Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

Ne ne, budeme severněji, Linesoy - Vagen, http://betisbaits.eu/Norsko-ubytovani-Linesoy-V%C3%A5gan, pořád tu naší ideální lokalitu hledáme a navíc mám rád změnu. Teď dokonce sháníme třetího, kolega nám vypadl, tak už jsme v podstatě smířený, že jedeme ve dvou.

Aktualne z Atlanterhavsveien Sjostuer Averoy

Ahoj Kulik, dufam, že sa mi už konečne podarilo dostať sa na stranku, ak maš kontakt, poprosim ťa spoj sa

S milanom spravcom nech sa mi ozve, alebo mi pošli, mail do kempu, zaťial dakujem,

Z pozdravom štefan, len ešte neviem dostať na stranku senior slovaka.

Tak  čau.

Nazdar Štefane, předal jsem Tvoji žádost. Měj se. :D

Ahoj už jsem na internetu v Averoy, všechny zdravím.Připravujeme pro Vás kemp na novou sezonu.

Nazdar Milane, nejde kamera a tak Vás nemůžeme zkontrolovat. :D

Byli jste už i na vodě? Pokud ano, tak co jste chytili , v jaké hloubce a kde?

Musím se přiznat, že sbaleno mám už od loňského roku a několikrát i zkontrolováno a doplněno a nemůžu se už dočkat prvního nahození. Měj se a přeji Tobě a i všem nám nedočkavcům v letošní sezóně hodně krásných ryb a zážitků, rozumné počasí a pohodu. :D

Sláva, už funguje kamera v kempu Averoy Fishing na AVEROY. :D

Milane, vidím, že už jsou na vodě lodě, ale nevidím tu novou loď ?

Také jsem z obrazu nepoznal zda už je provedeno rozšíření příjezdové cesty.

Byl čas vyjet na vodu a zkusit něco ulovit?

Kuliku na stránkách cestovky si klikni vpravo dole na Facebook, jsou tam nové fotky včetně stavby cesty a foto nové lodě.

Kouknu se, díky.

Tak jsem se na Facebook nepodíval, neboť nejsem příznivcem takovýchto serverů a přihlašovat se nechci, ale vidím, že se staví grilovací domeček, což je perfektní a musím sehnat nějaké recepty na grilování polaků, makrel a dalších rybiček, aby mi nechybělo nějaké koření nebo něco jiného.

Pro nás zarputilé nepříznivce  Facebooku a pod by bylo krásné kdyby tyto fotky byli i zde.

Grilovací domek je zkolaudovaný a oslavou  otevřený. Už plánuju, co budeme grilovat. Dnes to máme za 23. Norská horečka stoupá. Doufám, že nám Milan objedná lepší počasí než to, co tam mají teď.

Tak to musím také promyslet co na gril. Ryby to určitě, ale co ještě a už máš nějaký nápad?

Chystám se na Averoy v červnu, na co to tam nejvíce bere? Mám si brát i pikrovací prut, nebo stačí vláčák?

To záleží na tom co je Tvojí cílovou rybou, jaké ryby hodláš lovit. Vzhledem k tomu, že se zde v dosahu cca 5 km dají lovit všechny druhy ryb, tak to cenu má.

Lovit , se dá na gumy, pilkry, maso, streamry apod. Chce to vyzkoušet.

Hlavně polaci do 30m, a když se povede nějaká obecná, tak se zlobit nebudu. Je nějaká barva, která v létě hodně funguje? Musím kupovat zoomy, nebo to bere i na twistery?

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!