Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

BAKKAN WAHL 2010

Step dne 21.03.2010 v 18:05:59 napsal:

Zdravím všechny. Z objemu příspěvků oblíbené lajny „Kdo kdy kam jede“ a na základě zkušeností z lajny „Aktuální informace z Norska 2010“, kde se rozběhla nepřekonatelná diskuse k příspěvkům Michala ze Soroy, která má už 15 stránek, pro přehlednost zasílaných příspěvků z lokality Bakkan Wahl zakládám tuto lajnu s přáním, aby byla aspoň z polovičky tak navštěvovaná, jak ta ze Soroy.

Piště jak jste dojeli, jaké je počasí, jak hodně to bere, na co to bere a kde to bere a hlavně posílejte fotky! Budeme to tu prožívat s Vámi.

Jak to vypadá letos nástup na Bakkan Wahl.

beethoven 18.3.

oniknady 27.3.

Vladov 5.4.

danny 9.4.

MifakM 14.4.

deda 14.4.

Mirer 14.4.

Beda 24.4.

Pafka 30.4.

Respi 4.5.

tom 13.5.

Step 16.5.

slavo 20.5.

Kovca 29.5.

jindras.t 9.6.

mirar 12.6.

kaprivec 19.6.

Doki 18.7.

DKlukin 19.7. - 29.7, group Boskovice

RK 30.7.

kodl1 22.8.

Pokud někdo chybí, ať se ozve, doplním jej.

Pafka dne 28.01.2010 v 14:18:18

Zdravím všechny zkušené i nezkušené rybáře. 30.04.2010 odjíždíme na 10 dnů na BAKKAN WAHL a přivítáme jakékoliv dobré rady ohledně této lokality. Předem díky. Pafka

Odpovědět

To MifakM: to by šlo.  

To MifakM: Také existuje prázdné téma "Komentáře k lokalitě - Bakkan Wahl" - to bych viděl, že bylo myšleno na takovouto diskusi.

ADMINe je to tak?

2 Step

myslím že je to "to pravé" :D (viz můj odkaz) :DDDD

2 Step

Jinak pletenka je už na cestě z USA. Předpokládám, že by měla dorazit do 10 dnů. Byl drobný zádrhel s prodejcem. 2 dny se mi neozýval.. už jsem měl pomalu strach, že z toho nic nebude. Pro jistotu jsem ještě objednával Fireline 65LB. Je to ta upravená BRAID. Ale ta je za vyšší cenu. Nicméně pořád o dost levnější jak u nás. Pokud by měl z tvých známých ještě někdo zájem --> pisni Soukromou zprávu.

To STEP a MifakM

Já jsem tohle vlákno založil, ale nějakou prostou editací asi název změnit nemůžu, co?

Pafka

2 Pafka

Bohuzel asi ne. Ja to uz skousel u nejakych mych vlaknech, ale nezjistil jsem jak.

2 everybody

Nazdar borci, cestovní horečka už začíná stoupat, takže další z všetečných dotazů pro ty, kteří už na Bakkanu byli. Jak je to tam s nákupama? Základní potraviny (zejména pečivo), případné chybějící rybářské potřeby, pohonné hmoty do lodí a aut apod.? Je to někde v dosahu a nebo na to raději nespoléhat? Pafka

Kdo kromě Béďi (o sobě už víme) překrývá náš pobyt na Bakkanu od 1. do 10.5.2010?

2 Pafka

Obchod (smíšené zboží) je cca 3 km od hlavních chat (v Oksvollu). Větší nákupní centrum  je v Bjugnu (cca 12 km).

Benzin do lodí ti Ben prinese az pod nos. Na pripadné naftě nebo na benzínu do auta se s ním dá domluvit.

2 MifakM

Díky za pozitivní zprávy. Už snad jen poslední dotaz. Kde a za kolik se tam dá na začátek května zařídit krásné a teplé jaro? :-))

Jedině u toho nejvyššího :D Modlit se, modlit se a zase se modlit...

Ale na tom všem je to to krásné, že vlastně nevíme co nás tam čeká. Třeba si tam jedeš pro životní rybu a vůbec o tom nevýš. Nebo naopak :DDD

2 MifakM

Jak se znám, Bé je správně. Ale i tak se těším jak malej harant na Ježíška :-D

Já si jedu do Norska hlavně odpočinout a vyčistit "zresetovat" mozek... Jeden sen jsem si splnil už minulou výpravu - mořskou kočku. Další sen metrovku si snad někdy taky splním :D

Jsem na tom stejně ... V současné reklamě Gambrinusu bych mohl klidně hrát taky (až na to, že kromě rybaření mám rád i ty ryby) :-)

To Duke: šlo by prosím toto vlákno přejmenovat na Bakkan Wahl 2010 ?

dík Step

Kluci, kdo jede na Bakkan. Ted s delam OBROVSKOU mapu. Bude zajem ?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!