Hasvik, NO
temperature icon -3°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Po petovi Jurankovi tu mame zase super vlackare a znacne decimuji pocty polaku v Asenu a okoli:-D:-D

Pres obed si na Melsteinu v chaticce udelali pauzu na obed a zapili lahvinkou sampusu.Tedy tak bych si predstavoval dovolenou v Norsku I ja

Dneska me prijely 3 party Svedu a po asi petihodinovem vyjezdu jedna z nich privezla jen jednu rybu

A ta ryba mela 135cm a neco pres 25 kg

Zitra bude zase pomerne pekne pocasi,tak se zase teste na Rokerovy a Zbynovy zpravy.Pokud bude co,tak pridam I ja svoji trosku do mlyna.Zitra se mi uz snad podari dokoncit parkovani lodi a dalsi uloha,kterou jsem si dal bude splnena

Ahoj ,po delší odmlce pár fotek z noci a druhého dne 8-):-D dneska ráno jsem měl krizi a myslel jsem ,že nevstanu :-|.Moc nespíme a jsme pořad na moři :-).Každý den je nachytáno pár beden ,ale já vše do 90cm max ,je to ale krásná dřina :-D:-P:-|:-).Včera jsme dvakrát dobývali Melstein ,ale marně ,vítr ,vlny ,že jsme se dvě lodě chvilkama neviděli :-|8-O .Podle předpovědi mělo mírně foukat :-D:-)

Zbyňkova trofej ,KELER 115cm :-|:-D

Včerejší zbrojení ;-)8-)

Pár správných chlapů :-)Večeře :-P

Mňamka :-P:-)

Na kamuflovaná tma 8-O:-D

[citace]Roker napsal:

Ahoj ,po delší odmlce pár fotek z noci a druhého dne dneska ráno jsem měl krizi a myslel jsem ,že nevstanu .Moc nespíme a jsme pořad na moři .Každý den je nachytáno pár beden ,ale já vše do 90cm max ,je to ale krásná dřina .Včera jsme dvakrát dobývali Melstein ,ale marně ,vítr ,vlny ,že jsme se dvě lodě chvilkama neviděli .Podle předpovědi mělo mírně foukat [/citace]

Ahoj pardálové, jen tak dál a tu únavu znám, jen tak dál..8-)8-)

Pokud jsou takové vlny, jak jste nám před pár lety Kvernem razili cestu a my za Váma na plastové lodi jeli do přístavu, tak to bude asi mazec.

Užívejte pardálové...

Nezapomenutelné foto a výšlap...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!