Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
A na zaver neco z nasi zahradky.Nocni halik dava krasnou tecku za dnesnim nadhernym dnem
Odpovědět
Zitra se nam ma trochu rozfoukat tak uvidime jak se predpoved naplni
Odpovědět
Čau dedo super super alebo pekná sila tak si si aj konečne zafiletoval.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Uzival jsem si to vice jak hodinu a bedna byla plna.Nakonec jsem se prece dostal pod hejno a vysledkem byla treska 127 cm a 17 kg.Diky Sime za tvuj dar ,fantasticky proutek od Daiwy,ktery jsem poprve pouzil,protoze na mem starem prutu nevydrzelo koncove ocko.Treska byla chycena za ocas a umite si predstavit ten boj od zacatku az do konce
[/citace]
Krasná ryba, plně vystihující profesionála.
Odpovědět
:-) vida, jaké krásné ryby jsou na Bakkanu,dedo je umí vymáknout..!8-)8-)
Odpovědět
pro dedo145:
Dovedl by jsi,prosím,popsat to místo směr Husoya.Za tři týdny budeme v sousedství (Bjugn)a taková informace by se hodila.
Odpovědět
:-):-) Petr je jako vždy jednička....Kam přijede tam se daří !!!!8-O
Fotka odstraněna. S daným tématem nijak nesouvisela. Prosím o vkládáni fotek k tématu z důvodu rychlosti načítání diskuze. Pokud je člověk v zahraničí na mobilním, či pomalém připojení, tak mu teče krev ze zubů, když musí načítat fotky absolutně mimo dané téma. Děkuji za pochopení. Duke.
Odpovědět
[citace]masar napsal:
pro dedo145:
Dovedl by jsi,prosím,popsat to místo směr Husoya.Za tři týdny budeme v sousedství (Bjugn)a taková informace by se hodila.[/citace]
Az tu budes ozvi se poslu ti souradnice,ale do te doby to muze byt uplne jinde.Musi se hledat hejna a tech je tu celkem narozdil od Titranu dost./to myslim velke kelery/
Odpovědět
Dnes foukala poctiva sedmicka a jen nekolik odvazlivcu vyjelo aspon do Valerssundskeho fjordu aby se doma nenudili.Vlny se vzhledem ke smeru vetru netvorily,ale s kazdym metrem se zrychloval drift.Ale ti co doma neoddychovali se na vode nenudili.Zaberu od dorsiku 40-70 cm bylo dost
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Uzival jsem si to vice jak hodinu a bedna byla plna.Nakonec jsem se prece dostal pod hejno a vysledkem byla treska 127 cm a 17 kg.Diky Sime za tvuj dar ,fantasticky proutek od Daiwy,ktery jsem poprve pouzil,protoze na mem starem prutu nevydrzelo koncove ocko.Treska byla chycena za ocas a umite si predstavit ten boj od zacatku az do konce
[/citace]Dědo krásná ryba velká gratulace hezké foto díky
Odpovědět
Vzhledem na to ze vetsina pritomnych lovcu jsou zaryti pilkraci,tak se nedal predpokladat nejaky extra ulovek.Aspon nekterym jsem pujcil pruty a ejhle ,ono se jim to zalibilo.
Odpovědět