Hasvik, NO
temperature icon -3°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

Myslim,ze to byl super vydareny den I kdyz keleri troche zklamali.O to vice jsme privezli dorsu.

Dalsi fotky dodam zitra,protoze prave vyjizdim do Orkangeru na slibenou kavu s Dorsakem a jeho spolecniky

Po prijezdu z Orkangeru jsem naladil predpoved a nejak se mi to nelibi.Mame jeste asi 3 hodinky na rybareni a pak to zacne foukat.O zitrku ani nemluvim.Proste hnus velebnosti

:-)ale jo,něco přivezete,ty se vyznáš..:-D

To počasí stojí letos fakt za prd. :-?:-?

:-)ve filetárně pohyb, sluníčko..8-)

[citace]dedo145 napsal:

Ja jsem zase vyuzil elektriku a nechal lovce natahovat kelery.Na hrane se vzdycky objevi nejaky ten okounik[/citace] Dědo jak vidím máš smlouvu s Poseidonem protože ty ryby jsou nádherné,gratulace a jen tak dál.

Vecer, jeste nez jsem vyjel za Dorsakem do Orkangeru ,Benn videl,ze melu s cigaretami z posledniho a tak se zamyslel a pochvili mi prinesl ze skladu karton.Prohlasil,ze on je nekurak a stejne jsou to nejake podfuky s arabskym napisem

Navrat z Orkangeru byl ponekud slozitejsi,protoze v sobotu jede prvni trajekt az v 8,00 a tak jsem asi 4 hodinky pokuroval u pristavu.Po navratu do kempu se zrovna vraceli Nemci z vody a smutne hlasili,ze maji jen 3 male tresky.Mrknul jsem na updatovane pocasi a zjistil,ze mame jeste asi 3 hodinky casu nez zacne foukat.Vzal jsem to supem na Storflua,dofajic,ze keleri od vcerejska vyhladli

Samostatna jednotka na aluboutu zacala uradovat hned od zacatku

Pocinal si docela sikovne a bylo se na co divat

Druha nemecka lod trochu dele cekala na zabery,protoze jejich vybava 200g pilkry nebyla zrovna vhodna na 120m hloubku ve ktere se keleri pohybovali

Ale kdyz zjistili,ze opravdu maji na svych navijaccich tolik snury,ze se do exponovane hloubky dostanou ,tak se rozjeli naplno

Ja jsem pri hledani spravne hloubky svych 8 kousku vytahnul

Keleri po vcerejsim utlumu byli poradne hladni

Kluci nemecki bagrovali o sto sest

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!