Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 536 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mex a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 537)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Dnes to bylo slabší s počasím i úlovky, neboť pršelo a sledi zmizeli a polaci s nimi. Muselo se hledat a tak cca 8 polaků, 4 obecné a salátoví keleři. Toť vše co se povedlo H, P, a mě.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pavle, držím Vám palce ať se daří.

Štefan
    Účastník
    (30 odpovědí)

Nazdar Milan. Diky za pozdrav, pozdravujem všetkych. Ai ked oneskorene podravujeme Honzu, po našom Jana Kulika, veľa zdravia, ulovkov, a pohody, a tešime sa na

stretnutie s Vami,

Pozdravuje štefan a cela partia, najlepšich morských rybarov zo Slovenska.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Nazdar Štefane a parto nejlepších mořských rybářů už se na Vás také těším. 😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Dnes jsme se vydali na mníky, ale nic z toho nebylo jen jedna brosma a tak jsme jeli na plotny a zlomy za červenou pastelkou směrem na malý Kleppen.  Zde se podařilo několik obecňaček a polaci a Hozovi P. i několikrát dablů. Vyděli jsme lovit mořskou vydru a kulohlavce. Večer jsme si k večeři v 1 hod. udělali salátové kelery po mlynářsku a k tomu dobré vínko. Jdeme spát a tak dobrou noc.

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

A opět tu máme našeho Kulíka a velmi se těší že vám podá report , ovšem až ty své krásné úlovky zabalí a uloží k mrazu 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Dnes jsme opět jeli směrem na malý Kleppen, ale dál až k mohyle. Cestou jsme prochytávali mělčiny u ostrovů a zlomy, kde se nám podařilo nachytat polaky a kelery. Pak jsme zahlédli ryby u hladiny a hned se tam vydali, byli to ryby, které jsme neidentifikovali, domníváme se, že to byli sledi. Pak jsme pozorovali, že se kolem nás vykulovali rybičky, což bylo příčinou veškerého dění. Zde se podařili větší obecné a polaci. Největší byli ryby na obrázku 80 cm polak a obecná. Také připluli delfíni a kroužili kolem nás, bylo to nádherné a krásně jsme si zachytali. Většinu úlovku jsme rozdali.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Také připluli delfíni a kroužili kolem nás, bylo to nádherné a krásně jsme si zachytali.

Já myslel, že tenhle stav se vzájemně vylučuje. 🙂 A žádná fotka se nepovedla?  Příjde mě, že Averoy a okolí je hóóóndě fotogenická. 😉

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Ano Dane , Averoy a její okolí je krásné, ale fotek jejího okolí jsem sem dal již hodně. Delfími a kulohlavci nebo sviňuchy a lov se nevylučují taková je má zkušenost. Již několikrát jsem zažil, že například kulohlaci nám přihnali hejno kelerů.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Kuldo a co hodit pár fotek….nebo jen popíjíte vínečko…??

Milan-Spravce
    Účastník
    (255 odpovědí)

Ahoj Štefan , díky za pozdrav a neboj utíká to rychle a co nevidět budete opět tady a bude pěkně veselo . Dnes mají poslední den ale ještě chytají i Kulík , kluci ráno chytli opět pěknou kočku 109 cm ve fjordu a hloubce 15 m . Ahoj a pozdravuj 🙂

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Máro, vždyť to znáš popíjíme vínečko. Fotky dává správce Milan a já povídání. 😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

My jsme jeli na to místo, kde jsme včera byli úspěšní, ale nic, jen ostrovy plné kormoránů. Nachytali jsme polaky, velké makrely a kelery.

Ještě jeden kolega zde u majáku chytl na chobotnice a pilkra najednou polaka 78cm a dorše 80 cm a 75 cm a má z toho nádherný zážitek, když si myslel, že už to nedá a nebo mu nebude stačit šňůra. Dopadlo to dobře a zvládl to.

Nyní úklid lodí, balení a zítra odjezd domů.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Kuldo přeju pohodovou cestu a těším se na pokec u pivka….

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Máro, díky i já se těším no pokec u pivka. Nyní dopíjíme co zbylo. 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 537)

Téma ‚AVEROY 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...