Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Ve středu jsme si už od rána silného větru a pořádných vln takže i poslední lodě byli v přístavu do 14 hodiny. Podobné počasí nás čekalo i dnes po obědě takže se výjezdy zkrátily jen do poledne, přesto jsme dnes nachytali slušné ryby a filetovali jsme až do půl čtvrté. Moje nevětší ryby dnes byli polaci 83 a 85 cm, ale v kempu se chytil i polak 93 cm. Proběhl zde i jeden neúspěšný tří hodinový boj s halibutem.
Odpovědět
Krásné ryby blahopřeji a jen tak dál. Také přeji lepší počasí.
Kde probíhal boj s halibutem?
Odpovědět
Já jsem toho svědkem nebyl, ale bylo to při prvním nahození, krátce po proplutí mělčin při výjezdu z přístaviště na hloubce 20-30m.
Odpovědět
Konečně jsem pochopil pojem "salátový keler". A to přímo v rybím salátě. Kulíku, udělal jsi ho super!!!
Odpovědět
Nejen rybou živ je člověk...
Kdyby foukalo, dá se grilovat cokoliv :-)
Odpovědět
To Kulík: Při lovu makrel na peříčka přišlo nečekané překvapení. Měl jsem tam kelírka a když jsem ho vytahoval, zaútočila na něj velká obecňačka a chytila se o volné návazce. K ní přistoupila regulérně na pilkříka ještě další :-)
Ta větší měla 92 a druhá 89cm!!! Na prut 50-190g celkem pěkný boj.
Odpovědět
Haló haló!!!
To nikdo není na Averoy??? Nebo nedovolí počasí vyjet? Písněte, jak se daří nebo nedaří ;-)
Odpovědět
Adame, máš pravdu na Averoy nikdo není, ale za 8 dní už tam jedeme a určitě budeme psát reporty.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...