Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Neboj Dědku, jsem ještě tady. Všichni už spí, ale já kvůli tobě a všem nedočkavým na info z Jostelenu, ještě bdím. Za 3 hoďky je budíček a další výprava na moře. Dnes to bylo jen na chvilku, ale celkem jsme se pobavili. Moře nám dalo zabrat, ale jsme zpět v celku.

A ještě bych zapoměl, tady je moje nová láska, se kterou teď trávím skoro všechen čas.

[citace]Naki napsal:

Neboj Dědku, jsem ještě tady. Všichni už spí, ale já kvůli tobě a všem nedočkavým na info z Jostelenu, ještě bdím. Za 3 hoďky je budíček a další výprava na moře. Dnes to bylo jen na chvilku, ale celkem jsme se pobavili. Moře nám dalo zabrat, ale jsme zpět v celku.

Jojo s Dorsakem to mate tezky.ALe uz se dejte do poradnejch ryb a vykaslete se na ty rudokozce.Vim ze je to lakave,ale Pandionovi se musi splnit moje prani k narodkam.V kolika metrech chytil toho kelera nebylo to v 90 ti?Ale to by jsme meli probrat na vasem vlakne

[/citace]:-D:-D

[citace]dedo145 napsal:

Konecne jsou tu I zlati polaci a nejen sedivaci z hlubin[/citace]

Pěkně chlapáku, už ať jim dáváme taky za uši 8-)

To jsou dobré zprávy . Ve čtvrtek vyrážíme a v sobotu jsme tam jak na koni.

[citace]Naki napsal:

Vidím Doršáku že jsi všude na všech vláknech podivné nech tam něco na srpen

[/citace]

Dnes byl nadherny den a slibena 3-4 ka me inspirovala k prozkoumani mistnich mniku.Konecne mam uz temer vsechno hotove a system zavedeny,takze pomalu se muzu venovat i rybam.Vyjel jsem asi o pul desate a nasi lovci se snazili okolo majaku

Byl jsem na lodi sam a pridala se ke me jen jedna nemecka posadka.Vyjel jsem smerem na Husoyu,ale za slibene trojky se nahle stala 5=ka a to uz na mnicky nebylo.Tak jsem zkusil pilkrovat a nasel jsem si peknou hranu z 30m do 110m.Zaber nedal na sebe dlouho cekat

Trefil jsem do cerneho a kelery braly jak o zivot.Ani pri jednom nahozeni jsem pilkr nedostal na dno

Hned prvniho jsem si vyfotil,ale pak bylo tolik zaberu,ze jsem chtel vyuzit situace a co nejvice si zachytat.Takze ty vetsi/3ks mely nad metr/ jsem uz potom nefotil

Uzival jsem si to vice jak hodinu a bedna byla plna.Nakonec jsem se prece dostal pod hejno a vysledkem byla treska 127 cm a 17 kg.Diky Sime za tvuj dar ,fantasticky proutek od Daiwy,ktery jsem poprve pouzil,protoze na mem starem prutu nevydrzelo koncove ocko.Treska byla chycena za ocas a umite si predstavit ten boj od zacatku az do konce

Nemecka posadka se ke me rychle priblizila kdyz videli ze taham jednu rybu za druhou a toto jsou jejich nejjj kusy.Treska 111 cm a 11kg

...a treska 123cm a 16kg

Myslel jsem uz na zaslouzeny vecerni oddych,ale slovenska squadra nahodila ze by jeste vyjeli na vodu,tak jsem neodolal.Ale to uz ryby byly napapane a tak jsme se hlavne kochali

Po kratke nehlasene lokalni bource se nam oteviraly tyto nadherne pohledy

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.