Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 18°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Averoy 2018

« Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 19 Další »
janka
25.01.2018 ID: 812226

ac nejsem spravce a ani majitel campu na Averoy, zahajuji toto tema nekolika obrazky z ledna tohoto roku. Averoy totiz neni jen jeden camp!! Je to krasny ostrov s prenadhernou prirodou a mnoha milymi lidmi. Campu je tam nekolik a jejich hoste se tu urcite radi podeli o zazitky  .... kdyz budou chtit ;-)

0
Odpovědět
Sim
05.10.2018 ID: 1301969

Člověk by řekl, že už mě v Norsku nemůže nic překvapit, ale toto vidím poprvé. Velmi zajímavý druh.

0

Odpovědět

zdeneko
05.10.2018 ID: 1301987

Tak se opět hlásím z Averoy. Dneska sedíme na chalupě a konzumujeme.

Včera byla zase luxusní rybařina. Podle předpovědi to vypadalo, tak do 14.00, ale nakonec odpoledne bylo lepší, než po ránu.

Ráno jsme vyjeli brzo a bralo to nepříliš intenzivně. Okolo poledne, když už asi 2 hodiny pršelo a podle předpovědi se to mělo jenom zhoršovat, jsme zvažovali návrat domů. Řekli jsme si, že vyzkoušíme ještě jedno místo a jedem domů. A tam jsme je načapali. Během asi tří hodin jsme si krásně zachytali a nalovili velké množství polaků a v podstatě doplnily limit.

Zítra snad bude odpoledne dobré počasí a zase nás to pustí na vodu. Tak snad alespoň zítra ta předpověď vyjde.

0

Odpovědět

kulik
06.10.2018 ID: 1301990

Tak včera fičelo až 24 a lilo, byly kroupy, sníh i bouřka.  Dnes dávají odpoledne zlepšení, ale moře je příliš rozhoupané.

Tak jsme včera odpoledne a večer grilovali, nyní jedeme nakupovat a po úžasném gulášku z divočiny uvidíme jaké počasí doopravdy bude.

Také jsme si již naplánovali cesty do Norska v roce 2019, neboť už je téměř vše zamluvené.

0

Odpovědět

Harty
06.10.2018 ID: 1301994

Vilejš stvolnatý http://akvapedie.cz/vilejs-stvolnaty_lepas-anatifera/
Jo paní Janka ví vše. Příště se vyplatí obrátit rovnou na ní.  Koukal jsem na odkaz co jste vložila a děkuji. Nicméně na fotkách co jsem vložil jsou více barevné- asi z větší dálky. Když už vím co to je, tak musím dohledat k čemu to je- jaký to má užitek nebo jestli je to nějaký škodič- parazit.

0

Odpovědět

Harty
06.10.2018 ID: 1301997

Tak jsem našel, že se to jí. Kilo stojí až 500eur. -sakra.

P1170916 P1170922
0

Odpovědět

Piva
06.10.2018 ID: 1301999

No a ty ses tam jen válel a mohl si při tom být boháč.

0

Odpovědět

kulik
08.10.2018 ID: 1302011

Tak včera byl jeden z mála dní kdy se dalo vyjet na moře i když vlny byly velké a neumožňovali chytat všude, kde by to bylo výhodné. Přes to všechno se nachytali polaci, doršky, makrely, keleři i mníci na vláčku do metru.

Zajímavostí byla velmi malá aktivita polaků, která se znásobila až při západu slunce, což je známé.

Dnes už je standardní situace, prší a fičí. Zítra se snad ještě na vodu dostaneme, ale má celý den dost pršet.

0

Odpovědět

Salmon
13.10.2018 ID: 1302169

Ahoj!
To nikdo není na Averoy nebo nic nechytáte???

Jsem čekal větší reporty, když je tam Jiggin a Kulík ;-)
Snad si najdete chvilku pro přidání nějakých fotek ;-)
Zdraví vás Adam

0

Odpovědět

jigin1
13.10.2018 ID: 1302174

Tak šťastně jsme dorazili domú....podzim se moc nepovedl.Počasí bylo víc jak mizrné a když jsem to spočítal,tak 22 dní v kuse se nedalo vyjet na moře..😥Všechno co jsme  plánovali a připravovali vyšlo do prázdna..ke konci se mírně vylepšovalo počasí ,ale moře bylo  rozhoupané, tak se vůbec nedalo dojet tam kam jsme chceli.ryb se dalo chytnou docela dost,ale když se utišil vítr, tak se valila voda z oblohy no prostě nic hezkýho..ještě,že v kempu byla pohoda a nebyla žádná ponorka...jo a psát o tom že dnes jsme měli guláš a pili becherovku a zítra budou řízky se mi nechce psát...takže letos jsme to už odpískali a už se těšíme na příští rok...

0

Odpovědět

Salmon
14.10.2018 ID: 1302175

To Jiggin: Díky ;-)
Já si popletl týdny a myslel, že ještě lovíte. To je mi líto, že vám to letos moc nevyšlo :-(
A souhlasím, že dávat jen fotky gulášů a kachniček není to pravé ořechové :-D
Tak snad příští rok bude o to lepší!!! ;-)

0

Odpovědět

honzak
14.10.2018 ID: 1302176

To Jiggin: Díky 😉 Já si popletl týdny a myslel, že ještě lovíte. To je mi líto, že vám to letos moc nevyšlo 🙁 A souhlasím, že dávat jen fotky gulášů a kachniček není to pravé ořechové 😀 Tak snad příští rok bude o to lepší!!! 😉

bude😂🎣🎣🐟🐟

0

Odpovědět

kulik
18.10.2018 ID: 1302295

Přijel jsem s Jiginem a potvrzuji, že letošní rok byl neskutečný a já jsem zažil 2 období, kdy funělo a lilo a na vodu se téměř nedalo vyjet a někam dál už vůbec ne.

Dnes jsem podepsal smlouvy na rok 2019 a doufám, že rok 2019 nebude takový jako letošní a nebo ještě horší. Nyní začíná období příprav, hodnocení, plánování a schůzek u pivka a vzhledem k tomu, že budu nyní více v Praze, tak se těším na srazy a setkání s kamarády. :D

0

Odpovědět

Salmon
18.10.2018 ID: 1302297

Doufám, Kulíku, že jsi podepsal i smlouvu o dobrém počasí!!! ;-)

0

Odpovědět

honzak
18.10.2018 ID: 1302298

Kuliku tento rok byl fakt na 🔶

verim ze pristi rok bude super a Polaci jak prase budou skakat na hacek co á dve minuty 😂😂🐟🐟🎣🎣

0

Odpovědět

JIMMI
19.10.2018 ID: 1302299

Kuliku tento rok byl fakt na 🔶 verim ze pristi rok bude super a Polaci jak prase budou skakat na hacek co á dve minuty 😂😂🐟🐟🎣🎣

S těma polakama tě beru za slovo - nezapomeň, že budeš pod dohledem.......... :cool: Dopíjím kafe a vyrážím, doufám, že se večer v pohodě uvidíme. P.S. - kam chodíš na ty smajlíky? :-)

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 19 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.