Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
A na zaver sushi po bakkansky.Tedy urcite je to z nasi zahradky:-D
Odpovědět
Dnes jsme chteli vyrazit na 6 tou ale dost prselo, tak jsme se dostali na vodu az kolem 8 me. Bylo zatazeno a predpoved hlasila ze do 13 te by to melo jit. A polaci byli pri chuti.
Odpovědět
Chytali jsme na hrane otevreneho more na ploskach 10m - okolo pak do 30 ti metru.
Odpovědět
Vsadil jem na svou nejmilejsi Mag II, Black Sapphire, jig 28g
Odpovědět
Pak se zacal zvedat vitr a zacala docela china tak hura domu. Pekne jsme zmokli a i vodni trist nas pekne zmacela, ale dojeli jsme v poradku a ted se susime... Odchod do filetarny!!
Odpovědět
Ahoj Žížaláři konečně tě vidím s rybou v náruči:-) ať se daří.
Ale dnešní fotka z 14:27 tak tu už jsi posílal 25.5. v 11:51 :-E
Odpovědět
to dub: musím ho trochu poškádlit, chytal jsem s ním na lodi a vím že to umí. Hledám ale vaše lovecké zprávy.
Odpovědět
To zok : Keby sem neco chytil , to víš že už to tady bylo. :-) Nejak sa nevím chytit. Zatím dve malé placky a jedna mi ukázala prdel asi tri m pod loďou ( dobrá)
:-(
Odpovědět
[citace]zok napsal:
Ahoj Žížaláři konečně tě vidím s rybou v náruči ať se daří.
Ale dnešní fotka z 14:27 tak tu už jsi posílal 25.5. v 11:51 [/citace]
mas recht sahnul jsem vedle, ale aspon jsem vyzkousel jestli davas pozor :-D:-D voni sou si podobny jako vejce vejci
Odpovědět
No, uz je vyfiletovano a ted jsem nariz sashimi z polaka podavane s Teryaki omackou, tak jsem zvedavej - este jsem to nejed...:-|
Odpovědět
Sashimi uz je ve me. Musim rict ze je to moc dobra zalezitost. Pak jsem si dal jeste Hyse na prirodno a ta taky nema chybu ;-)
Odpovědět