Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Po aklimatizaci z norska jsem sestrihal to neco malo, co se mi podarilo zaznamenat. Je to z Linesoy - loviste Bakkanu. Neni toho moc - nejak jsem nestihal, ale aspon neco pro inspiraci pro ty kteri tam jsou, ci se tam prave chystaji a i pro ty co jsou prave na ceste, vid Kuliku a spol. :-P:-P. Preji vsem aspon takove pocasi jakym jsme byli v Norsku "pohosteni" my.
[yt=Tf5-e38kMug=yt]Tf5-e38kMug[/yt]
Odpovědět
To Hyse : Pjekné Peťo. Tak tyto zlaté mršky mi na Soroyi chýbali...;-)
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
Po aklimatizaci z norska jsem sestrihal to neco malo, co se mi podarilo zaznamenat. Je to z Linesoy - loviste Bakkanu. Neni toho moc - nejak jsem nestihal, ale aspon neco pro inspiraci pro ty kteri tam jsou, ci se tam prave chystaji a i pro ty co jsou prave na ceste, vid Kuliku a spol. . Preji vsem aspon takove pocasi jakym jsme byli v Norsku "pohosteni" my.
[/citace]
hezky zpíváš:-):-):-)
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
Po aklimatizaci z norska jsem sestrihal to neco malo, co se mi podarilo zaznamenat. Je to z Linesoy - loviste Bakkanu. Neni toho moc - nejak jsem nestihal, ale aspon neco pro inspiraci pro ty kteri tam jsou, ci se tam prave chystaji a i pro ty co jsou prave na ceste, vid Kuliku a spol. . Preji vsem aspon takove pocasi jakym jsme byli v Norsku "pohosteni" my.
[/citace]
Bohuzel mam zase prazdny ramecek s krizkem.Poradte nekdo co s tim.Je chyba v pocitaci nebo na serveru?
Odpovědět
V noci nam hlasili celkem slusne pocasi,tak jsem vyjel se Svedy okolo pulnoci.Namisto hlasene 5-ky vsak foukala min. sedmicka,tak jsme zustali za Zelenym ostrovem v zavetri,kde se dali nalapat aspon slusni dorsaci
Odpovědět
Tak a je tady konec rybolovu na Bakkanu.Lodě předány,zaplacen benzín a pobyt a ráno balení a odjezd domů.
Foto z nočního rybolovu
Odpovědět
Nad ranem/tady je to tezko rozeznat/ to Svedove zabalili i kdyz se vitr trochu utisil a odporouceli se do hajan.Ja jsem jeste objel Kodlovy lode ktere byly na mori jedine
Odpovědět
Zitra nas ceka zase louceni s touto partou.Ale jedeme dale, uz tu mam dve lode ceskych zastupcu a vsechno stari Bakanaci
Odpovědět
Zitra jeste pocasi pro kocku,ale pozitri se ma vyjasnit a vitr se ma zcela uklidnit.Uz by bylo nacase.Benn mi rikal,ze nekde vycetl,ze takove studene jaro tu nebylo od roku 1923
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...