Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 537)
  • Autor
    Lucky38
    Účastník
    (62 odpovědí)

To Preparator:ja jedu na Atlanter podruhe,ale byl jsem tam naposled 2012,tak sam jsem zvedavy,co noveho!Kluci mi tu nejake fleky poradili,tak to urco po konzultaci s Mortenem pojedem zkusit,odjizdime tam v patek rano

tojekonec
    Účastník
    (90 odpovědí)

To Preparator: Jedeš do nejhezčího a nejlepšího kempu v Norsku… A hlavně na Averoy… 😉 Mortenův kemp je předurčení úspěchu, nejbližší okolí je plné ryb a nebudeš mít velkou nouzi je hledat. Morten ti poradí kam na ně, jdi se určitě podívat na velkou mapu do filetárny, tam jsou označovány TOP místa. Vyzkoušejte místa na otevřeném moři, až vyjedeš z fjordu pod velkým mostem, zajeď na plotny za větším majákem doleva, uvidíš to – jeď tak, abys měl maják po levé ruce, za ním je pak zelená “pastelka” a za ní hned ty plotny s kopci, tam je jistota velkých polaků a tresek. Potom jednoznačně nejlepší lokalita na celé Averoy – Kleppen. To je kapitola sama o sobě, velké ryby, dojezd s Mortenovými kvaerny cca 25 minut, pak mělčiny u skal před Kleppenem, ve fjordu před mostem na díře jakoby vpravo, to uvidíš na mapě i GPS na lodi. Prostě budeš chytat všude dobře a v blízkém okolí. Morten ti fakt dobře poradí a jeho servis je perfektní a rodinně přátelský, takže si to užiješ. Skoro závidím, že máte Norsko ještě před sebou (i Lucky), my už letos máme odjeto, ale už teď se k Mortenovi těšíme na příští rok, dneska je to za pouhých 334… 😄😄 Ať se daří!

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Láďo, lépe než Kamil bych to nenapsal a on to tam opravdu zná. Jen potvrdím, že se zde ryby chytají už kousek od mola a to okolo každého kopce, ostrova, na chaluhových pláních a v každém ďolíku , či příboji a zlomu. Už se moc těším na Tvoje reporty a na závěrečnou zprávu celé akce. Držím palce.

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Ahoj všem, Děkuju moc za info, snad to dobře dopadne a nachytám z půlky tak pěkné ryby jako tam chytáte Vy. Určitě sem hodím nějakou fotečku a koment. Aktuálně jsem se vrátil z 21dní dovolené v Norsku a brzy nahraju fotky. Ještě jednou Děkuju a kdyby jste cokoliv potřebovali, písněte SZ. Díky Láďa

Petra
    Účastník
    (14 odpovědí)

Dnešní ráno

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Ano, krásný každodenní pohled na maják. Koukám, že už dodělali lešení. Už abych tam už opět byl.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To už zase není nikdo na AVEROY?

kvlada
    Účastník
    (71 odpovědí)

za 16

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

To víš Kulíku že ano a máme tu pěkně plno , jen nebyl čas dopisovat neboť ryby berou a jsou pěkně velké a počasí nám také přálo , dnes je vítr ale zítra to bude ok . Opět za trojnožkou a majákem jsou krásní štikouni největší zatím měl 111 cm prostě nádhera , pozadu nezůstali ani mníci a největší byl nad majákem 160 cm . Já na ně vyjel na nové místo a během asi 2 hod lovu se podařilo pěkných 13 ks od 1 m , k tomu na tom místě halibut 94 cm a pěkná obecná do 90 cm vše hloubka 85 m vedle yt . Steinen zhruba dál o 500 m jak sis kdysi poznačil na mapách . Také i hosté měli dalšího halibuta a to u trojnožky 108 cm asi 90 m hloubky . Včera nad majákem se podařila na vláčku hostům treska tmavá 107 cm foto na naších stránkách f k nahlédnutí , můžeš nakouknout . Honzík Pecina ten by se vyřádil zase na polacích u st Kraka a opět jsem tam byl prvně , měli 80 cm plus a ti ještě větší vše trhali , neměl jsem lanko . Na makrely dá se říct že skoro nikdo nejezdí když tu mají veliký štikouny  🙂 pár foto 🙂

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ještě pár foto Kuldo 🙂

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

A tak dále  🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane,díky za report. Jsou to nádherné úlovky, gratulace všem a už se těším na Hitru od 22.8.2016 a na Vás a Averoy od 27.8.2016.

U Vás bude bezva parta v čele se Štefanem a jeho kamarády, Jigin, Míra, Ondra a samozřejmě Ty, bude to suprový závěr letošní sezóny a to nejen na moři, ale i u grilu v kruhu přátel a kamarádů. Určitě probereme i přípravu a plány na rok 2017. Já už mám s kolegy jasný 3 termíny u Vás na AVEROY v roce 2017. 😀

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

A dnešní ranní lov a k tomu zatím největší štikáč 116 cm Kulíku 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Krásní štikáči. Už se na ně těším. Gratulace lovcům.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Kamarád Čenda mě SZ  vtipně upozornil, že budu asi muset odložit odjezd na Averoy. Napsal jsem, že na Averoy pojedu 27.8.2016 a to jsem ještě na Hitře a na Averoy jedu až 27.9.2016 a tak mu děkuji za upozornění na moji chybu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 537)

Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...