Hasvik, NO
temperature icon 13°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

AVEROY 2016

Zdravím všechny milovníky AVEROY!

Tak jsem trochu zmaten, nejprve jsem si myslel, že alfa verze je ta na kterou jsem byl zvyklý a neměl jsem s ní žádné problémy, ale že je s ní něco v nepořádku a Duke na tom pracuje. Když to, ale trvalo již dost dlouho, tak jsem se s nechutí dal do studia té Beta verze.8-)

Zatím jsem se nedostal k tomu proč došlo k inovaci, ale jsem už starší člověk a tak mi to jde pomalu a těžko.:mrgreen:

Obživl jsem, když se mi podařilo najít mé oblíbené vlákno AVEROY, kam se vypravím za 94 dní s Honzou Pecinou a už se nemůžeme dočkat až zase pozlobíme polaky a to i mušákem a letos mám krásný nový  a tím to půjde jedna báseň. :mrgreen:

Opět jsem byl zklamán a smuten, když jsem svůj příspěvek nenašel na 1. místě, ale opět v archívu a tak mi došlo, že je to asi tím co tu psal Duke a tak jsem založil nové vlákno a nyní jsem zvědav, kdo nyní vyhraje, zda já a nebo opět ten STROJ.:oops:

Odpovědět

TO Kloboukatej - díky moc za souřadnice, už jsem to našel.. pěkná lokalita.....

Ahojte ,

chtěl jsem to zařadit do tématu volný pokec, ale pokaždé  co se tam připojím mi spadne  přihlášení, vím že tento dotaz tu už někdy byl , ale neumím ho nikde najít , nemůžete někdo změřit průměr trubky co lemuje většinu lodí pro upevnění držáku na prut ?

Díky

D

Ahoj, většina zábradlí má průměr 26mm.

Ahoj Kulíku , to víš byl jsem včera a v pondělí s kluky na moři jenom vláčet poláky a byla to prostě paráda , ty fotky se štikouny mi všechny ještě neposlali .

Ahoj Kuldo , ty máš rád ty mníky že ? Tento má 109 cm a 15,5 kg a opět kousek od břehu u červený tyče :-)

Milane, krásné úlovky, gratulace lovcům a už se těším na Hitru a pak na závěr letošní sezóny k Vám na Averoy.

Pěkný rybky a hlavně štikáčí.Jo,toho jsem taky ještě nechytil:-) Tak snad to koncem září na Averoy prolomím:-).A ještě otázka-ten mník opravdu 15,5 kg?

diky moc michale.

Ahoj kuci,je tu nejak mrtvo,pristi patek razime na Atlanterhavsveien,tak doufam,ze sem pak hodim par fotek na oziveni

Ahoj, to nikdo nejezdí k Mortenovi na Atlanterhavsveien? Taky bych rád viděl nějaké aktuální foto.

Purdey: pristi sobotu rano mame u Mortena nastup,uz nemuzu dospat;-)

Tak jsem byl na rybách v ČR, 5dní a těšil jsem se na reporty z Averoy a ono nic. Jako by tam nikdo nebyl, protože ryby tam jsou vždy.

Ahoj všem, chtěl bych Vás poprosit. 31.7. odjíždím na Averoy  http://www.atlanterhavsveien.org/ a protože tam jedu poprvé,hledám někoho kdo by mě podal meší info ohledně ryb a pod, klidně na SZ. Děkuju Láďa

Ahoj všem, chtěl bych Vás poprosit. 31.7. odjíždím na Averoy http://www.atlanterhavsveien.org/ a protože tam jedu poprvé,hledám někoho kdo by mě podal meší info ohledně ryb a pod, klidně na SZ. Děkuju Láďa

Ryby jsou v mori 😀😀😀😀😀

Ahoj všem, chtěl bych Vás poprosit. 31.7. odjíždím na Averoy http://www.atlanterhavsveien.org/ a protože tam jedu poprvé,hledám někoho kdo by mě podal meší info ohledně ryb a pod, klidně na SZ. Děkuju Láďa

Ryby jsou v mori 😀😀😀😀😀

• Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.