Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,321. až 1,335. (celkem z 2,992)
  • Autor
    Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

To děda: mockrát díky za info,také tam vždy tankujeme a jsem rád,že tam zůstala nejnižší cena.:-P

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

deda napsal:

To upir a petko

tankování nafty cestou tam:

poslední česká -před hranicí s D

před trajektem v Rostocku

na sjezdu v Udevale na začátku 172

a v Norsku v Berkaku z “3” 10km po “6” a výjezd k Benovi

ZÁSADNĚ NEBRAT U PUMPY NA bAKKANU(stejně nevím jestli fuguje,platívalo se tam v samošce a ta je zavřená)a nafta tam byla nejdražší z celého Norska

V lodích jsme projeli 145 litrů benzinu a platili za ně 333E

Ta cena nafty v Berkaku je pravdivá.Studoval jsem doklad a tam je 54 litrů/12,84/L a dál je to rozepsané Netto 554,69 + 25% Belop a Total 693,36 za 54 litrů

Na Husoyu(ze zadu) ani Melstein jsme nemuseli,ryb bylo dost i blíž.

Děda

Ahooj deda: klobouk dolů o info z jarní výpravy na Bakkan…

Pěkné počtení….

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

To deda:

Úplně krásně jsi nám to popsal. Super počteníčko. Díky.

Musím Vám ovšem zcela jen za sebe vytknout.

1. fotek jste dali hodně, ale informace jeden den, a dále až za 2 dny je málo. Dát jeden den 10 fotek a pak se neozvat 2 dny je neprofesionální . Jak jsem psal, dychtíme (všichni)po informacích každý den. KAŽDÝ DEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stačí napsat, dnes je to na p..u, je vítr, tak budeme koukat na hokej a u toho se podíváme na část dovozní kvóty.

Stačí každý den, 1-3 fotečky a malý popis.

2. byl ta s Vámi Duke, který by měl mít největší zájem o aktuální informace.

Jsem rád, že si každý zachytá, k domovu dorazí ve zdraví a bez úhony

a to čekání je hrozný. Máme to za …… Ani nevím.

Šroubek mne doplní.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 DEDA

Díky moc za skvělé shrnutí letošního Bakkanu, to nemá chybu 🙂 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

007krivanek napsal: To deda:

Úplně krásně jsi nám to popsal. Super počteníčko. Díky.

Musím Vám ovšem zcela jen za sebe vytknout.

1. fotek jste dali hodně, ale informace jeden den, a dále až za 2 dny je málo. Dát jeden den 10 fotek a pak se neozvat 2 dny je neprofesionální . Jak jsem psal, dychtíme (všichni)po informacích každý den. KAŽDÝ DEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stačí napsat, dnes je to na p..u, je vítr, tak budeme koukat na hokej a u toho se podíváme na část dovozní kvóty.

Stačí každý den, 1-3 fotečky a malý popis.

2. byl ta s Vámi Duke, který by měl mít největší zájem o aktuální informace.

Jsem rád, že si každý zachytá, k domovu dorazí ve zdraví a bez úhony

a to čekání je hrozný. Máme to za …… Ani nevím.

Šroubek mne doplní.

66

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

No to je pěkně daleko.

A jak dojedem , tak určitě doješ na kafíčko na Guláštest do Velkého Meziříčí. Budu tam na 99%.

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

to sroubek- no, nevím jak to počítáš, ale mi to dnes ukazuje 66 a né 76….:-?….teď teda nevím, kde je chybka….;-)…(ale nerad bych se mýlil)

– jo a ještě – máš zaracha s tím lítáním na mašině po lese, ať tě do odjezdu ještě nesežere medvěd – prý se podle posledních zpráv pohybuje zrovna u vás – jestli on náhodou nehledá nějaké zbytky z toho prasátka, co bylo na rožni při srazu …:-D:-D:-D

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

To sroubek a pafka,

dík za pochvalu a počkám si na info od krivánka

Děda

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

deda napsal:

To sroubek a pafka,

dík za pochvalu a počkám si na info od krivánka

Děda

Ode mne byla též chvála.

Jsem hodně kritizující, umím i veřejně přiznat chybu , ovšem v míře a sám se snažím něčemu přiučit, přizpůsobit. Tak jako to děláme všichni celý život.

Rád budu psát. Jen jestli se k tomu dostanu . Na SOROYi budeme dvě party.

1. SIM, ŠROUBEK a zbytek.

2. Já , DORŠÁK, ( ten mě k tomu nepustí ), JELIMAN a zbytek.

Ve starší diskusi najdeš moje zápisky z Titranu.

Jelikož DORŠÁK je vedoucí ,,Zájezdu ,, a kapitánem lodě, vybojuji si

post jako hlavního zapisovače.

Butete to mít z denně ze dvou chat.

Dave

Qwuiddo
    Účastník
    (89 odpovědí)

Ahoj, cesrtve info z bakkanu:

dneska bych den shrnul jako “kdo zavaha nechyta”.

Byli jsme nalomeni jestli jet na Melstein a ptali jsme se Bena, ktery nam cestu nedoporucil, kvuli vetru a ze si mysli, ze tam ryby stejne nebudou. Jeli jsme tedy smerem na zoo a chytali jsme u majaku pred zoo a u sadek od 8-14 jsem vytahli na trech lodich cca 15-17 ryb nej cca 75cm 🙁 :-S. Asi v sest hodin se vratila jina ceska grupa z melsteinu a meli 4 bedny peknych tresek (cca 90cm? – snad jsem napisou a upresni). Rikali, nahore byli stredni keleri, pod nima velke obecne a pod obecnymi mnici (kdyz to nahodou propadlo).

V sest vecer jsme vyjeli znovu, ale foukalo strasne moc a byly vlny jako kravy, tak jsme byly za dve hodky zpatky v pristavu. Zkouseli jsme halibuty u majaku vlevo na cutbaity a roybaity, ale byl jenom jeden moc pekny zaber, nicmene ryba se vyhakla nekde v hloubce….

Zitra se na ne chystame bud na melstein nebo na storflua! lovu zdar!

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Ahoj, jak říká qwuiddo, nějaké ty kousky se vytahali. Ten mellstain má opravdu kouzlo. Budeme se tam rádi vracet. Ryb bylo hodně, převážně kelleři do 50cm.

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Ještě jedna pěkná….

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Tak siesta a zítra snad pokračování.

Qwuiddo
    Účastník
    (89 odpovědí)

Matty: jestli chcete, my zitra vyrazime v 7 hodin na Mellstein, pokud se nezmeni predpoved. Tak jestli chcete jet s nami, aby bylo vice lodi, tak v 6:55 v pristavu 🙂

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Ahoj, no po dnešním úmoru ve filetárně zítra zkusíme něco okolo větrníků a majáku. Jinak většinu jsme nachytali kousek před mell. Potkali jsme tam i němce a ti chytali na sledě u dna pěkné mníky. Kluci od brna chytnuli zase velikou kočku před benovým přístavem.

Na mapě jsem ti vyznačil naše dnešní místo pod mellstainem č 2. hloubka 30 a postupně driftem na 90mtr. A místo kde lovili němci mníky na 150 mtr to je označeno č 1.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,321. až 1,335. (celkem z 2,992)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(179)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...