Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Po aklimatizaci z norska jsem sestrihal to neco malo, co se mi podarilo zaznamenat. Je to z Linesoy - loviste Bakkanu. Neni toho moc - nejak jsem nestihal, ale aspon neco pro inspiraci pro ty kteri tam jsou, ci se tam prave chystaji a i pro ty co jsou prave na ceste, vid Kuliku a spol. :-P:-P. Preji vsem aspon takove pocasi jakym jsme byli v Norsku "pohosteni" my.
[yt=Tf5-e38kMug=yt]Tf5-e38kMug[/yt]
Odpovědět
To Hyse : Pjekné Peťo. Tak tyto zlaté mršky mi na Soroyi chýbali...;-)
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
Po aklimatizaci z norska jsem sestrihal to neco malo, co se mi podarilo zaznamenat. Je to z Linesoy - loviste Bakkanu. Neni toho moc - nejak jsem nestihal, ale aspon neco pro inspiraci pro ty kteri tam jsou, ci se tam prave chystaji a i pro ty co jsou prave na ceste, vid Kuliku a spol. . Preji vsem aspon takove pocasi jakym jsme byli v Norsku "pohosteni" my.
[/citace]
hezky zpíváš:-):-):-)
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
Po aklimatizaci z norska jsem sestrihal to neco malo, co se mi podarilo zaznamenat. Je to z Linesoy - loviste Bakkanu. Neni toho moc - nejak jsem nestihal, ale aspon neco pro inspiraci pro ty kteri tam jsou, ci se tam prave chystaji a i pro ty co jsou prave na ceste, vid Kuliku a spol. . Preji vsem aspon takove pocasi jakym jsme byli v Norsku "pohosteni" my.
[/citace]
Bohuzel mam zase prazdny ramecek s krizkem.Poradte nekdo co s tim.Je chyba v pocitaci nebo na serveru?
Odpovědět
V noci nam hlasili celkem slusne pocasi,tak jsem vyjel se Svedy okolo pulnoci.Namisto hlasene 5-ky vsak foukala min. sedmicka,tak jsme zustali za Zelenym ostrovem v zavetri,kde se dali nalapat aspon slusni dorsaci
Odpovědět
Tak a je tady konec rybolovu na Bakkanu.Lodě předány,zaplacen benzín a pobyt a ráno balení a odjezd domů.
Foto z nočního rybolovu
Odpovědět
Nad ranem/tady je to tezko rozeznat/ to Svedove zabalili i kdyz se vitr trochu utisil a odporouceli se do hajan.Ja jsem jeste objel Kodlovy lode ktere byly na mori jedine
Odpovědět
Zitra nas ceka zase louceni s touto partou.Ale jedeme dale, uz tu mam dve lode ceskych zastupcu a vsechno stari Bakanaci
Odpovědět
Zitra jeste pocasi pro kocku,ale pozitri se ma vyjasnit a vitr se ma zcela uklidnit.Uz by bylo nacase.Benn mi rikal,ze nekde vycetl,ze takove studene jaro tu nebylo od roku 1923
Odpovědět