Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Myslim,ze to byl super vydareny den I kdyz keleri troche zklamali.O to vice jsme privezli dorsu.
Dalsi fotky dodam zitra,protoze prave vyjizdim do Orkangeru na slibenou kavu s Dorsakem a jeho spolecniky
Odpovědět
Po prijezdu z Orkangeru jsem naladil predpoved a nejak se mi to nelibi.Mame jeste asi 3 hodinky na rybareni a pak to zacne foukat.O zitrku ani nemluvim.Proste hnus velebnosti
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Ja jsem zase vyuzil elektriku a nechal lovce natahovat kelery.Na hrane se vzdycky objevi nejaky ten okounik[/citace] Dědo jak vidím máš smlouvu s Poseidonem protože ty ryby jsou nádherné,gratulace a jen tak dál.
Odpovědět
Vecer, jeste nez jsem vyjel za Dorsakem do Orkangeru ,Benn videl,ze melu s cigaretami z posledniho a tak se zamyslel a pochvili mi prinesl ze skladu karton.Prohlasil,ze on je nekurak a stejne jsou to nejake podfuky s arabskym napisem
Odpovědět
Navrat z Orkangeru byl ponekud slozitejsi,protoze v sobotu jede prvni trajekt az v 8,00 a tak jsem asi 4 hodinky pokuroval u pristavu.Po navratu do kempu se zrovna vraceli Nemci z vody a smutne hlasili,ze maji jen 3 male tresky.Mrknul jsem na updatovane pocasi a zjistil,ze mame jeste asi 3 hodinky casu nez zacne foukat.Vzal jsem to supem na Storflua,dofajic,ze keleri od vcerejska vyhladli
Odpovědět
Druha nemecka lod trochu dele cekala na zabery,protoze jejich vybava 200g pilkry nebyla zrovna vhodna na 120m hloubku ve ktere se keleri pohybovali
Odpovědět
Ale kdyz zjistili,ze opravdu maji na svych navijaccich tolik snury,ze se do exponovane hloubky dostanou ,tak se rozjeli naplno
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...