Hasvik, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

to ZM,tak jsem se zamyslel. Jsem rád,že jsem poslední tvoje příspěvky špatně pochopil. A díky za přání k autům,budou to potřebovat.

A který jsem měl ještě nepochopitelný příspěvek v poslední době? To s tím ďasem? Nebo jak jsem ti psal soukromou zprávu? Chce to říct hned,kvůli možné sebereflexi.

Tak ještě Šroubkovi - prase mi nevadí,ani na fotkách.Krev mi taky nevadí,patří to k zabíjačce.Na fotce mého největšího polaka mám krev,na fotce největšího kelera mám na rybě přilepený obal od tatranky,to mi vadí.

Zabíjačka mi nevadí.Ahoj a příjemnou diskuzi!

Na té zabijačce byla velice přátelská atmosféra. Něco se i popilo :-D

Statek z venku měl také svoje osobité kouzlo 8-)

Že by ZETOR?!?! :-D

Prostě jako v pohádce.

To jsi při vaření prdelačky ještě stál na nohou? To u nás dodělávaly ženský, my už byli mrtví...:-D

[citace]Step napsal:

To jsi při vaření prdelačky ještě stál na nohou? To u nás dodělávaly ženský, my už byli mrtví...[/citace]

No konec máme ze Simem také trošku nejasný. Ale produkty ze zabijačky chutnají skvěle, takže všechno dobré. 8-O

To Beda: Tak to zabijačka skončila jak měla.. Konec dobrý, všecko dobré.

Béďo,snad něco schováš taky na naši výpravu. Už mě honí mlsná!!!

Béda a Sim: Dostal jsem takový hlad, že si musím dát druhou večeři, jinak do snídaně nevydržím. :-D

[citace]ZM napsal:

A který jsem měl ještě nepochopitelný příspěvek v poslední době? To s tím ďasem? Nebo jak jsem ti psal soukromou zprávu? Chce to říct hned,kvůli možné sebereflexi.

Tak ještě Šroubkovi - prase mi nevadí,ani na fotkách.Krev mi taky nevadí,patří to k zabíjačce.Na fotce mého největšího polaka mám krev,na fotce největšího kelera mám na rybě přilepený obal od tatranky,to mi vadí.

Zabíjačka mi nevadí.Ahoj a příjemnou diskuzi![/citace]

v klidu...;-),prase v kotlu,ryba na háčku..není si víc co přát..:-):-)

Nejaké rýpnutí k tomu patří...

Ahoooj...

[citace]Beda napsal:

Step napsal:

To jsi při vaření prdelačky ještě stál na nohou? To u nás dodělávaly ženský, my už byli mrtví...

No konec máme ze Simem také trošku nejasný. Ale produkty ze zabijačky chutnají skvěle, takže všechno dobré. [/citace]

Jak nejasný????Prase neuteklo,Beďa se nepořezal a doufám,že Sim krásně očistil střeva...co si víc přááát...jitrnicu jaků svět neviděl :))

za 64..

2 Šroubek

Peťo poslušně hlásím, že tvůj úkol je splněn. Dnes jsme byli na obědě a na výborných Plzničkách s KIMem a krásně jsme si pokecali :-D:-D

Je to borec, klobouk dolů - tak bych chtěl jednou dopadnout :-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal:

2 Šroubek

Peťo poslušně hlásím, že tvůj úkol je splněn. Dnes jsme byli na obědě a na výborných Plzničkách s KIMem a krásně jsme si pokecali

Je to borec, klobouk dolů - tak bych chtěl jednou dopadnout [/citace]

tak to sem rád,že to dopadlo dobře kluci.. 8-)8-)8-)8-)

Tak nám prý zrušili chatku Rabben:-(budou ji bourat!:-|taková krásná byla,5 ložnic,velký obývák,kuchyňka,přípravna,velký mrazáky,dílna....no škody naděláno:-? jedem teda k Benovi na barák,už se těšíme:-P

Ahoj všem, jen takový dotaz. Jezdíte také chytat na Melstein , já bych se tam letos rád podíval ale mít odvahu jet takový kus od pevniny.

Pokud bude počasísnad tak ano ale jak to jistit když nemáte na moři možnost se stále informovat o tom co se na vás žene.

Jaké jsou vaše zkušenosti?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.