Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Tak chlapi,norci,kdo už má na příští rok zamluvenej Bakkan..?:-P my máme Ambasade 11.4-21.4 :-D
Diky Cendo za aktivitu,ale ja se musim aspon na chvilku vratit k rybarine.
Nase novacky a vcerejsi nocni lovce ten zazitek tak vycerpal,ze dnesni den odpocivali.Ja jsem pripravil k provozu dalsi lod a vymenil nejakou tu vrtuli.Na vodu dnes vyjeli jen posledni Svedove,kteri tu jeste zustali.Konecne zmensili nastrahy a povenovali se I jine rybe nez halibut.Zmena jim prospela a tu je vysledek
Odpovědět
Odpoledne se nam tu dost rozfoukalo,takze I oddychnuti rybari se radsi setrili na zitra,kdy ma byt dobre pocasi.Nasinci nechteli do 6-ky vetru vyjet na 5m lodich,ale tento norsky tatinek nevahal vzit sve cca dvoj a trojrocni deti na projizdku:-(
Nastesti jej pri vyjezdu
ze zakryteho pristavu vratila prvni vlna a dale stesti nepokousel
Odpovědět
Rano me ceka vyjezd s Nemci a myslim,ze se pridaji I nasi .Takze uvidime jak nam vydrzi pocasi,protoze ted oproti predpovedi fouka asi o 3m silnejsi vitr
Odpovědět
[citace]respirtep napsal:
Peťo,co je to za loď vedle té 13.tky..??[/citace]
To je Silver Viking vyzbrojeny Yamahou 60 HP.Pouzivame jej na vylety,na tahani vodnich lyzaru a pod.Na ryby to moc neni,i kdyz uz jsem na nem s ruskymi manzely rybaril.
Odpovědět
Dle dohody byli nemecti dedousci presne v pul devate pripraveni a vyrazil jsem s nimi na jejich prvni opravdovy rybolov
Odpovědět
Nez jsme se poradne usadili na lodich tak hned na prvni nahozeni mi prisla tato 98-ka
Odpovědět
Ja jsem uz ani po prvnim driftu s sesti kelery v bedne nechytal.Potom mne napadlo zavesit na udici misto pilkru a paprik Roybaita.Na moje prekvapeni po chvilce visel na Roybaitu tento nestastnik
Odpovědět
A kdyz na druhe nahozeni sezral navnadu kelirek,tak jsem uz jen fotil a delal Nemcum videa
Odpovědět
Kluci nemecky byli nadmiru spokojeni.Hned po prijezdu objednali u Bena 25 clenny zajezd.
Odpovědět
Odpoledne jsem ponatiral lode,kter mame momentalne na suchu a vecer mi to nedalo,tak jsem si vyjel jeste zavlacit.
Odpovědět
Zitra pohoda a hlasena 2-3ka.Vypada to na ranni vyjezd na Melsteinen.
Takze rychle do postele at si aspon troche oddychnu
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...