Hasvik, NO
temperature icon -4°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

A toto je pro dnesek vse a pokracovani leteckeho dne zitra

Poranu se jeste dalo na chvilku vyjet,tak jsem vzal nemeckou posadku na pollaky.Nez jsme vsak prijeli na prvni polakoviste,tak se zdvihnul vitr a oceanske vlny podporovane severovychodnim vetrem se staly pro Nemce konecnou.Ja jsem jeste preskakal vlnobiti a byla velka skoda,ze moji spolujezdci to vzdali.Na kazdem driftu byl krasny zaber od polaka

Behem tri driftu jsem mel 4 polaky v konzumni velikosti od 70 do 80 cm

Byla to trosku extremni rybarina,ale ryby braly,takze nejake houpani mi nevadilo

Dnes jsme se rozloucili s rodinnym vyletem a dostal jsem ten nejkrasnejsi darek.Za tohle se fakt vyplati pracovat.Dve sestricky ve veku 6 a 10 roku mi pripravily tohle prekvapeni a musim rict,ze mi skoro slzicka ukapla

Petře, je radost se dívat na Tvoje fotky a číst Tvé reporty. Díky a přeji Ti více tak upřímných a milých klientů, jako byly ty sestřičky.:-)

[citace]dedo145 napsal:

Behem tri driftu jsem mel 4 polaky v konzumni velikosti od 70 do 80 cm[/citace]

Koukam, ze jim smakuje Brush hog, ktera barva je uspesnejsi Alabama viz foto nebo kousou i do tmavsich. Na tu alabamu mi brali od 15m hloubeji. Na tmave jiz kolem 10 metru ... Jo a s cervenou barvou jigu by to melo byt taky o stupeň jeste lepsi

[citace]dedo145 napsal:

Dnes jsme se rozloucili s rodinnym vyletem a dostal jsem ten nejkrasnejsi darek.Za tohle se fakt vyplati pracovat.Dve sestricky ve veku 6 a 10 roku mi pripravily tohle prekvapeni a musim rict,ze mi skoro slzicka ukapla[/citace]

Dedo 145

To že si tě na Titranu nevážili, využili jiní, kteří si váží Tvých zkušeností a hlavně přístupu k lidem, kteří při i vyčerpávající práci tohoto nedovedou dosáhnout. Vážím si Tě jako kamaráda a mořského vlka, který nenechá nikoho v nesnázích tak i Sima, který Tě napasoval do kempu, kde JSI CHYBĚL. Sleduji to a máš hodně navrch na Bakanu jak v zázemí, tak v možnostech, jak lidem, kteří hodlají utratit peníze se nesetkají s odpovědí,,Teď nemůžu, bohužel, mám jinou práci ,, Sleduje Tě i Bondová a máš veliký palec nahoru. A dopis, který ti napsali už jen děti, je důkazem toho, že tady je něco dobře, že něco dobře děláš a že to vidí i ty nejmenší. A všichni víme že děti říkají věci tak, jak si myslí. Bylo to od nich gesto, kterému není co říci.

David a Radka

to dedo145:Moc krásné fotky máš z toho padáku alespoň to člověk vidí

z ptačí perspektivy a ne z google mapy :-D:-D:-D

Pokracovani letecke produkce

Bennovo hospodarstvi po ceske invazi

Je to krasa

Navod rychle prepravy na Bakkan

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!