Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,948 odpovědí. Do diskuze (120 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,561. až 1,575. (celkem z 1,949)
  • Autor
    stroft
    Účastník
    (136 odpovědí)

janek napsal:

No to doufám, my nastupujeme příští sobotu. Už se nemohu dočkat. Určitě dáme info, jak to jde, jestli budeme mít počítač.Petrův zdar

V nic nedoufej, vše mám dohodnutý s Trolama, slíbili i Haliky.8-)

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Pafka napsal:

Na počítač na Ambasade bych moc nespoléhal, při našem pobytu byl prakticky paralyzován viry a zásahy švédských kolegů

Takže radši doporučuji vlastní notebook

Já tam chodil na internet a na Skype, vše bez problémů. 🙂

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Beda napsal:

Pafka napsal:

Na počítač na Ambasade bych moc nespoléhal, při našem pobytu byl prakticky paralyzován viry a zásahy švédských kolegů

Takže radši doporučuji vlastní notebook

Já tam chodil na internet a na Skype, vše bez problémů.

a já na kolo….:-D:-D:-D

měl sem tam taky svůj počítač a bez problémů….

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

indy napsal:

DKlukin: Rk myslí tady toto

Waypoint #70 : ABC1 (63.900233° N, 9.627367° E)

Je to na 66 stránce, kluci zkuste toto místo, byla to tutovka i když nikde jinde nic nebralo, ale chtělo to tam být na vrchol přílivu a žrát začaly tak hoďku po.Jména ostrovů teď nevím, ale jelo se tam v pravo kolem majáku a kolem lososích sádek směrem k plovoucí bóji asi uprostřed mezi oběma ostrovi. Blíž k lesu byly mělčiny s polaky.

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Sice jsem se k tomu dostal až po dvou měsících , ale aspoň pro zajímavost posílám pár fotek z našeho výletu v červnu.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Potreboval by som nejaké foto chaty ARILD,obývačku,mrazáky a iné.

Dajte nejaké z Vašich albumov Norci.

Díky.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

aj srandičky byli,ještě sem neco našel…:-D:-D:-D[yt=6l9DkiwdfZ0=yt]6l9DkiwdfZ0[/yt]

janek
    Účastník
    (117 odpovědí)

Ahoj všichni. Mám dotaz, jak dlouho trvá cesta k Melšteinu lodí. kolik je to asi km. díky

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

to Šroubek:ten to tam má namakaný:-| člověk se diví jak se tam taková mašina vejde:-P ale kdyby se ti za zadkem objevila ponorka8-O to bys skákal:-S čau

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

nejde vložit…:-( !

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

to jakabo:jezdíme na chatu Rabben,8-) Arild(dům) je dole u Bena a má společný přístav i filetárnu s chatou Tofride!:-P

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

respi-som si myslel,že si tam bol.Tak sorry.

Kurňa, chlapi, to tu nikto nefotil okolie Arildu,prípadne či ste nechytali z brehu pri nej.Je kúsok od vody.

sroubek282 by dal najmenej 50 fotiek,keby mal.Ostatní nič?

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

respi napsal:

to Šroubek:ten to tam má namakaný člověk se diví jak se tam taková mašina vejde ale kdyby se ti za zadkem objevila ponorka to bys skákal čau

neboj,slyšal sem o tem…jenom to popiš…pokud sa to stalo Vám,nevím přesně komu sa to stalo,jak pilkrovali ponorku…ale jak sem to slyšel tu hystorku,tak sme sa s chutí zasmáli,že Beďo..

nám startovali za prdelooo stihačky…a potem tam proplula jakási supr vojenská loď,ale ta jela… 8-)8-)

kde sa hrabe ten parník….8-O 😯 😯

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

JAKABO napsal:

respi-som si myslel,že si tam bol.Tak sorry.

Kurňa, chlapi, to tu nikto nefotil okolie Arildu,prípadne či ste nechytali z brehu pri nej.Je kúsok od vody.

sroubek282 by dal najmenej 50 fotiek,keby mal.Ostatní nič?

my sme měli Chatu Drengstua..

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

Pro JAKABO:

Letos jsem byl na Arildu ve stejném termínu s vámi. Nějaké fotky jsem našel tak to zkusím vložit. Chat mí pět samostatných ložnic a jednu postel na chodbě, ale naprosto super. Foto koupelny máš tady na webu.

Pandion

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,561. až 1,575. (celkem z 1,949)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...