Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,651. až 1,665. (celkem z 1,949)
  • Autor
    janek
    Účastník
    (117 odpovědí)

janek
    Účastník
    (117 odpovědí)

Ahoj Bakkanaci, nejde se mi zaregistrovat, tak pisu z profilu od Janka. Posilam fotku kellera.

to Sim> halibut zabral na maleho kellera ze dna v hloubce 80m. Jestli si pamatujes jeste na telefonat z patku, tak ja jsem ten co ti volal ohledne vysypane keramiky v predposlednim ocku na pilkraku penn overseas. Ocko jsme ucvakli, omotali to izolepou a i s touto improvizaci jsem halika vytahl. Jen doufam, ze plati jeste nabidka na bezplatnou vymenu ocka 🙂 Daja

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

to Janek: Co jsem slíbil, to platí. Doufám, že jste nepoškodili ten drátek u toho očka a zacvakne se tam jen nová keramika. 😉

Kejra
    Účastník
    (62 odpovědí)

Janek>Vždy mne jímalo podezření,že rybařina u něj nebyla prioritní a raní kuropění by bez uzardění vyměnil za bohapusté noční prolévání hrdla….jak vidno mé obavy se naplňují

stroft
    Účastník
    (136 odpovědí)

Kejra napsal:

Janek>Vždy mne jímalo podezření,že rybařina u něj nebyla prioritní a raní kuropění by bez uzardění vyměnil za bohapusté noční prolévání hrdla….jak vidno mé obavy se naplňují

Předpokládám, že ti jen pouhým nedopatřením, na konci textu, vypadl smajlík. :-E

janek
    Účastník
    (117 odpovědí)

Dnesni neprizen pocasi jsme stravili na mole, kde za podpory chutneho destilatu jsme se bavili lovem platyzu. Snad se pocasi umoudri a vyjedeme na more.

Kejra
    Účastník
    (62 odpovědí)

Stroft>…samozřejmě…mluví ze mne obyčejná závist…užívejte si a referujte!!..čus bus..

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Koukám na webku:sluníčko,ale asi fouká!8-O některé lodě jsou v provozu,takže chlapi jsou na vodě:-)doufám ve zdařilý lov:-Pčus

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

:-(koukám na webce voda,Bakkan v dešti:-(snad jsou hoši už v přístavu:-|aby je to nechytlo na moři!!!

janek
    Účastník
    (117 odpovědí)

respi> dnesni info z Bakkanu. Dopoledne relativne pekne pocasi, slunicko svitilo, ale foukal vitr. Padlo rozhodnuti vyjet do fjordu napravo od pristavu. Projeli jsme kde co, ale ryby jsme nenasli. Jedna makrela a treska 30cm. Postupne se zhorsilo pocasi, zacalo prset a silne foukat, vlny + bile cepice navrchu. Cesta zpet bylo peklo. S kazdou vlnou sprska slane vody, s lodi to hazelo sem a tam. Byli jsme radi, ze jsme dojeli zpet do pristavu. Zitra ma byt pocasi lepsi, tak vyrazime. Doufame, ze severozapadni vitr nam prinese i nejake ryby. I Ben to rika, vitr ze severozapadu = spatna dovolena, hodne ryb, vitr z jihovychodu = pekna dovolena malo ryb. No nic, aspon jsem otestoval oblek, i kdyz na me voda chrstala v jednom kuse, tak nic neprosaklo 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

janek napsal:

respi> dnesni info z Bakkanu. Dopoledne relativne pekne pocasi, slunicko svitilo, ale foukal vitr. Padlo rozhodnuti vyjet do fjordu napravo od pristavu. Projeli jsme kde co, ale ryby jsme nenasli. Jedna makrela a treska 30cm. Postupne se zhorsilo pocasi, zacalo prset a silne foukat, vlny + bile cepice navrchu. Cesta zpet bylo peklo. S kazdou vlnou sprska slane vody, s lodi to hazelo sem a tam. Byli jsme radi, ze jsme dojeli zpet do pristavu. Zitra ma byt pocasi lepsi, tak vyrazime. Doufame, ze severozapadni vitr nam prinese i nejake ryby. I Ben to rika, vitr ze severozapadu = spatna dovolena, hodne ryb, vitr z jihovychodu = pekna dovolena malo ryb. No nic, aspon jsem otestoval oblek, i kdyz na me voda chrstala v jednom kuse, tak nic neprosaklo

ahoj kluci,tak tady na tuto změnu počasí si dávejte pozor!!!!My to zažili druhý den na Bakkanu a to sme sa vracali od Krvavého majáku,ten je až za sádkama v levo,pokud jedete fjordem..směrem od přístavu..

kdyby před nama nejel Beďa s alu lodí,tak to píchnu někde do přístavu na bezbečném místě..

držím palce a lovu zdar….

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Ladik a jeho halibut na Bakkanu….8-O

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Sagvan se svojim karáskem…;-),fotky sou z května podotýkám…

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Tak tohle jsme taky na Bakkanu zažili!8-Ona lodi bylo jak ve sprše(všude sůl) v přístavu vše ven z lodi a opláchnout(sladkou!)vodou,hlavně navijáky,multíky!(práce navíc)ale nutná:-? oblek po usušení bílej od soli.Ale hlavně že jste dojeli bez úhony:-D čus

janek
    Účastník
    (117 odpovědí)

Info z Bakkanu: vcera se zklidnilo pocasi, prestalo prset. Sly velke vlny z more a nekterym se udelalo na vode spatne. Zkouseli jsme hloubky, hledali ryby ale bez uspechu. Nahoda tomu chtela a dosel nam benzin. Pri doplnovani echolot zacal pipat jak zblazneny. Ryby byly na melcinach kolem 10m. Obecnacky zbarvene do cervena a polaci. Zadne extra velke kousky se nepovedly, prevazne 60-70cm. Dneska to zkusime na melcinach. Dnes a zitra ma byt pekne, v pondeli uz dest, tak to asi nevyjedeme a v utery rano se vracime domu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,651. až 1,665. (celkem z 1,949)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...