Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,949)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Nechci se rouhat, ale kdyby byla v ceně pokuty, sám bych se prásknul 😀

jj, budu se snažit průběžně informovat – předpověď počasí zatím nevypadá nic moc, tak bude hodně času na net. 🙁

Jo a ještě jsem zapomněl – dohodl jsi to s tou rybářkou, kterou jsi vložil asi před 3 měsíci :-D:-D:-D

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Pafka napsal

Jo a ještě jsem zapomněl – dohodl jsi to s tou rybářkou, kterou jsi vložil asi před 3 měsíci

Ne ne neklaplo to, takže budeme muset hledat uspokojení v něčem jiném.

Asi něco v tom duchu jako Šulda :-P:-P:-D

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

Té bych zaplatil i celý pobyt8-O

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Pafka: v pět ráno vyrážíme, šťastnou cestu a uvidíme se na Bakkanu.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kluci šťastnou cestu a dejte vědět co a jak,já právě dojel z Nizozemí a v pohodě,no v pohodě….cesta 16h…hrůza zácpa 18km,ale kolem Berlína to bylo úplně bez policajtů.

to Beďa:ozvu se ti zítra a předáme si info atd…..máme to taky za pááár jupíííí :-)dneska jdu už spát.

Martin
    Člen
    (38 odpovědí)

Zdravím, teď se vrátili známí prý od Bena a byli velmi zklamaní. Prý tam bylo hrozně němců, všude sítě a na vodě lidí jak na václaváku, takže si vůbec nezachytali. Nevím co je na tom pravdy a zda vůbec byli na Bakkanu, ale tvrdili, že ano. Tady na diskuzi jsem, ale moc negativních věcí nečetl, tak to snad bude ok. Přesto se ptám co je na tom pravdy. Jedeme na bakkan už poosmé, a zatím vždy super, tak snad se nic nezměnilo.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

to Kaprivec:Tvý známí mají pravdu,germáni lovili se sítěma,taky jsme se divili jak je to možný a že jim to Ben umožnil.!? Asi mu dobře zacvakali!!! Jinak já si nestěžuji,ryb jsme chytali dost a pěkný…!viz foto.Jsou tam lokality kde ryba je a kde není.Musíš trochu hledat. Taky mě štvalo že germáni brali i 20cm tresky,nenažranci!:-x:-( čus.

Ja
    Člen
    (120 odpovědí)

:-D:-D:-D tahle prasečí verbeš to dokáže z kurv…… všude, hold nadřazený hovada.

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Ja napsal:

tahle prasečí verbeš to dokáže z kurv…… všude, hold nadřazený hovada.

Máš svatou pravdu, tyhle taky nemusím!! 😡

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Idem na ostrov Carten a mám otázku. V akých hĺbkach sa tu chytá, pretože mi povedali, že 300 m šnúry v el. multíku mám málo. Mám si kúpiť veliký multiplikátor a dať tam 500 – 600 m šnúry. Je to možné?

rasto paska
    Účastník
    (108 odpovědí)

Ak máš na mysli kempy Garten ( u Swena) a Ronsholmen ( Ketil Sorensen), tak ti poradili správne.V tejto lokalite sa chytajú rekordné miene na hĺbkach okolo 350m, preto 300m šnúry je určite málo.Je to na špecifickom mieste v hlavnom trakte Trondheimského fjordu.Ostatné druhy sa chytajú na bežných hĺbkach ako kdekoľvek inde.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Step napsal: To Pafka: v pět ráno vyrážíme, šťastnou cestu a uvidíme se na Bakkanu.

Tak jaká byla cesta? Dej vědět a pozdravuj spolubojovníky, čau Láďa

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

dostal sem sms od Pafky,už sou kluci na místě a dají info

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Dnes jsme dorazili ve 13.00 na Bakkan, Chata Torfride

Cesta v pohodě, Dánsko, Švédsko déšť. Přes hranice o půl noci na E6 bez kontroly. Je tu zataženo. Ryby na zkoušku jen dvě menší obecňačky u červeného majáku.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Zdarec chlapi, taky se hlásíme z Bakkanu. Cesta trajektem Hirsthals – Larvik a potom zleva okolo Osla sice časově o trochu delší, než přes Švédsko, ale zato pohodička. Vyjížděli jsme v sobotu asi v 6:15 z Prahy a v neděli po 14:00 jsme byli u Bena (cestou několik desetiminutovek a asi 2 hodinové přestávkya. Strážce pořádku jsme zahlédli za celou cestu jen v Dánsku, tskže jsme dojeli bez ztráty kytičky (naražení zdroje vitamínu B po dlouhé cestě bylo po příjezdu první čínností 🙂 Počasí po cestě dost špatné, ale na Bakkanu už polojasno, kolem 18 stupňů a vítr kolem 4 metrů. Kromě STEPa jsou tu ještě kluci z Budějic a 2arty Švédů – uvidíme, jak se zítrabudou tvářit po výprasku od Finů 🙂 Dobře jim tak¨, kdyby nás neporazili, mohli dnes vyhrát nad Ruskem. Uvidíme, jak se budu zítra dařit. Pafka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,949)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...