Hasvik, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

Toto je to miesto na Asene- maják a kostolík na druhom konci.

[citace]Sim napsal: Béďa má komplikovanou zlomeninu palce u ruky, dnes po obědě jde na operaci, aby mu to sešroubovali.[/citace]

Ahoj,po přečtení tohoto příspěvku mě ryby a lodní šrouby moc nezajímají...

Co se stalo?Je Beďa v pohodě?!!!!Bude to v pohodě?!!!!Sakra!!!!

Beďo,doprdele drž se!!!!!Neštěstí sa stane během sekundy!!!

Držím Ti moc palce!!!!A hodně štěstí....!!!!!!!!

Šroubes

[citace]Beda napsal:

Zdravim vsechny lovce na bakkanu. Rad vidim ze se zacina darit. Ozvala bych se drive. Ale aspon vas sleduji z urazovky v Brne. Hlavne at se vam zadari poradne zachytat. Za chvilku vyrazim na filetovaci stul jako ty tresky. Tak lovu zdar na bakkanu.

[/citace]

Drz se Bedo,

preji at je vse v cajku.

F.

Vrtule nestala nic. Proste nám kousek odpadl pri ceste na Asen, Ben pak rikal ze byla v tom miste svarovana... mam vyfocenej aji ten lom, a je videt cistej strih

Nás stála vrtule cca 7000Kš a to jsme ji jen škrábli na otevřeném fjordu o něco ve vodě :)

[citace]Preparator napsal:

Nás stála vrtule cca 7000Kš a to jsme ji jen škrábli na otevřeném fjordu o něco ve vodě :)[/citace]

No ještě štěstí že to nebyly Koruny české :-D

Dekuji za podporu, palec je uz opraven. Navic je v nerezu takze neco vydrzi.

to Beda: Tak hurá na ryby, ne?:-) Pěkně zalátaný. Co jsi dělal?

Nasi skupine se u Benna. Primo uprostred pristavu na aluboutu podarilo ocesat lodni sroub. Bylo to pri maximalnim odlivu. Takze doporucuji pri odjezdu za odlivu pozvednout motor, hlavne u aluboutu. Navic jsme meli obdobi s nejvetsim odlivem v posledni dobe.

[citace]Vydra napsal:

to Beda: Tak hurá na ryby, ne? Pěkně zalátaný. Co jsi dělal?[/citace]

Rano priserny zvoneni od postacky, ja rozespalej z cesty z Norska. Vstanu jdu ven a tam nikdo, tak sednu na kolo a valim za ni. Jedno auto vyjizdelo od domu, druhe v protismeru a brzda pak tlama. A je to! Postacku jsem nedohnal.

Na ryby bych jel hned to si pis, ale nejaky den tomu budu muset dat voraz.

Tak pojed příští pátek s nama, takovýho parťáka bychom brali :-D:-D:-D A alespoň vyzkousis, jestli ti tam dali nerez v antikorozni úpravě 8-O:-D:-D Aby ti pak palec nezačal reznout :-D:-D:-D

Koukám, ze pro cyklisty je to nejaké blbe období. Nás minuly týden brejknul na kolach nejaký blb v dodávce (ujel), takže jsme si 3 ze 4 hodili loping na silnici. Já jsem naštěstí jen pomuchlal kolo, utrpěl nejaké lišeje v ksichtu, pohmožděniny po celém těle a narazil si zápěstí na levé ruce. Kolega dopadl hůře, dostal na 4 týdny sadru na levý loket (to by se mi Norsko pekne zkomplikovalo :-(

Tak se dej rychle do kupy, ve stredu za tyden jedu k Michalovi pro poslední nákup :-)

Tak me napis sz kdy presne u michala budes a ja se za vama stavim mam to par metru. Nasaju aspon kladnou atmosferu.:-D

OK :-D

Zdravím z Bakkanu,

dorazili jsme dnes ráno, a snámi spousta dalších čechu, myslím, že měl Benn docela honičku.

Vyrazili jsme na chvilku k větrníkum, chytil jsem jednoho dorše cca 45 cm, jinak z nás nikdo nic, ale jistľ to přijde zítra,8-O,

jdu spát, cesta byla náročná, ale bez maléru.

Tak si voražte:-Da pak hrrr na ně a ať se daří:-Pryby tam jsou!!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.