Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Az nam bylo lito,ze slunicko uz zapada

A na zaver neco z nasi zahradky.Nocni halik dava krasnou tecku za dnesnim nadhernym dnem

Zitra se nam ma trochu rozfoukat tak uvidime jak se predpoved naplni

Dedo, gratulace, krásné ryby i fotografie. Díky.:-)

Čau dedo super super alebo pekná sila tak si si aj konečne zafiletoval.

[citace]dedo145 napsal:

Uzival jsem si to vice jak hodinu a bedna byla plna.Nakonec jsem se prece dostal pod hejno a vysledkem byla treska 127 cm a 17 kg.Diky Sime za tvuj dar ,fantasticky proutek od Daiwy,ktery jsem poprve pouzil,protoze na mem starem prutu nevydrzelo koncove ocko.Treska byla chycena za ocas a umite si predstavit ten boj od zacatku az do konce

[/citace]

Krasná ryba, plně vystihující profesionála.

:-) vida, jaké krásné ryby jsou na Bakkanu,dedo je umí vymáknout..!8-)8-)

pro dedo145:

Dovedl by jsi,prosím,popsat to místo směr Husoya.Za tři týdny budeme v sousedství (Bjugn)a taková informace by se hodila.

:-):-) Petr je jako vždy jednička....Kam přijede tam se daří !!!!8-O

Fotka odstraněna. S daným tématem nijak nesouvisela. Prosím o vkládáni fotek k tématu z důvodu rychlosti načítání diskuze. Pokud je člověk v zahraničí na mobilním, či pomalém připojení, tak mu teče krev ze zubů, když musí načítat fotky absolutně mimo dané téma. Děkuji za pochopení. Duke.

[citace]masar napsal:

pro dedo145:

Dovedl by jsi,prosím,popsat to místo směr Husoya.Za tři týdny budeme v sousedství (Bjugn)a taková informace by se hodila.[/citace]

Az tu budes ozvi se poslu ti souradnice,ale do te doby to muze byt uplne jinde.Musi se hledat hejna a tech je tu celkem narozdil od Titranu dost./to myslim velke kelery/

Tak jak dnes bylo.?? Už se filetuje..?:-P

:-)tak jestli byl už někdo na mníčkách za mostem..?8-)

Dnes foukala poctiva sedmicka a jen nekolik odvazlivcu vyjelo aspon do Valerssundskeho fjordu aby se doma nenudili.Vlny se vzhledem ke smeru vetru netvorily,ale s kazdym metrem se zrychloval drift.Ale ti co doma neoddychovali se na vode nenudili.Zaberu od dorsiku 40-70 cm bylo dost

[citace]dedo145 napsal:

Uzival jsem si to vice jak hodinu a bedna byla plna.Nakonec jsem se prece dostal pod hejno a vysledkem byla treska 127 cm a 17 kg.Diky Sime za tvuj dar ,fantasticky proutek od Daiwy,ktery jsem poprve pouzil,protoze na mem starem prutu nevydrzelo koncove ocko.Treska byla chycena za ocas a umite si predstavit ten boj od zacatku az do konce

[/citace]Dědo krásná ryba velká gratulace hezké foto díky

Vzhledem na to ze vetsina pritomnych lovcu jsou zaryti pilkraci,tak se nedal predpokladat nejaky extra ulovek.Aspon nekterym jsem pujcil pruty a ejhle ,ono se jim to zalibilo.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.