že nachytali hov..., tak nelžu a posílám foto.

to Indy, to je škoda,že jste to vzdali.Aspoň by přibyly podpisy do deníku pod vrcholem Koppanu. Stojí to za to,ten pohled je...

Nevíte někdo, co je to za tvora?

Vláčku ze břehu z tohoto místa jsme taky byli nuceni podstoupit.

Zdravim z Bakkanu,

dnes celkem neni o cem psat,

na vodu jsme vyrazili az kolem 15h, bo foukal dopoledne dost vetrik.

Projeli jsme vodu od majaku u vetrniku az k majaku Kvaloya a nic moc, ryby se obcas objevuji, ale velmi mala hejna, lapli jsme 4x obecnou 55cm, kellera do 60, jednoskvrnku, polaka cca 45cm.

Pak nejakou drobotinu, ktera sla zpet do vody.

Nevim jak to zde vypada v jinem obdobi a jak to zde vypadalo v milulych letech, ale nebyt par vyjezdu na Melstein tak bych byl z teto lokality dosti zklaman.

[citace]Matty napsal:

Dneska jedna parta vyrazila směr most na přívlač ze břehu. Ryby nikde. Když napíšu, že nachytali hov..., tak nelžu a posílám foto.[/citace]

Kdybys tam ještě někdy šel chytat, tak popojdi ještě cca 150-200m směrem do prava na skaly. Sice se tam moc dobře nestojí ale je tam hned pod nohama hloubka. Jako nástrahu je dobré použít sleďoví návazec a menší gumu nebo malého pilkra. Na velké nástrahy jsme tam nikdy nic nechytli.

Loni jsme tam nachytali pytel sleďů na rybí salát.

[citace]Matty napsal: Nevíte někdo, co je to za tvora?[/citace]

To je sumýš (taky se mu říká mořská okurka, děti tomu říkají "to hovno na dně")

Třeba tady je na fotce na dně

http://index.divetheocean.net/cz/detail/79-pink-sea-cucumber-holothuria-edulis-sumys-jedly

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.