Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,949)
  • Autor
    respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Včera jsme přijeli z Bakkanu,a to co jsme chytali byla paráda!Asi 11druhů ryb.Obecnýma treskama počínaje a okouníkama konče.Počasí nádhera,rybačka úžasná,lodě ok.Foto se pokusím vložit.čus.8-):-P

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Tak to gratuluju, už jsem myslel, že jsi se tam někde utopil – žádná zpráva 🙂 Já už koušu každý den jeden nehet na jedné ruce – z 5!!! Kde, v kolik (nebo celodenně) a na co jsi nejvíc chytal?

😀

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

vladov napsal: Ešte čo sa týka satelitov u Bena. Ja to riešim tak, že z domu si donesiem prijímač s DIGI TV kartou. Paraboly sú tu nastavené na ich družicu. Potom stačí odpojiť Benov prijímač a zapojiť donesený a máte všetky kanály.

To už jsi zkusil a nebo se na to teprve chystáš a myslíš si, že by to mohlo fungovat? Díky za zprávu, P.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Step napsal: To Pafka: Jako loni nic zákeřnýho, sázím na stříbrné pilkříky 80g s červenýma ozdůbkama. Pak mám tmavé gumy na způsob písečných červů, na zkoušku mám ripery s olověnou palicí v oranžovém provedení a na návazec mám červenou nebo černou papričku. To je tak 5% z těch všech krámů co sebou táhnu. Uvidíme. Posbíral jsem spoustu dalších typů na dobrá lovná místa. Už to mám v navigaci, teď jen vyrazit.

Vyjíždíme v sobotu 14.5. v pět ráno z Hradce, před sedmou budeme na Cínovecké v Praze u OMW brát posledního kolegu a potom směr Puttgarden.

Dovolím si doporučit, ty červi dávat na jig s červenou hlavou. Dnes mi dorazila zprava ze stř. Norska od kolegu co tam zrovna rybaří

“Pilkrujeme minimálně,většina ryb lapena na červenou jigovou hlavičku s červem nebo gum.rybou, ale ta není tak úspěšná.

Červi vítězí.Ale hlavičky začínají chybět, rveme to. Trošku jsme ten slogan

poupravili: Kdo netrhá- nechytá – navazuje.Klasické těžké pilkrování vyzkoušeno – 1ryba.

Mrtvá ryba a velikánská gum.ryba úspěšnější, ale čeká se dýl.”

Jinak přeji hodně zdaru

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

To je neskutečné – letos kupujeme je stříbrné jigy, protože loni na barevné nic nešlo (červené máme ještě z loňska)

😎

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Chce to opravdu chytat u dna (kluci hytaji privlac 12 -25m) i za cenu ze se “obcas” vazne a trha.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Pafka: Já si sebou raději vezmu ocelový kartáč a barvy ve spray, pak nás nic nepřekvapí.:-D

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Kluci pred chvili lupli halibutka 94cm

byla to fuska to sem dostat musel jsem to oriznout, ale povedlo se

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Takže na Bakkanu jsme chytali převážně na sříbrný(švédský pilkry)plus návazce s chobotničkama! Jedinečná kombinace na kterou šli všechny druhy!Papričky zklamaly…snad jenom dvě obecňačky,pilkrovalo se na hloubkách i 140m.(mníci,okouníci)ale i polaci na 90m! U majáku šli nejvíce jednoskvrnky(i 3ks najednou).Obecňačky v Zoo a ve fjordu u majáku.Na přívlač(stř.150g Pilkřík halibut u přístavu!)Mníci a kočky na 30m u majáku!!!8-)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Hyse napsal: Step napsal: To Pafka: Jako loni nic zákeřnýho, sázím na stříbrné pilkříky 80g s červenýma ozdůbkama. Pak mám tmavé gumy na způsob písečných červů, na zkoušku mám ripery s olověnou palicí v oranžovém provedení a na návazec mám červenou nebo černou papričku. To je tak 5% z těch všech krámů co sebou táhnu. Uvidíme. Posbíral jsem spoustu dalších typů na dobrá lovná místa. Už to mám v navigaci, teď jen vyrazit.

Vyjíždíme v sobotu 14.5. v pět ráno z Hradce, před sedmou budeme na Cínovecké v Praze u OMW brát posledního kolegu a potom směr Puttgarden.

Dovolím si doporučit, ty červi dávat na jig s červenou hlavou. Dnes mi dorazila zprava ze stř. Norska od kolegu co tam zrovna rybaří

“Pilkrujeme minimálně,většina ryb lapena na červenou jigovou hlavičku s červem nebo gum.rybou, ale ta není tak úspěšná.

poupravili: Kdo netrhá- nechytá – navazuje.Klasické těžké pilkrování vyzkoušeno – 1ryba.

Jinak přeji hodně zdaru

Hyse napsal: Step napsal: To Pafka: Jako loni nic zákeřnýho, sázím na stříbrné pilkříky 80g s červenýma ozdůbkama. Pak mám tmavé gumy na způsob písečných červů, na zkoušku mám ripery s olověnou palicí v oranžovém provedení a na návazec mám červenou nebo černou papričku. To je tak 5% z těch všech krámů co sebou táhnu. Uvidíme. Posbíral jsem spoustu dalších typů na dobrá lovná místa. Už to mám v navigaci, teď jen vyrazit.

Jinak přeji hodně zdaru

…na Titranu chytáme jen na ripery, nevím čím to je ale tvoje “zázračné” červi tady nefungují, ani šupina a to nejen já..letos vede sytě oranžová Relax Kopyto a klasika přírodní barvy riperů..Včera jsme zrovna napráskali pár větších polaků na Ornklakkenu a před majákem a vše jen na tmavé kopyta, na žížalonudle ani potah. Asi fungují jen tobě a někde jinde, ale tady prostě ne..

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

tak nejake fotky

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,949)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...