Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

Projel jsem dvakrát kalendář Rybolov Norsko, ale tahle fotka tam není. Kdo to vybíral?!!!

Už píšu reklamaci!!!

[citace]deda napsal: Už je mně jasný,proč se nesmí vozit do Norska brambory.

Děda.[/citace]

protože mám v Norsku kamarády a Ti mi dokonce dali pár lahví- jmenuje se to AKVAVIT a opravdu je základ z brambor a chuť "anýzovka, kmínka no něco podobného"

[citace]lada napsal:

Lindbergh napsal: Beda: No jasně že reálný, ale takovou manželku tě tiše závidím

Ta ryba se má, koukni kde má ocas .

Láďa[/citace]

No po těch letech manželství...Proč musíme pořád "jíst doma švestkový knedlíky? dal bych někdy řízek od vedle" Není někdy lepší naplácat mu ve sprše a jít na ryby? :-D:-D:-D

Chlapi k těm bramborám. Jen jednou jsem pil Pražskou vodku, co se dělo po tom nepřeji ani svému největšímu nepříteli.

Blil jsem, že mi to vyrazilo dech a brambory jsem krkal ještě celý příští den. Brambory nebrat,ty jsou dobrý akorát propasírovaný přes prase. Zlatá slivovička nebo něco ze pšenice.

Polda má pravdu.Asi bude ale záležet kdo a jak pálí. Z norského Aquavitu je asi nejkvalitnější verze Linie, která se ve speciálních sudech vozí na námořních lodích tak,aby 2x překročila rovník, což jí prý dodává specifickou uleželou chuť. A asi také destilují,destilují,destilují.... Není to z mé hlavy,vyčetl jsem to ze Šroubkova odkazu. Cena asi bude překračovat náš pobyt v Norsku,tak to asi necháme Norům. Ahoj Jonas.

[citace]Step napsal: Chlapi k těm bramborám. Jen jednou jsem pil Pražskou vodku, co se dělo po tom nepřeji ani svému největšímu nepříteli.

Blil jsem, že mi to vyrazilo dech a brambory jsem krkal ještě celý příští den. Brambory nebrat,ty jsou dobrý akorát propasírovaný přes prase. Zlatá slivovička nebo něco ze pšenice.[/citace]

Té Pražské nesmíš vypít kýbl, to by ti udělalo i po Finské, musíš pít s mírou (nemyslím s Mírou, i když s ním bys teoreticky mohl klidně chlastat a nemělo by se ti nic stát, akorát nevím jak bys doma vysvětloval, že nejsi namazanej, protože jsi pil s Mírou)

Čo sa stalo chlapi,prečo nič nepíšete?

Nemám sa ako rozptýliť pri tej kope daňových priznaní

za mnou a predo mnou. Už ma bolia všetky ruky od klávesnice a myši.

A okrem toho mám mindráky keď nevidím Bakkan na titulnej

strane Diskusného fóra.

Ešte 60 dní. Či už len necelé 2 mesiace?

Tak či tak vyrážame až 02.05.

:-D:-D:-D Jo jo Bakkan to je lákadlo, už se těšíme.

Musíme ještě chvilku vydržet,co nevidět sa sezona rozběhne a bude to....;-)

kdo má chuť vyzkoušet norský národní pití, tak v Lidlu je týden severské kuchyně a tam nabízejí Akvavit za levný peníz

[citace]polda napsal: kdo má chuť vyzkoušet norský národní pití, tak v Lidlu je týden severské kuchyně a tam nabízejí Akvavit za levný peníz[/citace]

:-D Velmui dobrá nabídka 8-)

Dneska mi chlapi z Pardubic od Richarda Konopáska přivezli na preparaci tresku z Bakkanu, 24kg..Prý jim Ben říkal že větší tam nikdo nechytl..Chtějí ji udělat celou..ufffff...!!!!

Zdravím rybáři: Chtěl bych se zaeptat jakou máme zkušenost s lehkou přívlačí na Bakkan wahlu ???? a jak daleko se musí vyjíždět s lodí aby sme se dostali na dobrá místa v hodná k přívlači tak max. 30 metrů!! děkuju všem předem za odpověd :-)

2 loko

prakticky 5 minut jízdy (u majáku) a nebo o kousek dále na duhou stranu (v ZOO)

[citace]Pafka napsal:

2 loko

prakticky 5 minut jízdy (u majáku) a nebo o kousek dále na duhou stranu (v ZOO)[/citace]

to ráád slyším Pafka...;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!