Hasvik, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 8°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

Projel jsem dvakrát kalendář Rybolov Norsko, ale tahle fotka tam není. Kdo to vybíral?!!!

Už píšu reklamaci!!!

[citace]deda napsal: Už je mně jasný,proč se nesmí vozit do Norska brambory.

Děda.[/citace]

protože mám v Norsku kamarády a Ti mi dokonce dali pár lahví- jmenuje se to AKVAVIT a opravdu je základ z brambor a chuť "anýzovka, kmínka no něco podobného"

[citace]lada napsal:

Lindbergh napsal: Beda: No jasně že reálný, ale takovou manželku tě tiše závidím

Ta ryba se má, koukni kde má ocas .

Láďa[/citace]

No po těch letech manželství...Proč musíme pořád "jíst doma švestkový knedlíky? dal bych někdy řízek od vedle" Není někdy lepší naplácat mu ve sprše a jít na ryby? :-D:-D:-D

Chlapi k těm bramborám. Jen jednou jsem pil Pražskou vodku, co se dělo po tom nepřeji ani svému největšímu nepříteli.

Blil jsem, že mi to vyrazilo dech a brambory jsem krkal ještě celý příští den. Brambory nebrat,ty jsou dobrý akorát propasírovaný přes prase. Zlatá slivovička nebo něco ze pšenice.

Polda má pravdu.Asi bude ale záležet kdo a jak pálí. Z norského Aquavitu je asi nejkvalitnější verze Linie, která se ve speciálních sudech vozí na námořních lodích tak,aby 2x překročila rovník, což jí prý dodává specifickou uleželou chuť. A asi také destilují,destilují,destilují.... Není to z mé hlavy,vyčetl jsem to ze Šroubkova odkazu. Cena asi bude překračovat náš pobyt v Norsku,tak to asi necháme Norům. Ahoj Jonas.

[citace]Step napsal: Chlapi k těm bramborám. Jen jednou jsem pil Pražskou vodku, co se dělo po tom nepřeji ani svému největšímu nepříteli.

Blil jsem, že mi to vyrazilo dech a brambory jsem krkal ještě celý příští den. Brambory nebrat,ty jsou dobrý akorát propasírovaný přes prase. Zlatá slivovička nebo něco ze pšenice.[/citace]

Té Pražské nesmíš vypít kýbl, to by ti udělalo i po Finské, musíš pít s mírou (nemyslím s Mírou, i když s ním bys teoreticky mohl klidně chlastat a nemělo by se ti nic stát, akorát nevím jak bys doma vysvětloval, že nejsi namazanej, protože jsi pil s Mírou)

Čo sa stalo chlapi,prečo nič nepíšete?

Nemám sa ako rozptýliť pri tej kope daňových priznaní

za mnou a predo mnou. Už ma bolia všetky ruky od klávesnice a myši.

A okrem toho mám mindráky keď nevidím Bakkan na titulnej

strane Diskusného fóra.

Ešte 60 dní. Či už len necelé 2 mesiace?

Tak či tak vyrážame až 02.05.

:-D:-D:-D Jo jo Bakkan to je lákadlo, už se těšíme.

Musíme ještě chvilku vydržet,co nevidět sa sezona rozběhne a bude to....;-)

kdo má chuť vyzkoušet norský národní pití, tak v Lidlu je týden severské kuchyně a tam nabízejí Akvavit za levný peníz

[citace]polda napsal: kdo má chuť vyzkoušet norský národní pití, tak v Lidlu je týden severské kuchyně a tam nabízejí Akvavit za levný peníz[/citace]

:-D Velmui dobrá nabídka 8-)

Dneska mi chlapi z Pardubic od Richarda Konopáska přivezli na preparaci tresku z Bakkanu, 24kg..Prý jim Ben říkal že větší tam nikdo nechytl..Chtějí ji udělat celou..ufffff...!!!!

Zdravím rybáři: Chtěl bych se zaeptat jakou máme zkušenost s lehkou přívlačí na Bakkan wahlu ???? a jak daleko se musí vyjíždět s lodí aby sme se dostali na dobrá místa v hodná k přívlači tak max. 30 metrů!! děkuju všem předem za odpověd :-)

2 loko

prakticky 5 minut jízdy (u majáku) a nebo o kousek dále na duhou stranu (v ZOO)

[citace]Pafka napsal:

2 loko

prakticky 5 minut jízdy (u majáku) a nebo o kousek dále na duhou stranu (v ZOO)[/citace]

to ráád slyším Pafka...;-)

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!