Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Není náhodou někdo v okolí Averoe, vyjíždíme 14.5., tak každá informace drahá.
Děkuji.
Ještě, že tam kluci jste. Jinak bysme fotku kulíka nikdy neviděli, za to vám patří dík. Jak hluboko jsou ti štikouni?
Odpovědět
Je to první fotka, na které vidím Kulíka s rybou. 😂
Jsem zvědav kolik fotek uvidíme pana Doškáře s rybou?? :-)
Odpovědět
Honzáku, polib si víš co. Já na rozdíl od vás to nemám jako zábavu, ale jako práci. A nezlob mě.
Odpovědět
Honzáku, polib si víš co. Já na rozdíl od vás to nemám jako zábavu, ale jako práci. A nezlob mě.
pevně věřím, že tě s rybou uvidím 😜🐟🐟. Neboj dají mě dohromady a já tě vezmu na ryby🎣🎣
Odpovědět
Kulík na kaprech![]()
No to se dějou na severu věci. Skalní vláčkař s pilkrákem a elektrikou...... Ráno se podívám znovu, jestli se mně to jen nezdá :-) Tak ať se daří i s roxorem a akumulátorem, Honzo!
Odpovědět
Asi Vás zklamu, ale není to má první fotka s rybou.
Petře, nezdá. Štikáče jsem vozil bimotorem,
Michale, byli v hloubce, aspoň tam, kde jsme je lovili od cca 60 m do 95 m.
Dnes byl úspěšný Adam a to již od rána při lovu makrel na mníky, ale on se pochlubí sám a ani Radek se synem nezaostávali, jen já jsem měl den !blbec. Utrhl jsem toho moc a moc, narovnala se mi karabinka v souboji s asi slušným polakem a následně další mi to utrhl a taky mi pří sundavání ryb z háčků jedna ryba zasekla háček do palce a musel jsem to vytrhnout kleštěma.
Jinak jsme jeli na mníky, ale byli na dovolené a doma byli jen žabáci. Nachytali se polaci, nádherní doršové, makrely, keleří, žabáci, jednoskvrnka a úhoříci.
Dnes má foukat a tak pojedeme jen na makrely na gril a na nákup a večer se budeme věnovat grilování a vínku.
Odpovědět
Vám má foukat jen dnes, ale já koukám, že pro nás to v příštím turnusu po dvou dnech rozchytání nějak rychle to chytání skončí, doufám že dny ve druhém týdnu budou lepší
Odpovědět
"Dnes má foukat a tak pojedeme jen na makrely na gril a na nákup a večer se budeme věnovat grilování a vínku."
To jsou věci, to jsou věci. Jsou vyčerpaní, chtějí odpočívat a svedou to na vítr. Předpověď pro okolí majáku slibuje dnes do 13 hodin 2 m/s a do 17 h nejvýš 5 m/s . Za takovou předpověď bys při předchozích návštěvách Kuliku vyskakoval radostí. Ale úplně to chápu, nejen prací živ je člověk a při předpovědi, kterou stále máte, byste se ke grilování vůbec nedostali. Dobrý nákup a dobrou chuť.
Odpovědět
Ahoj Járo , posílám ti foto dědy jak jsem ti slíbil ze včerejšího lovu na vláčku do 20 m hloubek . Největší z tresek měla 110 cm a polaku kolem 90 cm . Mám tě od dědy pozdravovat :-) ani ostatní party nezůstali pozadu a nachytali krásné štikozubce .
Odpovědět
2 kloboukatej: máš pravdu, že si potřebují ti mladí odpočinout. Skončili jsme s prací po 2 hodině ranní a pak ještě jsem je přemluvit na par sklenek vínka a tak na spaní došlo až po 3 hod. Počasí nám opravdu přeje. Asi mi chce Poseidon vynahradit ta 2 minulá trápení. Děkujeme za přání.
Odpovědět
Tak jsme konečně vyspaní a odpočatí! :-)
S Kulíkem je to těžké, páč Kulík nikdy nespí :-D
Dneska, jak již bylo napsáno, tak na ryby nejedeme, jen si chytit pár makrel na gril.
Makrel je tady opravdu hodně a kdo chce a snaží se, tak má plnou bednu za chvíli :-) Jen je zapotřebí stále popojíždět a hledat je. Jsou tady hejna makrelek 15cm, 30cm, ale i 45cm.
My si během chvíle nachytali také pár na uzení.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...