Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Ja jsem mel bednu uz davno plnou,tak jsem nasadil Roybaita a vzdalil se od nich asi 300m na hranu ze 60 do 200m.Prvni zaber prisel hned po nahozeni,ale uspechal jsem to a po chvili silneho odporu se mi dorsak vypnul a Roybait jsem vytahnul s hackem zapichnutym ve hrbetu gumove rybicky.Vratil jsem se na hranu a druhy zaber prisel skoro okamzite.Tentokrat jsem rybu nechal chvilku pohrat s nastrahou a zasekl jsem az pri silnem tahu
Odpovědět
Dorsak mimoradne dobre bojoval skoro celou dobu pri zdolavani.Uz se konecne dostavaji do kondice.
Odpovědět
Byl krasne vybarveny a telo uz bylo silne .Uz to nejsou ty uzovky,ktere nekladou zadny odpor.Nameril jsem mu 108 cm .Byl mensi jako ten vcerejsi,ale o hodne bojovnejsi.
Mezitim volali nemecti kolegove,ze uz konci,protoze maji plne bedny.Kdybych nebyl po probdele noci tak unaveny,jeste bych aspon jednoho zkusil,ale odvolani mi prislo vhod a vsichni jsme se v super nalade a pohode vratili do pristavu.Dnes asi pujdu drive spat,tak jsem zpravu podal v nezvyklem case.Jeste dodelam jatra ,vypisu predpoved a prilivy a jdu zalehnout.
Odpovědět
Rodinky byly dnes jen na rozlouceni s vodou,protoze bedny uz maji naplneny.Chlapi vyuzili krasny den a rozbalili padaky.Zitra bude uprseny a ufoukany den,tak snad budu mit cas zpracovat desitky krasnych fotek z uplne jineho pohledu.Mate se na co tesit
Odpovědět
Radost z prvni velke tredky v zivote vzdycky zustane dlouho v pameti[yt=bJO9LVhlhhs=yt]bJO9LVhlhhs[/yt]
Odpovědět
Vypada to,ze pocasi nam jeste 3 hodinky vydrzi tak frcime poskadlit dorsaky a polaky.Doufam,ze to dopadne aspon tak dobre jako vcera
Odpovědět
Krasný fotky, jako z Jadranu. Co makrely? Jsou najeté? Dají se při cíleném lovu nachytat?
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Krasný fotky, jako z Jadranu. Co makrely? Jsou najeté? Dají se při cíleném lovu nachytat?[/citace] :-) vždyť už je tam kluci chytali...ale asi jenom náhodně..:-|;-)
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Krasný fotky, jako z Jadranu. Co makrely? Jsou najeté? Dají se při cíleném lovu nachytat?[/citace]
Na lodi je zatim nikdo nechyta.Ani neni proc,protoze ve vedlejsim fjordu se za spatneho pocasi, jako bude treba zitra,se da za 4 hodinky nachytat cela bedna
Odpovědět
Myslím, že toto video udělá radost všem, kteří na sever teprve vyrazí. Kulik už určitě připravuje věci na salát z makrel. Další norci, aby již chystali otop do udíren. Dedo 145 má cit pro akčnost a aktuálnost dodávaných příspěvků.
Odpovědět
Jo makrely to je radost:-D taky sem jich chytl pět najednou...pak mi to v lodi zamotaly a to jsem je chtěl nakopat do prd...:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
I Full House, plný dům, se šesti makrelami se dá v pohodě zvládnout.
Nesmíš je položit do lodě, ale odháčkovat ve visu!
Odpovědět
Ted slibena parada .Takto se startovalo a Benn ridil dopravu.Novy zakon zni: Padaky maji prednost zprava
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...