Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

na Bakkanu žádná parta ..??:-|

:-(webka furt seklá..:-|

Po aklimatizaci z norska jsem sestrihal to neco malo, co se mi podarilo zaznamenat. Je to z Linesoy - loviste Bakkanu. Neni toho moc - nejak jsem nestihal, ale aspon neco pro inspiraci pro ty kteri tam jsou, ci se tam prave chystaji a i pro ty co jsou prave na ceste, vid Kuliku a spol. :-P:-P. Preji vsem aspon takove pocasi jakym jsme byli v Norsku "pohosteni" my.

[yt=Tf5-e38kMug=yt]Tf5-e38kMug[/yt]

To Hyse : Pjekné Peťo. Tak tyto zlaté mršky mi na Soroyi chýbali...;-)

[citace]Hyse napsal:

Po aklimatizaci z norska jsem sestrihal to neco malo, co se mi podarilo zaznamenat. Je to z Linesoy - loviste Bakkanu. Neni toho moc - nejak jsem nestihal, ale aspon neco pro inspiraci pro ty kteri tam jsou, ci se tam prave chystaji a i pro ty co jsou prave na ceste, vid Kuliku a spol. . Preji vsem aspon takove pocasi jakym jsme byli v Norsku "pohosteni" my.

[/citace]

hezky zpíváš:-):-):-)

:-D hezký pokoukání...super...8-)

[citace]Hyse napsal:

Po aklimatizaci z norska jsem sestrihal to neco malo, co se mi podarilo zaznamenat. Je to z Linesoy - loviste Bakkanu. Neni toho moc - nejak jsem nestihal, ale aspon neco pro inspiraci pro ty kteri tam jsou, ci se tam prave chystaji a i pro ty co jsou prave na ceste, vid Kuliku a spol. . Preji vsem aspon takove pocasi jakym jsme byli v Norsku "pohosteni" my.

[/citace]

Bohuzel mam zase prazdny ramecek s krizkem.Poradte nekdo co s tim.Je chyba v pocitaci nebo na serveru?

V noci nam hlasili celkem slusne pocasi,tak jsem vyjel se Svedy okolo pulnoci.Namisto hlasene 5-ky vsak foukala min. sedmicka,tak jsme zustali za Zelenym ostrovem v zavetri,kde se dali nalapat aspon slusni dorsaci

Tak a je tady konec rybolovu na Bakkanu.Lodě předány,zaplacen benzín a pobyt a ráno balení a odjezd domů.

Foto z nočního rybolovu

Nad ranem/tady je to tezko rozeznat/ to Svedove zabalili i kdyz se vitr trochu utisil a odporouceli se do hajan.Ja jsem jeste objel Kodlovy lode ktere byly na mori jedine

Kluci bojovali statecne s vetrem i destem a vysledek se dostavil

Po pate hodine zacali brat polaci

Kluci jich na jedne lodi nalupali 15 ks nad 70 cm

Zitra nas ceka zase louceni s touto partou.Ale jedeme dale, uz tu mam dve lode ceskych zastupcu a vsechno stari Bakanaci

Zitra jeste pocasi pro kocku,ale pozitri se ma vyjasnit a vitr se ma zcela uklidnit.Uz by bylo nacase.Benn mi rikal,ze nekde vycetl,ze takove studene jaro tu nebylo od roku 1923

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!