Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,949)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Projel jsem dvakrát kalendář Rybolov Norsko, ale tahle fotka tam není. Kdo to vybíral?!!!

Už píšu reklamaci!!!

polanecky petr
    Člen
    (75 odpovědí)

deda napsal: Už je mně jasný,proč se nesmí vozit do Norska brambory.

Děda.

protože mám v Norsku kamarády a Ti mi dokonce dali pár lahví- jmenuje se to AKVAVIT a opravdu je základ z brambor a chuť “anýzovka, kmínka no něco podobného”

Lindbergh
    Účastník
    (26 odpovědí)

lada napsal:

Lindbergh napsal: Beda: No jasně že reálný, ale takovou manželku tě tiše závidím

Ta ryba se má, koukni kde má ocas .

Láďa

No po těch letech manželství…Proč musíme pořád “jíst doma švestkový knedlíky? dal bych někdy řízek od vedle” Není někdy lepší naplácat mu ve sprše a jít na ryby? :-D:-D:-D

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Chlapi k těm bramborám. Jen jednou jsem pil Pražskou vodku, co se dělo po tom nepřeji ani svému největšímu nepříteli.

Blil jsem, že mi to vyrazilo dech a brambory jsem krkal ještě celý příští den. Brambory nebrat,ty jsou dobrý akorát propasírovaný přes prase. Zlatá slivovička nebo něco ze pšenice.

Havelka Stanislav
    Člen
    (110 odpovědí)

Polda má pravdu.Asi bude ale záležet kdo a jak pálí. Z norského Aquavitu je asi nejkvalitnější verze Linie, která se ve speciálních sudech vozí na námořních lodích tak,aby 2x překročila rovník, což jí prý dodává specifickou uleželou chuť. A asi také destilují,destilují,destilují…. Není to z mé hlavy,vyčetl jsem to ze Šroubkova odkazu. Cena asi bude překračovat náš pobyt v Norsku,tak to asi necháme Norům. Ahoj Jonas.

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Step napsal: Chlapi k těm bramborám. Jen jednou jsem pil Pražskou vodku, co se dělo po tom nepřeji ani svému největšímu nepříteli.

Blil jsem, že mi to vyrazilo dech a brambory jsem krkal ještě celý příští den. Brambory nebrat,ty jsou dobrý akorát propasírovaný přes prase. Zlatá slivovička nebo něco ze pšenice.

Té Pražské nesmíš vypít kýbl, to by ti udělalo i po Finské, musíš pít s mírou (nemyslím s Mírou, i když s ním bys teoreticky mohl klidně chlastat a nemělo by se ti nic stát, akorát nevím jak bys doma vysvětloval, že nejsi namazanej, protože jsi pil s Mírou)

Peter Tomko
    Účastník
    (52 odpovědí)

Čo sa stalo chlapi,prečo nič nepíšete?

Nemám sa ako rozptýliť pri tej kope daňových priznaní

za mnou a predo mnou. Už ma bolia všetky ruky od klávesnice a myši.

A okrem toho mám mindráky keď nevidím Bakkan na titulnej

strane Diskusného fóra.

Ešte 60 dní. Či už len necelé 2 mesiace?

Tak či tak vyrážame až 02.05.

Ja
    Člen
    (120 odpovědí)

:-D:-D:-D Jo jo Bakkan to je lákadlo, už se těšíme.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Musíme ještě chvilku vydržet,co nevidět sa sezona rozběhne a bude to….;-)

polanecky petr
    Člen
    (75 odpovědí)

kdo má chuť vyzkoušet norský národní pití, tak v Lidlu je týden severské kuchyně a tam nabízejí Akvavit za levný peníz

loko
    Člen
    (47 odpovědí)

polda napsal: kdo má chuť vyzkoušet norský národní pití, tak v Lidlu je týden severské kuchyně a tam nabízejí Akvavit za levný peníz

😀 Velmui dobrá nabídka 😎

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Dneska mi chlapi z Pardubic od Richarda Konopáska přivezli na preparaci tresku z Bakkanu, 24kg..Prý jim Ben říkal že větší tam nikdo nechytl..Chtějí ji udělat celou..ufffff…!!!!

loko
    Člen
    (47 odpovědí)

Zdravím rybáři: Chtěl bych se zaeptat jakou máme zkušenost s lehkou přívlačí na Bakkan wahlu ???? a jak daleko se musí vyjíždět s lodí aby sme se dostali na dobrá místa v hodná k přívlači tak max. 30 metrů!! děkuju všem předem za odpověd 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 loko

prakticky 5 minut jízdy (u majáku) a nebo o kousek dále na duhou stranu (v ZOO)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Pafka napsal:

2 loko

prakticky 5 minut jízdy (u majáku) a nebo o kousek dále na duhou stranu (v ZOO)

to ráád slyším Pafka…;-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,949)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...