Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
No tak to je paráda! To se těším ještě víc... aspoň nevyjdu z tempa a udržím formu i tam! :-D Video jsem viděl a máme se opravdu na co těšit, koukám. Jen mi tam zavolej nějaký kočky, neboť po těch já letos prahnu 8-O
Odpovědět
[citace]mikefo napsal:
No tak to je paráda! To se těším ještě víc... aspoň nevyjdu z tempa a udržím formu i tam! Video jsem viděl a máme se opravdu na co těšit, koukám. Jen mi tam zavolej nějaký kočky, neboť po těch já letos prahnu [/citace]
Nooo jestli myslis Norsky kocky,tak tedy zadna slava a jestli myslis Morsky kocky,tak je to jen na tobe:-D:-D
Odpovědět
Za chvili vyjizdime do sestky,protoze proti predpovedi je tu nejaky skluz.Ale verim,ze za chvilku se vitr zklidni na hlasenou ctyrku.TAk hrrr na ne
Odpovědět
Rano jsme museli trosku pockat,protoze prselo a vitr se stale nechtel uklidnit.Ale v 9,00 jsme vyjeli a myslel jsem si,ze nachytame bedny keleru a na obed budeme doma.Prvni drift -nula,druhy drift jeden kelirek
Odpovědět
Dalsi drifty bez zaberu,tak jsem posunul vsechny lode dal a zkouseli jsme hrany na Asenleyi.Byla to dobra volba.Na hranach byly miliony kelirku a pod nimi takoveto metrovky
Odpovědět
Projeli jsme nekolik ploten a postupne jsme se dostali az pod Melstein.Pocasi se dostalo na uroven Chorvatska a drift byl temer nulovy
Odpovědět
Protoze se voda vubec nehybala,tak jsem najizdel na melciny kde se dalo vlacit a zkouseli jsme polaky
Odpovědět
Nastesti na Melsteinskych melcinach I pri temer nulovem driftu se dalo neco nachytat
Odpovědět
Nachytali jsme bednu dorsu a polaku I bez driftu a protoze jsem klukum slibil,ze privezeme bedny dve,tak jsme se na zpatecni ceste zastavili znovu na Storflua a byl to napad za milion
Odpovědět
Zitra se s novacky z Prahy a okoli budeme loucit,ale verim,ze po ulovcich,kterych tu za tech par dni dosahli,se z nich stanou pravi Norci.
Odpovědět
Dědo, pěkná opalovačka. Jak řešíš norské předpisy o zachranych prostředcích? :-P
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Dědo, pěkná opalovačka. Jak řešíš norské předpisy o zachranych prostředcích? [/citace]
Myslim,ze mam dostatecny prirozeny air bag:-D:-D
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...