Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2012
- Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#36148 22.4.2012 v 14:21
To děda: mockrát díky za info,také tam vždy tankujeme a jsem rád,že tam zůstala nejnižší cena.:-P
#36161 22.4.2012 v 15:15deda napsal:
To upir a petko
tankování nafty cestou tam:
poslední česká -před hranicí s D
před trajektem v Rostocku
na sjezdu v Udevale na začátku 172
a v Norsku v Berkaku z “3” 10km po “6” a výjezd k Benovi
ZÁSADNĚ NEBRAT U PUMPY NA bAKKANU(stejně nevím jestli fuguje,platívalo se tam v samošce a ta je zavřená)a nafta tam byla nejdražší z celého Norska
V lodích jsme projeli 145 litrů benzinu a platili za ně 333E
Ta cena nafty v Berkaku je pravdivá.Studoval jsem doklad a tam je 54 litrů/12,84/L a dál je to rozepsané Netto 554,69 + 25% Belop a Total 693,36 za 54 litrů
Na Husoyu(ze zadu) ani Melstein jsme nemuseli,ryb bylo dost i blíž.
Děda
Ahooj deda: klobouk dolů o info z jarní výpravy na Bakkan…
Pěkné počtení….
#36175 22.4.2012 v 15:52To deda:
Úplně krásně jsi nám to popsal. Super počteníčko. Díky.
Musím Vám ovšem zcela jen za sebe vytknout.
1. fotek jste dali hodně, ale informace jeden den, a dále až za 2 dny je málo. Dát jeden den 10 fotek a pak se neozvat 2 dny je neprofesionální . Jak jsem psal, dychtíme (všichni)po informacích každý den. KAŽDÝ DEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stačí napsat, dnes je to na p..u, je vítr, tak budeme koukat na hokej a u toho se podíváme na část dovozní kvóty.
Stačí každý den, 1-3 fotečky a malý popis.
2. byl ta s Vámi Duke, který by měl mít největší zájem o aktuální informace.
Jsem rád, že si každý zachytá, k domovu dorazí ve zdraví a bez úhony
a to čekání je hrozný. Máme to za …… Ani nevím.
Šroubek mne doplní.
#36178 22.4.2012 v 15:582 DEDA
Díky moc za skvělé shrnutí letošního Bakkanu, to nemá chybu 🙂 🙂
#36192 22.4.2012 v 18:17007krivanek napsal: To deda:
Úplně krásně jsi nám to popsal. Super počteníčko. Díky.
Musím Vám ovšem zcela jen za sebe vytknout.
1. fotek jste dali hodně, ale informace jeden den, a dále až za 2 dny je málo. Dát jeden den 10 fotek a pak se neozvat 2 dny je neprofesionální . Jak jsem psal, dychtíme (všichni)po informacích každý den. KAŽDÝ DEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stačí napsat, dnes je to na p..u, je vítr, tak budeme koukat na hokej a u toho se podíváme na část dovozní kvóty.
Stačí každý den, 1-3 fotečky a malý popis.
2. byl ta s Vámi Duke, který by měl mít největší zájem o aktuální informace.
Jsem rád, že si každý zachytá, k domovu dorazí ve zdraví a bez úhony
a to čekání je hrozný. Máme to za …… Ani nevím.
Šroubek mne doplní.
66
#36198 22.4.2012 v 19:06No to je pěkně daleko.
A jak dojedem , tak určitě doješ na kafíčko na Guláštest do Velkého Meziříčí. Budu tam na 99%.
#36199 22.4.2012 v 19:17to sroubek- no, nevím jak to počítáš, ale mi to dnes ukazuje 66 a né 76….:-?….teď teda nevím, kde je chybka….;-)…(ale nerad bych se mýlil)
– jo a ještě – máš zaracha s tím lítáním na mašině po lese, ať tě do odjezdu ještě nesežere medvěd – prý se podle posledních zpráv pohybuje zrovna u vás – jestli on náhodou nehledá nějaké zbytky z toho prasátka, co bylo na rožni při srazu …:-D:-D:-D
#36202 22.4.2012 v 19:26To sroubek a pafka,
dík za pochvalu a počkám si na info od krivánka
Děda
#36203 22.4.2012 v 19:57deda napsal:
To sroubek a pafka,
dík za pochvalu a počkám si na info od krivánka
Děda
Ode mne byla též chvála.
Jsem hodně kritizující, umím i veřejně přiznat chybu , ovšem v míře a sám se snažím něčemu přiučit, přizpůsobit. Tak jako to děláme všichni celý život.
Rád budu psát. Jen jestli se k tomu dostanu . Na SOROYi budeme dvě party.
1. SIM, ŠROUBEK a zbytek.
2. Já , DORŠÁK, ( ten mě k tomu nepustí ), JELIMAN a zbytek.
Ve starší diskusi najdeš moje zápisky z Titranu.
Jelikož DORŠÁK je vedoucí ,,Zájezdu ,, a kapitánem lodě, vybojuji si
post jako hlavního zapisovače.
Butete to mít z denně ze dvou chat.
Dave
#36212 22.4.2012 v 21:22Ahoj, cesrtve info z bakkanu:
dneska bych den shrnul jako “kdo zavaha nechyta”.
Byli jsme nalomeni jestli jet na Melstein a ptali jsme se Bena, ktery nam cestu nedoporucil, kvuli vetru a ze si mysli, ze tam ryby stejne nebudou. Jeli jsme tedy smerem na zoo a chytali jsme u majaku pred zoo a u sadek od 8-14 jsem vytahli na trech lodich cca 15-17 ryb nej cca 75cm 🙁 :-S. Asi v sest hodin se vratila jina ceska grupa z melsteinu a meli 4 bedny peknych tresek (cca 90cm? – snad jsem napisou a upresni). Rikali, nahore byli stredni keleri, pod nima velke obecne a pod obecnymi mnici (kdyz to nahodou propadlo).
V sest vecer jsme vyjeli znovu, ale foukalo strasne moc a byly vlny jako kravy, tak jsme byly za dve hodky zpatky v pristavu. Zkouseli jsme halibuty u majaku vlevo na cutbaity a roybaity, ale byl jenom jeden moc pekny zaber, nicmene ryba se vyhakla nekde v hloubce….
Zitra se na ne chystame bud na melstein nebo na storflua! lovu zdar!
#36215 22.4.2012 v 22:03Ahoj, jak říká qwuiddo, nějaké ty kousky se vytahali. Ten mellstain má opravdu kouzlo. Budeme se tam rádi vracet. Ryb bylo hodně, převážně kelleři do 50cm.
#36217 22.4.2012 v 22:05Ještě jedna pěkná….
#36218 22.4.2012 v 22:09Tak siesta a zítra snad pokračování.
#36220 22.4.2012 v 22:13Matty: jestli chcete, my zitra vyrazime v 7 hodin na Mellstein, pokud se nezmeni predpoved. Tak jestli chcete jet s nami, aby bylo vice lodi, tak v 6:55 v pristavu 🙂
#36223 22.4.2012 v 22:39Ahoj, no po dnešním úmoru ve filetárně zítra zkusíme něco okolo větrníků a majáku. Jinak většinu jsme nachytali kousek před mell. Potkali jsme tam i němce a ti chytali na sledě u dna pěkné mníky. Kluci od brna chytnuli zase velikou kočku před benovým přístavem.
Na mapě jsem ti vyznačil naše dnešní místo pod mellstainem č 2. hloubka 30 a postupně driftem na 90mtr. A místo kde lovili němci mníky na 150 mtr to je označeno č 1.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2012