Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 660)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Díky za upřesnění. Myslel jsem, že takhle v noci už by mohl být klid. No uvidíme – už se to blíží :-))) Ať se i nadále daří, Pafka

Ice
    Účastník
    (206 odpovědí)

To beda: Co to je za manévry? Loď č.7 je moje zamilovaná, došel benzín, nebo jste ztroskotali? Tak jsem nežral. Byla loď nějak poškozena? Benn vypadal ledově klině.

storm
    Účastník
    (104 odpovědí)

4 Beda: Super zpravodajství, je to pro mě večerníček na dobrou noc. Pokud začně foukat, tak klidně nadoď pár fotek z pařby na chatě. Už se nemohu dočkat, už jen za 61! Miluji takovou atmosféru.

jirka
    Člen
    (65 odpovědí)

Bédo, teď jsem přišel se stormem z hospody a fakt super ty tvoje foto reportáže, jen tak dál! Vláčíte nebo pilkrujete? Na jakých hloubkách jsou ryby?

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

to Ice:Zkušená posádka loď i číslo sedem při návratu natrefila na lehce potopené lano o síle 80mm které včerejší noční bouře 14m/s odněkud donesla a při manévru došlo k zavzdušnění nebo přechlastání motoru.Loď není poškozená a po servisu motoru bude zase ok.Ben byl opravdu v klidu a všichni jsme rádi že to kluci zvládli protože počasí bylo hodně špatné.

Ryby chytáme převážně na přívlač,ryby upřednostňují menší nástrahy. Chytá se v hloubkách 30-60max a ryby bývají nejčastěji nade dnem nebo v jedné třetině,rozhodující je nalezení ryb a sledování hloubky ve které jsou. Místa z úspěšného roku 2009 jsou takřka bez ryb.

Večeře kolínka:

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

bludné počasí na Bakkanu

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Zdravím po krátké odmlce všechny na Bakkanu a i ty, co už jsou doma. Dík za informace. Pěkně jste to tu rozjeli. Ještě aby Vám ty ryby šly. My to máme dnes za 17.  

Jarda Kovařík
    Účastník
    (45 odpovědí)

Chlapi jen pište,je to bomba,my přijíždíme 30.5,tak budem pokračovat.Hlavně že jdou už na přívlač a najely polaci.Užijte si to.

Jarda Kovařík
    Účastník
    (45 odpovědí)

Jan Svoboda
    Člen
    (3 odpovědí)

Zdravím všechny Bakkaňáky, moc se mi tenhle váš seriál líbí a jen tak dál. Na Bakkanu bych měl být od 10.-20.5. a chtěl bych v těchto podrobnostech pokračovat. Pro čtenáře je to ohromný zážitek i když tam nemůže být s vámy. Jak daleko vyjíždíte na moře? Dík za informace

popis

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Dnes se nám podařilo chytit několik slušných ryb včetně velkého množství všudypřítomných tresek jednoskvrnných. Jednoskvrnky jsou zde ve velkých hejnech a velikostech,pohybují se ve sloupci a berou  velmi spolehlivě. Polaky a kelery chytáme náhodně. Na moře jezdíme cca 6 až 10 km na Melstein se za tohoto proměnlivého počasí nikdo z nás neodváží.

Zdraví Dolní Lhota

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 660)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...