Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 537)
  • Autor
    Jan-Tadeas
    Účastník
    (47 odpovědí)

TO Kloboukatej – díky moc za souřadnice, už jsem to našel.. pěkná lokalita…..

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahojte ,

chtěl jsem to zařadit do tématu volný pokec, ale pokaždé  co se tam připojím mi spadne  přihlášení, vím že tento dotaz tu už někdy byl , ale neumím ho nikde najít , nemůžete někdo změřit průměr trubky co lemuje většinu lodí pro upevnění držáku na prut ?

Díky

D

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ahoj, většina zábradlí má průměr 26mm.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Kulíku , to víš byl jsem včera a v pondělí s kluky na moři jenom vláčet poláky a byla to prostě paráda , ty fotky se štikouny mi všechny ještě neposlali .

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Kuldo , ty máš rád ty mníky že ? Tento má 109 cm a 15,5 kg a opět kousek od břehu u červený tyče 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, krásné úlovky, gratulace lovcům a už se těším na Hitru a pak na závěr letošní sezóny k Vám na Averoy.

zizi1
    Účastník
    (21 odpovědí)

Pěkný rybky a hlavně štikáčí.Jo,toho jsem taky ještě nechytil:-) Tak snad to koncem září na Averoy prolomím:-).A ještě otázka-ten mník opravdu 15,5 kg?

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

diky moc michale.

Lucky38
    Účastník
    (62 odpovědí)

Ahoj kuci,je tu nejak mrtvo,pristi patek razime na Atlanterhavsveien,tak doufam,ze sem pak hodim par fotek na oziveni

purdey
    Účastník
    (8 odpovědí)

Ahoj, to nikdo nejezdí k Mortenovi na Atlanterhavsveien? Taky bych rád viděl nějaké aktuální foto.

Lucky38
    Účastník
    (62 odpovědí)

Purdey: pristi sobotu rano mame u Mortena nastup,uz nemuzu dospat;-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak jsem byl na rybách v ČR, 5dní a těšil jsem se na reporty z Averoy a ono nic. Jako by tam nikdo nebyl, protože ryby tam jsou vždy.

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Ahoj všem, chtěl bych Vás poprosit. 31.7. odjíždím na Averoy  http://www.atlanterhavsveien.org/ a protože tam jedu poprvé,hledám někoho kdo by mě podal meší info ohledně ryb a pod, klidně na SZ. Děkuju Láďa

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ahoj všem, chtěl bych Vás poprosit. 31.7. odjíždím na Averoy http://www.atlanterhavsveien.org/ a protože tam jedu poprvé,hledám někoho kdo by mě podal meší info ohledně ryb a pod, klidně na SZ. Děkuju Láďa

Ryby jsou v mori 😀😀😀😀😀

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ahoj všem, chtěl bych Vás poprosit. 31.7. odjíždím na Averoy http://www.atlanterhavsveien.org/ a protože tam jedu poprvé,hledám někoho kdo by mě podal meší info ohledně ryb a pod, klidně na SZ. Děkuju Láďa

Ryby jsou v mori 😀😀😀😀😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 537)

Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...