Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Zdeňku, jsem rád, že jste byli tak úspěšní. Já vyrážím na AVEROY opět za6 dní a už se moc těším, neboť minulý termín byl dost špatný na počasí i ryby a tak doufám, že si to nyní vynahradím.
Ahoj,
závidím ti a to jsem se sotva vrátil. Myslím, že pokud vám dovolí počasí tak teď si to vynahradíš. Kdyby jsi chtěl nějaké nové tipy tak rád prozradím.
Přeju vám hlavně počasí, zbytek už zařídíš sám.
Odpovědět
Díky Zdeňku, snad to bude tentokrát lepší. Už se móóóc těším.
Nové typy se vždy hodí i když jsem jednomu rybáři zkopíroval svou mapu se záznamy, tak se moc divil, že mu ji poskytnu. Odpověděl jsem, že v těch místech jsem byl úspěšný, ale podruhé ne a to proto, že tam musíš být za stejných podmínek a to je ještě otázka, jak dopadneš.
Odpovědět
Nikde jsem na Averoy zatím nezahlédl na fotce štikáče. Ani Milan nepíše že by se nějaký chytil. Kde jsi k tomu Kulíku přišel že se objevili?
Odpovědět
2Kulda: Ani nevím, asi to bylo mé přání a vidíš, pomohlo to. :D
Odpovědět
Správce Milan volal, že začínají jít makrely. Jsou větší velikosti oproti loňsku. Ty první bývají většinou vždy větší . Loni to s tou velikostí šlo i když jich nebylo tolik. Předloni bylo umění nachytat větší.
Odpovědět
To Zdeneko: Zdendo,koukám,že se dařilo a hlavně se konečně povedlo počasí. Jedeme na Averoy s dětmi v srpnu,tak mi poradíš nějakého fleka:-).
Odpovědět
Takové štěstí já nemám, ale mám to za 3 dny a už se moc těším.
Gratuluji ke krásnému "vytahování" nástrahy. Prostě kdo umí, tak je to vždy fajn. :D
Odpovědět
Tak Milane, tomu bych rozuměl.
Už je to jen za 2 dni a jedééém!
Doufám, že bude počasí přijatelné a vyrazíme na mníky a zkusíme i ty štikáče. :D
Odpovědět
Ahoj Kuliku, počasí jsem zařídil. Ryb je dost můžeš vyzkoušet štikozubce, polacky i halibuty. Myslim si že ale stejně pujdeš po salátových kelerech.😀😀.Hlavně aby bylo co pít!!
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...