Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

To Pavka: ten modem se chová snad i jako Wifi, ale chytá se na něj tak jen kolegana mobilu oba notebooky nikoliv.

Dnes se budem toulat tady po okolí a zkoušet něco většího.

Pripájam sa ku gratuláciám a prajem všetkým výpravám úspešný lov.

[citace]Step napsal: To Pavka: ten modem se chová snad i jako Wifi, ale chytá se na něj tak jen kolegana mobilu oba notebooky nikoliv.

Dnes se budem toulat tady po okolí a zkoušet něco většího. [/citace]

Když jsme byli u Bena, chodili k nám na návštěvu (na hlavní chaty)kluci z Vaší chaty. Vzali si sebou i noťas a psali od nás.

To je nepříjemné :-( Budeme s tím počítat :-)

Jedeme letos na Bakkan-Torfride poprvé,chci se informovat jak je to s

doplňováním benzínu do lodí?Přiveze ho Benn na požádání,nebo si jezdíte sami.Lze platit Bennovi benzín eur nebo požaduje nok.

Zpravidla to funguje tak, že Ben průběžně benzín doplňuje a zatím jsme ho vždy platili nakonec s pobytem v EUR. Pokud se tedy letos něco nezměnilo.

Na druhou stranu není problém, pokud si např. při nákupu ve městě koupíš benzín sám.

Podľa tohtoročných skúseností sa dá Bennovi platiť aj kartou (Master, VISA).

Dezo- Ak budete na Torfride tak sa o benzín stará majiteľ tejto chaty.

Benn vám len odovzdá lode. Benzín je v prístave v malom domčeku.Je tam

zvlášť pre Arild a Torfride.Majiteľ si to zapisuje,koľko kto spáli a nakoniec vám to vyúčtuje v eur. Bral 2.-eurá za liter.Teraz neviem.Pýtal som sa chlapov,ktorý tam boli a nikto mi nepovedal cenu.

Ani Naki.Napísal,len že spálili 300 litrov.

Step- Je vynovená filetáreň pre Arild a Torfride? Daj tam nejaké

foto.

Chlapci velká gratulace Slovenským kámošům:-D porazili Kanadu 4:3 :-P!!! a hrajou dobře...:-)

Dík. Za to budeme večer fandiť vašim.

[citace]pupek napsal: to šroubek: tak vstáváme, trochu jsme dohnali spánek,ten nám chyběl, a vyrazíme na mě. Ben nám včera říkal, že ryb tu moc teď není, máme 4 lodě a spojení vysílačkama, tak snad něco "vystopujeme".

Cesta byla dobrá, jeli jsme na Udevalu , Charlotenberg a potom po 3., celníci stáli venku, ale jen koukali. Policajty jsme nikdy neviděli.

Jen ta rozbitá cesta nás malinko zdržela, ale nechalo se to, domácí to neřeší, i kamioňáci na tom jezdí jako čuňata. Cena trajektu z Valsetu byla oproti loňským 169 teď 239 norů.

V noci asi trochu sprchlo, moře je zdá se v klidu, tak jdeme na ně, posádka je už podrážděná, sledují mé psaní na televizi,-silná cenzura, tak zase příště, a někam se schovám, aby mě tady nešikanovali:-[/citace]

Ahoj,pěkné info,dííky...8-O8-O8-O

Honzo,pokud Tě budou šikanovat,tak si to s klukama vyřídím osobně jak je nekdy potkám....Sem přece kus chlapa..:-D:-D:-D

Držím všem na Bakkanu palce a hodně štěstí kluci!!!!!

Jo,my loni už v květnu platili trajekt z Valsetu už kolem 300Nok.

Ahooooj...8-)8-)8-)

Šroubku nemachruj, že jsi platil na trajektu - do 150 cm se jezdí zadarmo, max. za dětskou cenu :-D:-D:-D:-D:-D

To šroubek: tak dnes jsme tochu pocytali, žádná sláva to nebyla, ale jsme na dovče, že;-);-);-)

na 12 rybářů tak 30 kg v "syrovém " stavu:-(vyhnala nás zima a déšť, byli jsme napravo od přístavu, doo tady nejsou ryby v hejnech, já mám jednoho pěkného mníka,-foto zítra, ostatní,- jeden polak, jeden "červenej" dorš,-mj plnej červů,nějaký občasný dorš do 60 cm jinak keleři od 30 cm, já jsem měl 3 cca 55 cm, skončili na pekáči.

Jedna parta kluků byla dnes na Melštejnu, vrátili se zklamaní, měli pár
yb.

Koukáme přes noťas na hokej v televiz, v klubovně u Benna to je na plátně, ale často to vypadává.

Uvidíme, jak bude ráno, přepověď moc nesedí, no snad to neprosedíma na chaťě:-|:-|:-|

Ale jsme optimisté, dali Neptunovi je dali napít, a věříme, že nám na ty trojháky něco napíchá8-)8-)8-)

Posádce jsem Tvou hrozbu vyřídil,už teď se Tě bojí:-x:-x:-x

to šroubek: no teď zase píšu z druhého noťasu druhého usurpátora,-samozřejmě jsem to zase já-janek.su

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!