Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2011
- Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#17538 15.2.2011 v 13:56
deda Nedovedu si představit rybaření na Bakkanu v únoru nebo březnu
Byli jsme tam koncem ůnora již dostkrát a počasí nebylo úplně špatné.
Ryb dost a ti co byli v březnu a dubnu měli někdy mnohem horší počasí.Láďa
#17544 15.2.2011 v 16:28zdravim vsechny rybare loni jsem byl na bakkanu od konce unora do pulky brezna a bylo to dost zly takze letos jedem od 25.4-5.5
#17547 15.2.2011 v 18:324 Sroubek
Nechci ti kazit radost, ale když já to mám za 89 (přesně za 3 měsíce se budeme poprvé vracet z moře), ty si budeš muset ještě 7 dnů přidat 😎
#17548 15.2.2011 v 19:08Pafka napsal:
4 Sroubek
Nechci ti kazit radost, ale když já to mám za 89 (přesně za 3 měsíce se budeme poprvé vracet z moře), ty si budeš muset ještě 7 dnů přidat
sem nepočítal tento týden,to sem nenapsal,to je pravda…. :-D,stahuju to,kde sa dá…. 😀
#17553 16.2.2011 v 3:28Kolegové. Při čtení příspěvků v této rubrice, zejména za kolik to máte a z telefonátů od přátel zjišťuji, že začínám mít příznaky norské horečky. Musím konstatovat, že nákaza se přenáší i e-mailem. Nikomu to nevyčítám. Dobrovolně a bez mučení se přiznávám, k tomu, že se příznaky této nemoci budou prohlubovat až do prvního nasednutí do lodi. Moje “nemoc” spočíva např. v tom, že si přehrávám, na kterých místech jsem loni lovil a jaké to bude letos. Další věc je, že sedím nad mořskou mapou a studuji hloubky, zlomy a mělčiny. V neposlední řadě surfuju a čtu nové poznatky,videa dále počasí a pod. Nevím, zda je norská horečka léčitelná, ale opakuje se mi více jak deset let a zpravidla začíná v únoru. Myslel jsem si, že za ta léta získám imunitu, ale nepodařilo se mi to. Myslím, že si dám první terapii – návštěva rybářského veletrhu. Nejsem si jist, zda to pomůže. Myslíte, že jsem sám kdo je snadno nakazitelný touto nemocí, nebo je nás víc? Pokud znáte nějaký lék prosím o recept.
#17554 16.2.2011 v 6:362 KIM
Jediný zaručený lék by byl, sbalit saky-paky a odjet do Norska teď, hned a na dlouho … 😀
#17622 18.2.2011 v 9:402 DEDA
Z vlastní zkušenosti vím, že mají z čeho pálit, pálí a nechutná to vůbec špatně. Před 2 roky nás v Lesundu přišli k chalupě večer návštívit místní starousedlíci, a jelikož věděli, co a jak se patří, přinesli domácí pálenku. Vypili jsme lahev, špatně nám nebylo a zhoršený zrak přičítám věku 😎
Je to asi jako z té švédské reklamy na Amundsen – stále destilují 😀
#17626 18.2.2011 v 12:20Můj osobní názor sice je, že destilace je nejužitečnější hobby zralého muže (hned vedle rybolovu), ale dost by mne zajímalo, kolik by slavný soud v Norsku za toto počínání napařil… asi oslovím vševědoucí paní Janku:-)
#17627 18.2.2011 v 12:20Prosím rovněž o uvedení suroviny, ze které nejmenovaní kolegové v Norsku vyráběli tu dobrotu: žeby borůvky ??? těch tam je co pamatuji snad nejvíc na světe.
#17628 18.2.2011 v 12:49to je to, na co jsem se tenkrát zapomněl zeptat 🙁
#17629 18.2.2011 v 12:49… ochutnali jsme víno a pálenku z rebarbory, víno chutnalo jak zimní krmení pro včely – šíleně sladká voda s nějakou neidentifikovatelnou příchutí – jako projímadlo to bylo úspěšné …
#17635 18.2.2011 v 20:16:-D:-D:-D To jste museli chlastat nějakou frndžavicu.8-O
Pořádné pití je tady.
#17636 18.2.2011 v 21:02to Ja
A co to má společného s rybařením na Bakkanu?
#17637 18.2.2011 v 21:05Teda pánové jsem zdrcen 😀 Tak se tady dohaduji s kolegou z čeho že to pálí, že jsem napsal Benovi…Dostal jsem obratem odpověď zpět (sorry za moji AJ, jsem odkojen azbukou)
Hello,
we go fishing this year in April for you (13.4.) Can you please tell what the fruit is produced by the Norwegian domestic? George from Czech Republic.
Benovo odpověď:
Hello George
Norwegian alcohol is prodused with potatoes (brambori) as basis.
Greetings from Benn
#17639 19.2.2011 v 6:46Už je mně jasný,proč se nesmí vozit do Norska brambory.
Děda.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2011