Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2011
- Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#20483 9.5.2011 v 6:54
Včera jsme přijeli z Bakkanu,a to co jsme chytali byla paráda!Asi 11druhů ryb.Obecnýma treskama počínaje a okouníkama konče.Počasí nádhera,rybačka úžasná,lodě ok.Foto se pokusím vložit.čus.8-):-P
#20484 9.5.2011 v 7:14Tak to gratuluju, už jsem myslel, že jsi se tam někde utopil – žádná zpráva 🙂 Já už koušu každý den jeden nehet na jedné ruce – z 5!!! Kde, v kolik (nebo celodenně) a na co jsi nejvíc chytal?
😀
#20485 9.5.2011 v 7:16vladov napsal: Ešte čo sa týka satelitov u Bena. Ja to riešim tak, že z domu si donesiem prijímač s DIGI TV kartou. Paraboly sú tu nastavené na ich družicu. Potom stačí odpojiť Benov prijímač a zapojiť donesený a máte všetky kanály.
To už jsi zkusil a nebo se na to teprve chystáš a myslíš si, že by to mohlo fungovat? Díky za zprávu, P.
#20488 9.5.2011 v 10:13Step napsal: To Pafka: Jako loni nic zákeřnýho, sázím na stříbrné pilkříky 80g s červenýma ozdůbkama. Pak mám tmavé gumy na způsob písečných červů, na zkoušku mám ripery s olověnou palicí v oranžovém provedení a na návazec mám červenou nebo černou papričku. To je tak 5% z těch všech krámů co sebou táhnu. Uvidíme. Posbíral jsem spoustu dalších typů na dobrá lovná místa. Už to mám v navigaci, teď jen vyrazit.
Vyjíždíme v sobotu 14.5. v pět ráno z Hradce, před sedmou budeme na Cínovecké v Praze u OMW brát posledního kolegu a potom směr Puttgarden.
Dovolím si doporučit, ty červi dávat na jig s červenou hlavou. Dnes mi dorazila zprava ze stř. Norska od kolegu co tam zrovna rybaří
“Pilkrujeme minimálně,většina ryb lapena na červenou jigovou hlavičku s červem nebo gum.rybou, ale ta není tak úspěšná.
Červi vítězí.Ale hlavičky začínají chybět, rveme to. Trošku jsme ten slogan
poupravili: Kdo netrhá- nechytá – navazuje.Klasické těžké pilkrování vyzkoušeno – 1ryba.
Mrtvá ryba a velikánská gum.ryba úspěšnější, ale čeká se dýl.”
Jinak přeji hodně zdaru
#20491 9.5.2011 v 10:53To je neskutečné – letos kupujeme je stříbrné jigy, protože loni na barevné nic nešlo (červené máme ještě z loňska)
😎
#20497 9.5.2011 v 12:18Chce to opravdu chytat u dna (kluci hytaji privlac 12 -25m) i za cenu ze se “obcas” vazne a trha.
#20500 9.5.2011 v 13:56To Pafka: Já si sebou raději vezmu ocelový kartáč a barvy ve spray, pak nás nic nepřekvapí.:-D
#20501 9.5.2011 v 14:03Kluci pred chvili lupli halibutka 94cm
byla to fuska to sem dostat musel jsem to oriznout, ale povedlo se
#20502 9.5.2011 v 15:28Takže na Bakkanu jsme chytali převážně na sříbrný(švédský pilkry)plus návazce s chobotničkama! Jedinečná kombinace na kterou šli všechny druhy!Papričky zklamaly…snad jenom dvě obecňačky,pilkrovalo se na hloubkách i 140m.(mníci,okouníci)ale i polaci na 90m! U majáku šli nejvíce jednoskvrnky(i 3ks najednou).Obecňačky v Zoo a ve fjordu u majáku.Na přívlač(stř.150g Pilkřík halibut u přístavu!)Mníci a kočky na 30m u majáku!!!8-)
#20503 9.5.2011 v 16:10Hyse napsal: Step napsal: To Pafka: Jako loni nic zákeřnýho, sázím na stříbrné pilkříky 80g s červenýma ozdůbkama. Pak mám tmavé gumy na způsob písečných červů, na zkoušku mám ripery s olověnou palicí v oranžovém provedení a na návazec mám červenou nebo černou papričku. To je tak 5% z těch všech krámů co sebou táhnu. Uvidíme. Posbíral jsem spoustu dalších typů na dobrá lovná místa. Už to mám v navigaci, teď jen vyrazit.
Vyjíždíme v sobotu 14.5. v pět ráno z Hradce, před sedmou budeme na Cínovecké v Praze u OMW brát posledního kolegu a potom směr Puttgarden.
Dovolím si doporučit, ty červi dávat na jig s červenou hlavou. Dnes mi dorazila zprava ze stř. Norska od kolegu co tam zrovna rybaří
“Pilkrujeme minimálně,většina ryb lapena na červenou jigovou hlavičku s červem nebo gum.rybou, ale ta není tak úspěšná.
poupravili: Kdo netrhá- nechytá – navazuje.Klasické těžké pilkrování vyzkoušeno – 1ryba.
Jinak přeji hodně zdaru
Hyse napsal: Step napsal: To Pafka: Jako loni nic zákeřnýho, sázím na stříbrné pilkříky 80g s červenýma ozdůbkama. Pak mám tmavé gumy na způsob písečných červů, na zkoušku mám ripery s olověnou palicí v oranžovém provedení a na návazec mám červenou nebo černou papričku. To je tak 5% z těch všech krámů co sebou táhnu. Uvidíme. Posbíral jsem spoustu dalších typů na dobrá lovná místa. Už to mám v navigaci, teď jen vyrazit.
Jinak přeji hodně zdaru
…na Titranu chytáme jen na ripery, nevím čím to je ale tvoje “zázračné” červi tady nefungují, ani šupina a to nejen já..letos vede sytě oranžová Relax Kopyto a klasika přírodní barvy riperů..Včera jsme zrovna napráskali pár větších polaků na Ornklakkenu a před majákem a vše jen na tmavé kopyta, na žížalonudle ani potah. Asi fungují jen tobě a někde jinde, ale tady prostě ne..
#20504 9.5.2011 v 18:10tak nejake fotky
#20505 9.5.2011 v 18:10#20506 9.5.2011 v 18:11#20507 9.5.2011 v 18:12#20508 9.5.2011 v 18:12 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2011