Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
[citace]Hyse napsal:
Dnes jsme chteli vyrazit na 6 tou ale dost prselo, tak jsme se dostali na vodu az kolem 8 me. Bylo zatazeno a predpoved hlasila ze do 13 te by to melo jit. A polaci byli pri chuti
[/citace]
Gratulace a ted mi muzes ty souradnice poslat ty:-D:-D
U nas od rana nejen prselo,ale I dost foukalo,takze na vodu nevyjel nikdo.Zitra mam vice odjezdu a v nedeli zase prijezdy,takze na vodu se nedostanu.Ale pocasi se vrati do normalu tedy bude pekne a doufam,ze aspon jedna parta nadela parady dost
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
Konečně tě chlape poznávám 8-) Ať to láme klacky.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Gratulace a ted mi muzes ty souradnice poslat ty
U nas od rana nejen prselo,ale I dost foukalo,takze na vodu nevyjel nikdo.Zitra mam vice odjezdu a v nedeli zase prijezdy,takze na vodu se nedostanu.Ale pocasi se vrati do normalu tedy bude pekne a doufam,ze aspon jedna parta nadela parady dost[/citace]
To je dost zajimavy protoze na Linesoy bylo vcera rano jak se rika klid pred bouri. idealni drift 1 - 2km/hod. a i dost teplo takze jsem musel shodit Imaxe jak jsem se potil. Ale prislo to kolem 13 00 a to byla pekna cina. Jinak jak si psal tak to chce vyjizdet na hrany a plotynky smerem do ousnu jak to jde z hloubky. Vypada to ze sem zacina najizdet nova sorta polaku coz muze byt pro nastupivsi rybare potesujici informace. Dnes chceme vyjetna 6 tou do cca 14 00, tak uvidime zatim to vypada slibne.
Odpovědět
[citace]halibutak napsal:
Konečně tě chlape poznávám Ať to láme klacky.[/citace]
S tim pranim si uz prisel pozde. Mladej mej polaka na gafu uz v lodi ale z toho gafu mu spadnul a jak mel vztycenej prut jako kdyby videl nakou krasnou zenskou, tak vahou ty ryby co mu spadla ulomil spicku. :-E:-E
Odpovědět
Ahoj žížaláři,pěkní polaci.Určitě najdete i ty velké.Myslím,že mají těsně před třením,protože z nich po ulovení tekly jikry.
Odpovědět
Ahoj kluci, zdravíme z cesty na Bakkan. Právě jsme přejeli hranice do Švédska. Cesta u nás zatím bez komplikaci a druhá posádka Rokerů jako již tradičně s přátelským zastavením u Německé policie ( i policajti v Německu chtějí z něčeho žit)
Odpovědět
Dnes pohodová rybačka. Opět se nám povedlo pár pěkných ryb. Z těch největších polak 85cm a obecná 111cm a 10kg. Spoustu ryb vráceny vodě jinak větší kusy ponechány méně úspěšným lodím. Již jezdím na Bakkan 13 let a musím říct že letošní rok se opravdu vydařil. Každý den co jsme se dostali na vodu přivezeno spoustu velkých ryb. Škoda jen že jsme se netrefili do kelerů.
Odpovědět
Musim jen souhlasit s jindras.t. Dnesni rano vypadalo impozantne 8-)
Odpovědět
Na prvnim miste kde jsme meli vcera uspechy se podarilo chytit jen same male jedince a tak se prmistujeme na dalsi vytipovanou plotynku.
Odpovědět
Po najeti na hranu plotny (v prumeru mela cca 60m) prichazeji prvni razantni zabery a vsichni tri mame na prute polaky 70-80 cm. Takto se to opakuje cca 8 driftu
Odpovědět
Nasadil jsem zbran hromadneho niceni ,jak jiz psal dedo 145 a to v barve Black sapphire a Bullfrog..
Odpovědět