Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

Ahoj Bakkanaci, nejde se mi zaregistrovat, tak pisu z profilu od Janka. Posilam fotku kellera.

to Sim> halibut zabral na maleho kellera ze dna v hloubce 80m. Jestli si pamatujes jeste na telefonat z patku, tak ja jsem ten co ti volal ohledne vysypane keramiky v predposlednim ocku na pilkraku penn overseas. Ocko jsme ucvakli, omotali to izolepou a i s touto improvizaci jsem halika vytahl. Jen doufam, ze plati jeste nabidka na bezplatnou vymenu ocka :-) Daja

to Janek: Co jsem slíbil, to platí. Doufám, že jste nepoškodili ten drátek u toho očka a zacvakne se tam jen nová keramika. ;-)

Janek>Vždy mne jímalo podezření,že rybařina u něj nebyla prioritní a raní kuropění by bez uzardění vyměnil za bohapusté noční prolévání hrdla....jak vidno mé obavy se naplňují

[citace]Kejra napsal:

Janek>Vždy mne jímalo podezření,že rybařina u něj nebyla prioritní a raní kuropění by bez uzardění vyměnil za bohapusté noční prolévání hrdla....jak vidno mé obavy se naplňují[/citace]

Předpokládám, že ti jen pouhým nedopatřením, na konci textu, vypadl smajlík. :-E

Dnesni neprizen pocasi jsme stravili na mole, kde za podpory chutneho destilatu jsme se bavili lovem platyzu. Snad se pocasi umoudri a vyjedeme na more.

Stroft>...samozřejmě...mluví ze mne obyčejná závist...užívejte si a referujte!!..čus bus..

Koukám na webku:sluníčko,ale asi fouká!8-O některé lodě jsou v provozu,takže chlapi jsou na vodě:-)doufám ve zdařilý lov:-Pčus

:-(koukám na webce voda,Bakkan v dešti:-(snad jsou hoši už v přístavu:-|aby je to nechytlo na moři!!!

respi> dnesni info z Bakkanu. Dopoledne relativne pekne pocasi, slunicko svitilo, ale foukal vitr. Padlo rozhodnuti vyjet do fjordu napravo od pristavu. Projeli jsme kde co, ale ryby jsme nenasli. Jedna makrela a treska 30cm. Postupne se zhorsilo pocasi, zacalo prset a silne foukat, vlny + bile cepice navrchu. Cesta zpet bylo peklo. S kazdou vlnou sprska slane vody, s lodi to hazelo sem a tam. Byli jsme radi, ze jsme dojeli zpet do pristavu. Zitra ma byt pocasi lepsi, tak vyrazime. Doufame, ze severozapadni vitr nam prinese i nejake ryby. I Ben to rika, vitr ze severozapadu = spatna dovolena, hodne ryb, vitr z jihovychodu = pekna dovolena malo ryb. No nic, aspon jsem otestoval oblek, i kdyz na me voda chrstala v jednom kuse, tak nic neprosaklo :-)

[citace]janek napsal:

respi> dnesni info z Bakkanu. Dopoledne relativne pekne pocasi, slunicko svitilo, ale foukal vitr. Padlo rozhodnuti vyjet do fjordu napravo od pristavu. Projeli jsme kde co, ale ryby jsme nenasli. Jedna makrela a treska 30cm. Postupne se zhorsilo pocasi, zacalo prset a silne foukat, vlny + bile cepice navrchu. Cesta zpet bylo peklo. S kazdou vlnou sprska slane vody, s lodi to hazelo sem a tam. Byli jsme radi, ze jsme dojeli zpet do pristavu. Zitra ma byt pocasi lepsi, tak vyrazime. Doufame, ze severozapadni vitr nam prinese i nejake ryby. I Ben to rika, vitr ze severozapadu = spatna dovolena, hodne ryb, vitr z jihovychodu = pekna dovolena malo ryb. No nic, aspon jsem otestoval oblek, i kdyz na me voda chrstala v jednom kuse, tak nic neprosaklo [/citace]

ahoj kluci,tak tady na tuto změnu počasí si dávejte pozor!!!!My to zažili druhý den na Bakkanu a to sme sa vracali od Krvavého majáku,ten je až za sádkama v levo,pokud jedete fjordem..směrem od přístavu..

kdyby před nama nejel Beďa s alu lodí,tak to píchnu někde do přístavu na bezbečném místě..

držím palce a lovu zdar....

Ladik a jeho halibut na Bakkanu....8-O

Sagvan se svojim karáskem...;-),fotky sou z května podotýkám...

Tak tohle jsme taky na Bakkanu zažili!8-Ona lodi bylo jak ve sprše(všude sůl) v přístavu vše ven z lodi a opláchnout(sladkou!)vodou,hlavně navijáky,multíky!(práce navíc)ale nutná:-? oblek po usušení bílej od soli.Ale hlavně že jste dojeli bez úhony:-D čus

Info z Bakkanu: vcera se zklidnilo pocasi, prestalo prset. Sly velke vlny z more a nekterym se udelalo na vode spatne. Zkouseli jsme hloubky, hledali ryby ale bez uspechu. Nahoda tomu chtela a dosel nam benzin. Pri doplnovani echolot zacal pipat jak zblazneny. Ryby byly na melcinach kolem 10m. Obecnacky zbarvene do cervena a polaci. Zadne extra velke kousky se nepovedly, prevazne 60-70cm. Dneska to zkusime na melcinach. Dnes a zitra ma byt pekne, v pondeli uz dest, tak to asi nevyjedeme a v utery rano se vracime domu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!