Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Naše loď vyrazila s rokerama na Melstein. Na jihovýchodní straně byly jen menší obecňačky a proto jsme zamířili na severní stranu. Jako první jsme chytli brosmy, potom najeli menší kelírci a pak to přišlo.
Odpovědět
Mezi kelery se občas pro zpestření chytil nějaký okouník
Odpovědět
No a nakonec se zadařilo i mě. Není to sice osobní rekord, ale co se týká bojovnosti byla to nejbojovnější ryba co jsem v Norsku měl na prutu. Záběr přišel zcela nečekaně. Chystal jsem si návazec, pilkrovací prut v držáku. Zapnul jsem navíjení a v devatenácti metrech přišeel obrovský záběr. Špička prutu se okamžitě ohnul až k vodě. Nemohl jsem prut z držáku ani vytáhnout. Ryba si i přes silně dotáhlou brzdu bez jakékoli přestávky odjíždí do třicetišesti metrů. Po nádherném souboji je na lodi torpédo 110cm 12,5kg
Odpovědět
Skoda,ze tu Rokeri nemuzou zustat aspon mesic.To bych mel veget a zpravy jen tak fici.Jsou to drapaci a na vode vydrzi dlouhe hodiny.
Ja jen doplnim,ze plzenaci byli dnes taky na Melsteinu a na zacatku se chytilo par peknych dorsu
Odpovědět
Dnes se vsak venovali hlavne polakum a tech pres 80 cm meli plny stul
Odpovědět