Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 2,625)
  • Autor
    Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Neboj Dědku, jsem ještě tady. Všichni už spí, ale já kvůli tobě a všem nedočkavým na info z Jostelenu, ještě bdím. Za 3 hoďky je budíček a další výprava na moře. Dnes to bylo jen na chvilku, ale celkem jsme se pobavili. Moře nám dalo zabrat, ale jsme zpět v celku.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

A ještě bych zapoměl, tady je moje nová láska, se kterou teď trávím skoro všechen čas.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Naki napsal:

Neboj Dědku, jsem ještě tady. Všichni už spí, ale já kvůli tobě a všem nedočkavým na info z Jostelenu, ještě bdím. Za 3 hoďky je budíček a další výprava na moře. Dnes to bylo jen na chvilku, ale celkem jsme se pobavili. Moře nám dalo zabrat, ale jsme zpět v celku.

Jojo s Dorsakem to mate tezky.ALe uz se dejte do poradnejch ryb a vykaslete se na ty rudokozce.Vim ze je to lakave,ale Pandionovi se musi splnit moje prani k narodkam.V kolika metrech chytil toho kelera nebylo to v 90 ti?Ale to by jsme meli probrat na vasem vlakne

:-D:-D

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

dedo145 napsal:

Konecne jsou tu I zlati polaci a nejen sedivaci z hlubin

Pěkně chlapáku, už ať jim dáváme taky za uši 😎

Jindřich Tischer
    Člen
    (141 odpovědí)

To jsou dobré zprávy . Ve čtvrtek vyrážíme a v sobotu jsme tam jak na koni.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Naki napsal:

Vidím Doršáku že jsi všude na všech vláknech podivné nech tam něco na srpen

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Dnes byl nadherny den a slibena 3-4 ka me inspirovala k prozkoumani mistnich mniku.Konecne mam uz temer vsechno hotove a system zavedeny,takze pomalu se muzu venovat i rybam.Vyjel jsem asi o pul desate a nasi lovci se snazili okolo majaku

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Byl jsem na lodi sam a pridala se ke me jen jedna nemecka posadka.Vyjel jsem smerem na Husoyu,ale za slibene trojky se nahle stala 5=ka a to uz na mnicky nebylo.Tak jsem zkusil pilkrovat a nasel jsem si peknou hranu z 30m do 110m.Zaber nedal na sebe dlouho cekat

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Trefil jsem do cerneho a kelery braly jak o zivot.Ani pri jednom nahozeni jsem pilkr nedostal na dno

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Hned prvniho jsem si vyfotil,ale pak bylo tolik zaberu,ze jsem chtel vyuzit situace a co nejvice si zachytat.Takze ty vetsi/3ks mely nad metr/ jsem uz potom nefotil

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Uzival jsem si to vice jak hodinu a bedna byla plna.Nakonec jsem se prece dostal pod hejno a vysledkem byla treska 127 cm a 17 kg.Diky Sime za tvuj dar ,fantasticky proutek od Daiwy,ktery jsem poprve pouzil,protoze na mem starem prutu nevydrzelo koncove ocko.Treska byla chycena za ocas a umite si predstavit ten boj od zacatku az do konce

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Nemecka posadka se ke me rychle priblizila kdyz videli ze taham jednu rybu za druhou a toto jsou jejich nejjj kusy.Treska 111 cm a 11kg

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

…a treska 123cm a 16kg

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Myslel jsem uz na zaslouzeny vecerni oddych,ale slovenska squadra nahodila ze by jeste vyjeli na vodu,tak jsem neodolal.Ale to uz ryby byly napapane a tak jsme se hlavne kochali

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (3572 odpovědí)

Po kratke nehlasene lokalni bource se nam oteviraly tyto nadherne pohledy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 2,625)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...