Hasvik, NO
temperature icon 6°C
slabé mrholení a déšť
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Bakkan Wahl 2011

Nazdar chlapi, rok 2011 se kvapem blíží a tím i další návštěva Bena. Loňské vlákno se myslím vcelku osvědčilo, tak co ho zkusit znova? Pro "nováčky" na tomto serveru jenom připomínám, že mnoho podstatného k Bakkan Wahlu, ale nejen k němu, je možno dohledat na vláknu Bakkan Wahl 2010 (cca 33 stránek rad a postřehů). Tak co, pustíme se do toho? Naše parta ve stejném složení jako loni bude pokoušet štěstí v termínu 15. - 25.5.2011.

A hned mám jeden kontrétní dotaz? Máte někdo aktuální zkušenosti s trajektem Frederikshavn - Oslo? Dosud jsme jezdili Sassnitz - Trelleborg, ale cesta za volantem je pak moc dlouhá a dojezdy na místo bývaly trochu na knot. Takže uvažujeme o změně, kdy na tomto trajektu se dá cca 8 hodin prospat a pak je to k Benovi necelých 700 km. Jezdíte s ním někdo a pokud ano, za jakých podmínek (nutná rezervace předem, cena, kontroly v Oslu apod.) Díky za info. Všem ještě jednou pohodové Vánoce a vše nej do roku 2011. Pafka a spol.

Termíny 2011 :

Milan 2.4. - 10.4.2011

Mio 10.4. - 19.4.2011

Deda 13.4. - 23.4.2011

Ivolibal 17.4. - 27.4.2011

Respi 26.4. - 7.5.2011

Vladov 3.5. - 12.5.2011

Pafka 15.5. - 25.5.2011

Step 15.5. - 25.5.2011

Šroubek 22.5. - 2.6.2011

Jindras 2.6. - 12.6.2011

Beda 22.5. - 3.6.2011

Mirar 14.6. - 24.6.2011

RK 20.6. - 30.6.2011

DKLUKIN 6.7. - 16.7.2011

Masar 20. - 27.8.2011

Odpovědět

Tak povídejte jak dopadl včera ten Bakkanwalskej Melštejn...?? Jsem zvědavej jako malýž dítě..:-)) Když bude přát pčasí budu tam za 14 dní takz máchat pilkra :-))

Halibutům zdar :-))

Mára

Jóóó Melstein...!:-D to jsem zvědav8-)

Nazdárek, pokusím se shrnout poslední dva dny. V neděli sme byli jen za těma mělčinama před přístavem a chytli pár makrel. Včera bylo absolutní bezvětří, tak sme se vydali rovnou na Melštajn a tam sme se trefili jen do malejch kelerů. Prochytávali sme severní hrany souostroví. Jen Olda chytnul asi cca 70cm tresku. Dneska se tam vydáme zase. Zatím stíhame všechno zkonzumovat co chytnem.

:-)

Ale jó na začátek docela dobrý:-)tak hlavně počasí aby vydrželo,a přijdou i trofejky:-D jen tak dál. čus

Respi- Trofejky im neprídu,lebo sme im to tam v júni vychytali.

to Jakabo: vy v júni a my v máji:-P

držím palce všem účastníkům zájezdu na Bakkanu...

Měl by tam být aj Krisdus,ale zatím se ještě neozval...

ať sa daří všem...

ve středním Norsku je ještě jedem kámoš je v Nord-Heggdal in Midsund (Møre og Romsdal),ale taky se ještě neozval...:-|

Takže, dneska sme byli kolem Zoo a ještě dál... Přišel mník, a pak zase bejby keleři...

Ahoj z Bakkanu,tak dnes jsme byli pro změnu na Melštejnu zase my a se stejným úspěchem (skoro nic-slušně řečeno).Po cestě zpět jsem projíděli pobřeží a několik(10)velice slušných polaků (80-90).Musí se hledat a zkoušet.Makrely stále nic.Počasí zatím super.Až moc super.

Jak mě manželka diktuje do péra,jedna minimálně metrová jí zalehla na dno a nešla nahoru.To byla jízda.Ale my chlapi víme,jak to s těmi mírami je.Zatím ahoj a Míru Zdar.

masar- Skúste chytať pri ostrove ASEN. Je to asi 8km smerom na sever a je tam jeden maják,ktorý nemôžete prehliadnuť. V okolí asi 200m sme vždy nachytali.Hľbky od 40 do 90 m.

Dá sa tam rýchlo dostať,po ceste žiadne ostrovy.

masar- Mám tu fantastickú fotku majáku na ASENE aj s kostolíkom,len dúfam,že mi ju vezme veb, lebo je silná.

to Duke:sakra chlapi vy chytáte samý mimina:-? to vám echolot stávkuje:-| a velký ryby ukrývá:-( zkuste hodně na hloubku,(na Zoo leželi doršáci v 90-100m):-P

Zdarec, zatím jezdíme na Tarvu (směrem k otevřenému moři) a je to asi všude stejné. Hejna kelerů se najít dají bez problémů, ale kromě jednoho dne (pondělí - cca 10 tresek kolem 90 cm a asi 5 polaků 80 cm) po nich asi nic většího nejde. Vyzkoušeli jsme skoro všechno, co jen jde, ale bez úspěchu. Ty velké prostě nejdou. Ostatní dny je to spíše sporadické, sem tam nějaká velká přijde, ale žádný zázrak to zatím není. Bavíme se na hloubkách s mníkama a okounama, ale žádní macci to taky nejsou. Tak snad to ještě přijde :-P

Zoo"

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.