Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

A na zaver sushi po bakkansky.Tedy urcite je to z nasi zahradky:-D

Dnes jsme chteli vyrazit na 6 tou ale dost prselo, tak jsme se dostali na vodu az kolem 8 me. Bylo zatazeno a predpoved hlasila ze do 13 te by to melo jit. A polaci byli pri chuti.

Chytali jsme na hrane otevreneho more na ploskach 10m - okolo pak do 30 ti metru.

Vsadil jem na svou nejmilejsi Mag II, Black Sapphire, jig 28g

Az mi z toho zacinalo byt horko.

A brali a brali....

Pak se zacal zvedat vitr a zacala docela china tak hura domu. Pekne jsme zmokli a i vodni trist nas pekne zmacela, ale dojeli jsme v poradku a ted se susime... Odchod do filetarny!!

Tak do toho a pul je hotovo.

Ahoj Žížaláři konečně tě vidím s rybou v náruči:-) ať se daří.

Ale dnešní fotka z 14:27 tak tu už jsi posílal 25.5. v 11:51 :-E

To zok : Zdar Milane , ale si mu dal. :-D

to dub: musím ho trochu poškádlit, chytal jsem s ním na lodi a vím že to umí. Hledám ale vaše lovecké zprávy.

To zok : Keby sem neco chytil , to víš že už to tady bylo. :-) Nejak sa nevím chytit. Zatím dve malé placky a jedna mi ukázala prdel asi tri m pod loďou ( dobrá)

:-(

[citace]zok napsal:

Ahoj Žížaláři konečně tě vidím s rybou v náruči ať se daří.

Ale dnešní fotka z 14:27 tak tu už jsi posílal 25.5. v 11:51 [/citace]

mas recht sahnul jsem vedle, ale aspon jsem vyzkousel jestli davas pozor :-D:-D voni sou si podobny jako vejce vejci

No, uz je vyfiletovano a ted jsem nariz sashimi z polaka podavane s Teryaki omackou, tak jsem zvedavej - este jsem to nejed...:-|

Sashimi uz je ve me. Musim rict ze je to moc dobra zalezitost. Pak jsem si dal jeste Hyse na prirodno a ta taky nema chybu ;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.