Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan 2015

Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D

Odpovědět

No tak to je paráda! To se těším ještě víc... aspoň nevyjdu z tempa a udržím formu i tam! :-D Video jsem viděl a máme se opravdu na co těšit, koukám. Jen mi tam zavolej nějaký kočky, neboť po těch já letos prahnu 8-O

[citace]mikefo napsal:

No tak to je paráda! To se těším ještě víc... aspoň nevyjdu z tempa a udržím formu i tam! Video jsem viděl a máme se opravdu na co těšit, koukám. Jen mi tam zavolej nějaký kočky, neboť po těch já letos prahnu [/citace]

Nooo jestli myslis Norsky kocky,tak tedy zadna slava a jestli myslis Morsky kocky,tak je to jen na tobe:-D:-D

Za chvili vyjizdime do sestky,protoze proti predpovedi je tu nejaky skluz.Ale verim,ze za chvilku se vitr zklidni na hlasenou ctyrku.TAk hrrr na ne

Rano jsme museli trosku pockat,protoze prselo a vitr se stale nechtel uklidnit.Ale v 9,00 jsme vyjeli a myslel jsem si,ze nachytame bedny keleru a na obed budeme doma.Prvni drift -nula,druhy drift jeden kelirek

Dalsi drifty bez zaberu,tak jsem posunul vsechny lode dal a zkouseli jsme hrany na Asenleyi.Byla to dobra volba.Na hranach byly miliony kelirku a pod nimi takoveto metrovky

Projeli jsme nekolik ploten a postupne jsme se dostali az pod Melstein.Pocasi se dostalo na uroven Chorvatska a drift byl temer nulovy

Protoze se voda vubec nehybala,tak jsem najizdel na melciny kde se dalo vlacit a zkouseli jsme polaky

Nastesti na Melsteinskych melcinach I pri temer nulovem driftu se dalo neco nachytat

Takze polaci lovili I v uplnem bezvetri a byla to parada

Nachytali jsme bednu dorsu a polaku I bez driftu a protoze jsem klukum slibil,ze privezeme bedny dve,tak jsme se na zpatecni ceste zastavili znovu na Storflua a byl to napad za milion

Za tri drifty jsme nachytali druhou bednu do plna

Nektere kousky staly urcite za to

Zitra se s novacky z Prahy a okoli budeme loucit,ale verim,ze po ulovcich,kterych tu za tech par dni dosahli,se z nich stanou pravi Norci.

Dědo, pěkná opalovačka. Jak řešíš norské předpisy o zachranych prostředcích? :-P

[citace]PEN napsal:

Dědo, pěkná opalovačka. Jak řešíš norské předpisy o zachranych prostředcích? [/citace]

Myslim,ze mam dostatecny prirozeny air bag:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!