Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 537)
  • Autor
    Lucky38
    Účastník
    (62 odpovědí)

Rad bych se ale zeptal-mam 400 metru bile snury Huprovky,nemuzu se nikde dopidit,jestli je treba vhodna do slane vody??Nemate s tim nekdo nejakou zkusenost?Jestli si ji mam namotat na multik nebo radsi koupit neco jineho

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Koboukatej , štikáči tu jsou a pěkně velcí a to víš že se také dočkáš . Počasí je fajn jen včera foukalo a dnes podle předpovědi 4 m,s a to víš že jsou už na moři . Také tu je už plno pěkně velkejch makrel ale ty nikdo neloví neboť raději chytají ty velké ryby . Pozdravuj ostatní .

purdey
    Účastník
    (8 odpovědí)

Zdravím pánové, jestli se můžu zeptat, kde chytáte ty štikáče?

kloboukatej
    Účastník
    (202 odpovědí)

Štikozubčí žně jsme vloni v srpnu měli kolem trojnožky t.j.tak kilometr západně od majáku Hestkjaer. Milan letos o místě nemluví, tak přepokládám, že to bude zas tam, nejvíc na hloubkách 60 – 80 m.

Velké ryby jsou velké ryby, ale doma s uzenými slavím největší úspěch s makrelami. A právě makrely jsou ten největší důvod, proč jedeme na Averoy v srpnu.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak Ti přeji hodně makrel a pevné nervy, neboť ty já při lovu makrel potřebuji. 😀

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Tak koukej Kulíku jak vypadá hromada filet z 45 štikozubců a to největší měl 98 cm a to tu jsou kluci poprvé 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Milane, vypadá to moc hezky, ale raději bych viděl ty štikozubce. Jinak gratulace lovcům a asi to bude i správcem, neboť když správce pošle klienty na správné místo tak to musí vždy dobře dopadnout.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

To víš Kulíku  že budou a přímo z lodi jen co mi je pošlou 🙂

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

čau Luky,měl jsem bílou šnňůru 100 lbs.byla na slanou vodu , protože se zní pletou rybářské jemné sítě na malinké šproty. je opravdu pevná , ale má velký nešvar.při chytání na hloubkách jsem musel používat dvakrát těžší zátěž než kluci na lodi.obrazně : stejná zátěž , já byl skoro rovně a klucí téměř kolmo . bylo to tím , že ta šňůra do sebe ( nevim jak to popsat) nachytá  hodně vzduchu a pak se jeví jako plovoucí. nemohu ti říci vyhoď jí , ale já to udělal. ta to je moje zkušenost s bílou šnˇůrou .možná že nekdo jiný má jiný názor , já to mám ze ,skušenosti. ahoj

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Haló, na Averoy už nejsou rybáři a nebo ryby, že nejsou žádné informace? 😀

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Ale to vis, Kuliku, ze tam je oboji. I ryby i rybari, ale tebe zajima jen to jedno misto ..;-)

Tak alespon neco z minuleho tydne z Atlanterhavsveien Sjostuer, at mas radost 🙂

Lucky38
    Účastník
    (62 odpovědí)

Viky,dik za poznatek,to jsem si presne myslel,protoze ma snura vetsi prumer,bylo by to opravdu zbytecne,kdybych chytal na sto metrech a z multiku vymotanych stoosmdesat :-/,koupim neco tensiho

Jan-Tadeas
    Účastník
    (47 odpovědí)

Můžete mi prosím poslat přesné místo, kde na Averoy jezdíte na štikáče? Maják “Hestkjaer” se mi bohužel nepodařilo najít. Díky moc.

kloboukatej
    Účastník
    (202 odpovědí)

Koordináty pro trojnožku :       Lat : 63,0858      Lon: 7,4596

Pokud potřebuješ víc, můžeš mi poslat soukromou zprávu.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Ale to vis, Kuliku, ze tam je oboji. I ryby i rybari, ale tebe zajima jen to jedno misto ..;-) Tak alespon neco z minuleho tydne z Atlanterhavsveien Sjostuer, at mas radost :-)

Tak to je omyl, dotaz ode mě byl vyslán obecně a zajímají mě lovná místa na Averoy, kam se mohu i já vydat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 537)

Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...