Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 19°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Bakkan Wahl 2011

« Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 … 130 Další »
Pafka
23.12.2010 ID: 524303

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

0
Odpovědět
Láďa Levinský
15.02.2011 ID: 1017538

deda Nedovedu si představit rybaření na Bakkanu v únoru nebo březnu

Byli jsme tam koncem ůnora již dostkrát a počasí nebylo úplně špatné.

Ryb dost a ti co byli v březnu a dubnu měli někdy mnohem horší počasí.Láďa

0

Odpovědět

pazout
15.02.2011 ID: 1017544

zdravim vsechny rybare loni jsem byl na bakkanu od konce unora do pulky brezna a bylo to dost zly takze letos jedem od 25.4-5.5

0

Odpovědět

Pafka
15.02.2011 ID: 1017547

4 Sroubek

Nechci ti kazit radost, ale když já to mám za 89 (přesně za 3 měsíce se budeme poprvé vracet z moře), ty si budeš muset ještě 7 dnů přidat 8-)

0

Odpovědět

sroubek282
15.02.2011 ID: 1017548

[citace]Pafka napsal:

4 Sroubek

Nechci ti kazit radost, ale když já to mám za 89 (přesně za 3 měsíce se budeme poprvé vracet z moře), ty si budeš muset ještě 7 dnů přidat [/citace]

sem nepočítal tento týden,to sem nenapsal,to je pravda.... :-D,stahuju to,kde sa dá.... :-D

0

Odpovědět

kim
16.02.2011 ID: 1017553

Kolegové. Při čtení příspěvků v této rubrice, zejména za kolik to máte a z telefonátů od přátel zjišťuji, že začínám mít příznaky norské horečky. Musím konstatovat, že nákaza se přenáší i e-mailem. Nikomu to nevyčítám. Dobrovolně a bez mučení se přiznávám, k tomu, že se příznaky této nemoci budou prohlubovat až do prvního nasednutí do lodi. Moje "nemoc" spočíva např. v tom, že si přehrávám, na kterých místech jsem loni lovil a jaké to bude letos. Další věc je, že sedím nad mořskou mapou a studuji hloubky, zlomy a mělčiny. V neposlední řadě surfuju a čtu nové poznatky,videa dále počasí a pod. Nevím, zda je norská horečka léčitelná, ale opakuje se mi více jak deset let a zpravidla začíná v únoru. Myslel jsem si, že za ta léta získám imunitu, ale nepodařilo se mi to. Myslím, že si dám první terapii - návštěva rybářského veletrhu. Nejsem si jist, zda to pomůže. Myslíte, že jsem sám kdo je snadno nakazitelný touto nemocí, nebo je nás víc? Pokud znáte nějaký lék prosím o recept.

0

Odpovědět

Pafka
16.02.2011 ID: 1017554

2 KIM

Jediný zaručený lék by byl, sbalit saky-paky a odjet do Norska teď, hned a na dlouho ... :-D

0

Odpovědět

Pafka
18.02.2011 ID: 1017622

2 DEDA

Z vlastní zkušenosti vím, že mají z čeho pálit, pálí a nechutná to vůbec špatně. Před 2 roky nás v Lesundu přišli k chalupě večer návštívit místní starousedlíci, a jelikož věděli, co a jak se patří, přinesli domácí pálenku. Vypili jsme lahev, špatně nám nebylo a zhoršený zrak přičítám věku 8-)

Je to asi jako z té švédské reklamy na Amundsen - stále destilují :-D

0

Odpovědět

Jan Kalanin
18.02.2011 ID: 1017626

Můj osobní názor sice je, že destilace je nejužitečnější hobby zralého muže (hned vedle rybolovu), ale dost by mne zajímalo, kolik by slavný soud v Norsku za toto počínání napařil... asi oslovím vševědoucí paní Janku:-)

0

Odpovědět

Jan Kalanin
18.02.2011 ID: 1017627

Prosím rovněž o uvedení suroviny, ze které nejmenovaní kolegové v Norsku vyráběli tu dobrotu: žeby borůvky ??? těch tam je co pamatuji snad nejvíc na světe.

0

Odpovědět

Pafka
18.02.2011 ID: 1017628

to je to, na co jsem se tenkrát zapomněl zeptat :-(

0

Odpovědět

petr
18.02.2011 ID: 1017629

... ochutnali jsme víno a pálenku z rebarbory, víno chutnalo jak zimní krmení pro včely - šíleně sladká voda s nějakou neidentifikovatelnou příchutí - jako projímadlo to bylo úspěšné ...

0

Odpovědět

Ja
18.02.2011 ID: 1017635

:-D:-D:-D To jste museli chlastat nějakou frndžavicu.8-O

Pořádné pití je tady.

0

Odpovědět

Naki
18.02.2011 ID: 1017636

to Ja

A co to má společného s rybařením na Bakkanu?

0

Odpovědět

Lindbergh
18.02.2011 ID: 1017637

Teda pánové jsem zdrcen :-D Tak se tady dohaduji s kolegou z čeho že to pálí, že jsem napsal Benovi...Dostal jsem obratem odpověď zpět (sorry za moji AJ, jsem odkojen azbukou)

Hello,

we go fishing this year in April for you (13.4.) Can you please tell what the fruit is produced by the Norwegian domestic? George from Czech Republic.

Benovo odpověď:

Hello George

Norwegian alcohol is prodused with potatoes (brambori) as basis.

Greetings from Benn

0

Odpovědět

deda
19.02.2011 ID: 1017639

Už je mně jasný,proč se nesmí vozit do Norska brambory.

Děda.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 … 130 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.